Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:30

DrowRanger toto komandovanie robi Alica tusim odjakziva, este ani do skolky nechodila. Neustale vsetkych komanduje ako maju cokolvek robit, nasilu ich taha tam kam chce ona atd. Ked pride k nam na navstevu suseda, vacsinou to skonci obrovskym revom oboch, lebo Alica je frustrovana z toho, ze nerobi co jej kaze a suseda je frustrovana z toho dirigovania. Ja mam prave pocit, ze skolka jej naopak pomohla a robi to menej. Ale teda oni su v triede len vrstovnici. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 08:31

Dnešek nám začíná moc dobře! Nejsem ještě ani hodinu vzhůru a už tu máme jedno vylité mlíko, jednu rozbitou sklenici na víno a jednu magnetickou tabulku počmáranou fixou

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:32

Karja no a u nas ked niekto otvori vchodove dvere, tak ma na zachode vidia susedia

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 08:34

betsey to je nás taky. Ale já už se teď začala na záchodě zamykat. Oni si klidně hrají v jiné místnosti, než jsem já, ale jakmile zmerčí, že jdu na záchod, aspoň jeden je hned tam

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:35

Tu spoluúčast na zachode jsem tvrde odmitala, i kdyz haranti metali za zamcenyma dverma kozelce a jeceli jak pominuti. A zakazala jsem to i malymu vnukovi. Rikam jdu na zachod a on Ja se budu koukat. No tak nekoukal, doma to taky nedela. Ono to netrvalo dlouho, co tak vyvadeli, pochopili celkem rychle. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:37

betsey takého dirigenta mám tiež doma. Každý, kto príde na návštevu sa musí ísť s ním hrať, jedno či príde opravár, musí mu všetko poukazovať! Na ihrisku všetky deti komanduje, nech sa hrajú podľa neho a keď nechcú, tak sa ich hre odmieta prispôsobiť a radšej sa hrá sám. 

K tej separacke, možno Alica oneskorene reaguje na príchod súrodenca a trocha žiarli?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 08:38

Kokoska při té separační úzkosti tohle moc nešlo, v tom věku okolo roku, to bylo vidět, že se fakt strašně bojí být sami. My teda máme spojený záchod s koupelnou, takže se vždycky zabavili opodál třeba s hřebeny. Teď už je tam taky nechci.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:38

Kokoska Jako ta starší to taky nedělala, ale u té menší i pulmetrová vzdálenost na dohled, třeba ráno u snídaně u stolu, vyvolá velkou frustraci:-D. Já někdy na to jejich rychlé pochopení fakt neměla. 

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:43

Evaeva Karja ja jsem byla tvrda matka, fakt pres to nejel vlak, proste ty 2 minuty jeceli, pripadne kopali do dveri. Mluvila jsem na ne, aby vedeli, ze tam jsem, ze jsem nezmizela, ale to bylo vsechno. Ale asi nebyli tak zoufali doopravdy, spis to byl vztek, ze nejsem tam, kde oni chteji.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:44

Mrakoplas no je to mozne, zacalo to asi mesiac po narodeni Klary, dovtedy napriklad v pohode prespala sama u starych rodicov, teraz tam bezo mna nie je ochotna byt ani hodinu, dovtedy ju kupal a uspaval bez problemov muz, teraz ani pocut. Buchne sa, muz ju chce utesit, ona ho len odhana, ze chce mamicku...

Ale tak zasa asi lepsie, ako by mala tu ziarlivost obracat proti Klare, k tej ma nastastie krasny vztah

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 08:46

Kokoska v tomhle věku ještě kopat neuměli, to byli fakt ještě mimina, uměli akorát lézt. Mě to popravdě zas tak neobtěžovalo, byli malincí. A akceptovala jsem to jen, pokud nebyl nikdo doma. Teď už je to samozřejmě úplně jiné, už nejsou malý, je mi jedno, že se věší na kliku a mlátí do dveří.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 08:47

betsey taky mi přijde, že je to reakce na sourozence. Náš se taky nikdy neobracel proti miminu, to je velké ulehčení.

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 23. února 2022 08:51

Evaeva dokud lezli, strcila jsem je do ohradky a nazdar, krkavec jsem byla. Ja jsem nastesti mela ty deti celkem klidny a hodny, jak tady kolikrat ctu ty historky, to bych asi byla bud v blazinci nebo ve vezeni.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 08:54

Kokoska tak já jsem taky spíš krkavčí matka, ale ohrádku jsem nemělaoni než se za mnou doplazili za toho příšerného řevu, tak já byla skoro hotová. Na to byl expert hlavně mladší, starší to období měl hodně krátké.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. února 2022 09:01

Taky jsem měla ohrádku, dost často v ní spal kocour Ale dceři nevadilo v ní být, ani když jsem šla na záchod.

Teď jsme si doma vysvětlovaly, že to, že jsem úplně nemožná, není "vina" miminka dcera pak šla k babičce a vyhlásila, že "mamince je špatně, ale to miminko za to nemůže"

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. února 2022 09:11
Reakce na Kokoska:

Tu spoluúčast na zachode jsem tvrde odmitala, i kdyz haranti metali za zamcenyma dverma kozelce a jeceli jak pominuti. A zakazala jsem to i malymu vnukovi. Rikam jdu na zachod a on Ja se budu koukat. No tak nekoukal, doma to taky nedela. Ono to netrvalo dlouho, co tak vyvadeli, pochopili celkem rychle. 

​Úplně stejně, vůbec jsem na to nepřistoupila a nezaváděla nic podobného ani v koupelně. 

Offline brrr
12365 příspěvků moje polička 23. února 2022 09:17

Kokoska Kluci naštěstí pobyt se mnou na záchodě nevyžadovali. Připadá mi to hrozně takové ekl. Brrr.....

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 23. února 2022 09:24

Evaeva Hmm, 8:31 a už rozbitá sklenice na víno, jo?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 09:32

Pinot Noir já věděla, že se někdo chytne. Je ze včera a mladší se do ní pokoušel nalít to mléko.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 09:34

brrr na to je dobrý, když je spojený s koupelnou. Švagrová zase neteř prý vždycky pro něco poslala