711990 jo, dúfam, že si na ňom natrenuje jazdu na dvoch kolesách a prejde potom na väčšie - ak sa ho starší konečne vzdá
. Ale my máme to väčšie early rider a jak je to drevené, tak je dosť ťažké, na to musí ešte vyrásť. Tí naši chalani sú výškovo dosť malí (starší je najmenší v triede, aj dievčatá ho prerástli).
Vše o těhotenství a dětech
711990 náš už motorku vůbec nepoužívá, na odrážedle jezdí hezky. Ale jen tam
cesta zpět je vždycky utrpení, vypadá, jak kdyby na tom byl poprvé a jede rychlostí metr za půl minuty ![]()
mnum to je neuvěřitelné, jak se pak najednou rozmalují, že? Krásné. ![]()
Syn teď úplně přestal malovat obrázky a kreslí jen různé mapy a plány. Dnešní:

Ten S. L. Oceán mě dostal.
Mohučanka hele ale někdy to docela bolí. Já úplně zhroucená už tejden a syn kreslí mapu Evropy a libuje si, jak je Rusko veliká země... ![]()
Ty kreslící děti jsou všechny skvělé.
žluťásek Přemýšlím, jestli bych to namalovala líp :-)
žluťásek
ukaz mu tohle! 
711990 prosím ťa, ja dávam veci po mladšom známej, čo má takmer o DVA roky mladšieho syna. A už jej to nestíham dávať, začína nosiť veľkosť, čo ešte nosí náš
. Ale ten jej je zas trochu väčší, no.
A ďalšej kamarátky ešte nie dvojročný je dosť znatelne vyšší od nášho za chvíľu trojročného.
žluťásek jo, my máme doma velikou mapu světa, kde je Rusko vyvedeno žlutě, a dcera si libuje, že je "největší a navíc žlutý" ![]()
![]()
711990 on jede, nebrečí nebo tak něco, akorát do kopce chce pomoct. Ale pro mě je to utrpení. Žádné zrychlení se nekoná, na cestu zpátky je to spíš zpomalení, no.
Mrakoplas No ja dala veci do cca jednoho roku po klukovi kamaradce, ktera ma presne o rok mladsiho syna. Za tri mesice mi je vratila s tim, ze uz mu nejsou. ![]()
Isca Ja bych to lip urcite nezvladla. :-D
žluťásek ty jo, ten je skvělý! Má to určitě líp nakreslené, než bych to zvládla já. I když teď to mám docela v oku, pořád hledáme na mapách, kde se stala která námořní tragédie a kde leží potopený vrak. ![]()
A říkáte na ten Albi Atlas světa? Docela slabota, ne?
Jdu sem s dotazem. Vsichni ted zijeme pomoci Ukrajine a uprchlikum, o coz se snazime i doma, je mi tech lidi hrozne lito. Jenze jak jsem tak koukala vcera na zpravy, tak mi najednou problesklo hlavou, ze Ukrajina mela vzdy velky problem s TBC, takze deti Ukrajincu jsou v CR proti TBC ockovani. Muze to byt riziko? Pred casem jsem o tom uvazovala kvuli cestovani, doktorka me presvedcila, ze to nutne neni. Je mozne nejake riziko? Volam continuity marieu a očkovací 711990 ![]()
Já už jsem taky o očkování pro děti uvažovala. Podle mě riziko nákazy poroste, takže benefity začnou převažovat ![]()
Lamicka už se to někde řešilo na Twitteru a závěr je, že jsou jednak očkovaní ( na UA je povinné očkování na TBC a celkem se očkovací kalendář podoba tomu našemu) a druhak to tady lékaři umí rozpoznat i léčit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí