Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. února 2022 09:44

betsey mozno im skolka pomaha v tom co potrebuju. Artur bol vzdy take teliatko, co si nechalo skakat po hlave, brat hratcky a maximalne sa rozplakal, tak som rada, ze sa vie sam za seba postavit (dufam teda, ze to neprerastie do nejakeho mlatenia deti...).

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. února 2022 09:46

Evaeva betsey tieto zachodove radary nechapem. Presne, syn sa hra v obyvacke, ja som v kuchyni alebo pracovni a vtedy sa pyta kde som. Akonahle idem na wc, uz len pocujem kroky a bez jedineho slova na mna rozvali dvere. Ale ak sa zamknem, dostane hysak, ze uz urcite nikdy nepridem .

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 23. února 2022 09:52

brrr no právě. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:12
Reakce na Kan:

​Úplně stejně, vůbec jsem na to nepřistoupila a nezaváděla nic podobného ani v koupelně. 

​já se teda koupu či sprchuju a malá dcera tam oxiduje. Nevím proč by mi to mělo vadit. Jako byla bych tam radši sama, ale chápu že ta doba je pro ni dlouhá. 

Offline brrr
12365 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:17

Karja V koupelně mi kluci taky nevadili, ne že by se to dělo nějak často, ale občas tam hlavně mladší přišel a něco vykládal. Dobrá zpráva vyrostou z toho

Ale ten záchod, to by mi fakt vadilo.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:19

brrr Jo, tak ony tam nestojej u mě, jen když je pootevřeno tak jsou klidnější a kouknou, jestli náhodou matka nezmizela asi do kanálu nebo nevím;-) 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:21

Karja přesně, blby teda je, ze za sebou nechá dveře dokořán a mne je pak zima 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:22

Já nemám na wc otevřeno proto, aby za mnou mohli, ale proto abych měla lepší přehled co dělají

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:23

Pri tom všetkom kontakte,  ktorý syn neustále vyžaduje,  na záchode so mnou nikdy nebol. Akurát posledný rok mi potrebuje cez dvere vždy niečo dôležité povedať,  tak to mu zatrhujem. 

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:24

Nase mala nejen oxiduje, ale hlavne potrebuje vsem pri koupeli asistovat a stara se o to, aby se nikdo ve vane nenudil. To pak nosi ruzne hracky a haze je do vody. Ale faktem je, ze my se v koupelne nezavirame. Stejne tak nasi, takze si tam drobek pochoduje, popovidaji si, ona zase odejde a pak se treba vraci. No a na zachod uz ji s sebou neberu, ale v tu dobu silene separacky se mnou chodila bezne. Ale s babickou chodi jeste ted, kupodivu s vnuckou to babicce nevadi, sedi tam vedle sebe, mala na nocniku. S vlastnimi detmi na to nepristoupila, prece takove poradky nebude zavadet, to delaji jen rozmazlene deti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 10:40

Karja jo, mě kluci při mytí nedoprovází, protože prostě spí. Ale jinak taky nechápu, co by mi na tom mělo vadit, párkrát už tam taky byli. Akorát když je doma muž, tak mají smůlu 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:41

Sairon presne! Nez riskovat, ze si vynda nuz a nakraji chleba a oskrabe mrkev, radsi ho beru a sebou. Oboji sice slusne zvlada, ale radsi jsem u toho:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 10:45

711990 no a já to nedělám, a pak to u nás občas dopadá tak, jak dneska my i o víkendu kolikrát ráno spíme zatímco oni si hrajou.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:45

Karja Tak to je asi každého věc,  neber to moje psaní  jako světonázor. Já se zase nenašla v té matce trpitelce, věděla jsem, že mi dítě na WC a v koupelně vadí a čau.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 10:49

Kan tak ono je otázka, co je větší výraz trpitelky. Jestli strpět dítě na záchodě nebo ho následně půl hodiny uklidňovat. Protože i takové kusy známe.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. února 2022 10:56

Evaeva půl hodiny

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. února 2022 11:01

Naše teda zeovna tohle celkem zvládá, teď, my máme ten záchod navrch jen v patre, a dole na schodech je zabrana. Spis bejva problém od ni odejít, včetně volnyhopohybu, kdy mi furt visí na kalhotach, ale hraje si dost i sama a od toho odcházet muzu, pracku zas máme ve sklepe...no někdy je ten management docela narocnej 

já ji moc řvát nenechávam, protože jeden řev plodí další řev a většinou mi nedělá problém to nějak zařídit přijatelně pro obě

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 23. února 2022 11:05

Karja Přidávám se do týmu matek pouštěček, a můžu uklidnit, že podobně jako dudlíky jim to do puberty nezůstalo - když jsem náhodou za sebou nedovřela, bylo velké napomínání a protáčení očí :-) 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 23. února 2022 11:14

Děti jsem párkrát na záchod vzala, brzo je to přešlo, ale nezamykám se, občas něco nutné potřebují a míň mě nervuje, když mi tam vejdou, než kdyby lomcovali klikou a hulákali za dveřmi. A v koupelně mi nevadí, kolikrát se sprchujeme spolu. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 23. února 2022 11:17

Kdyz jsem doma sama s malou, vetsinou si ji na zchod s sebou beru, protoze se bojim, ze za moji nepritomnosti vyleze treba na stul a spadne. Kdyz je doma i starsi dcera, poprosim ji, aby malou segru na tu chvilku pohlidala. Sprchuji se obvykle, kdyz spi, takze tam se mnou nejsou, ale chodime spolu na plavani a tam jsou spolecne sprchy, i s jinymi matkami, nemam s tim nejaky problem.