slniecko Ockovalo se do listopadu 2010.
Vše o těhotenství a dětech
slniecko se mu podívej na rameno, jestli má po očkování jizvičku.
Evaeva ono aj tie dd step majú rôzne šírky a pevnosť opätku, len niektoré rady ho majú pevné. Niektoré typy má recenzie a aj porovnanie stastnenozky.sk. Tie topánky sú hrozna veda keď má dieťa neštandardnu nohu!
Mrakoplas no já mám z toho vždycky hlavu jak pátrací balón
Evaeva ja tiež a najhoršie, že za pol roka musím nanovo, lebo všetko zabudnem ![]()
slniecko na SK minimalne 2011, v CR to skoncilo o rok driv
slniecko Já mám dítě proti TBC očkované nedávno, tak jsem na tu jizvičku ještě nezapomněla :)
slniecko bude to mít určitě v ockovacim průkazu, ne?
Potrefenáhusa ockovaci prukaz je kapitola
ja tam nemam vse nebo to je necitelne (a mamka se nepamatuje), vloni jsme to davali s doktorem dohromady, takze detem to dost hlidam. No a treba posledni tetanovku mne i muzi nalepili na karticku pojistovny (chvili to bylo nejake pravidlo), samozrejme karticky uz davno nemame...
continuity Je sikovna. Vedes je k vareni cilene? My mely totiz doma strasne galeje, kazdy vikend se varilo s mamkou, byl to desny opruz, ale zpetne vidim, ze zaklady mi to dalo a pak uz jsem v kuchyni nezavahala. Tak premyslim, jak to jako vybalancovat. Navic, ja moc nesnesu nikoho jineho v kuchyni, mam rada vse rychle hotove a pryc :) dcera si veci ohreje, pripravi si snidani, svaciny, to zase jo.
Lamicka tato dcera ráda vaří. Minule přišla úplně vytočená, že se jde uklidnit pečením muffinů, protože, co jiného se v této rodině asi tak dá dělat!
Já je nenutím, ale nechám je pomáhat, když chtějí. Ne vždy se to hodí, ale pokud fakt nespěchám z vnějších důvodu, tak vaří se mnou. Tu starší to tolik nebaví. Ona zas ráda vaří venku, třeba na výpravách.
continuity to je hezky, uklidnit se pecenim muffinu :)) asi je taky budu muset nechat, kdyz budou chtit (u nas chce vic kluk a jak si umi prosadit svou, tak mi teda obcas pomaha treba s pizzou nebo neco micha)
Lamicka Já jsem se tuhle bavila s kamarádkou, základ debaty byl, že její dítě rok a půl stare, úspěšně akceptuje zákaz vstupu do kuchyně, oni mají takový malinkatý kout. No a dostaly jsme se k tomu, že moje holky zvládnou donést všechny stěžejní suroviny k vývaru a jak jdou po sobě a ona ,,Ježíš, tak to ví víc než já,,. Ta starší i mi třeba tuhle říká ať si dám smetanu ke sporáku aby se mi oteplila:D, tak na to jsem přišla tak o dvacet let později. Mně třeba od třetí třídy nechávala mamka v kuchyni sama, že jsem si zkusila nějaký recept z dětské kucharky. Ono možná když tam budou samy, tak tě to nebude tak drasat, jak to pletení pod ruce.
Karja no vidis, to me nenapadlo, ze by tam mohli byt sami ![]()
Karja podle me, kdyz se deti zapojujou od zacatku, tak to pak berou vic jako samozrejmost? Tonda kdyz chce puding, vynda si mliko, puding, hrnec, odmerku....:D a kdyby umel rozdelat lahev, tak nejspis na nic neceka a vari! (pojistku na varny desce totiz uz umi vypnout
)
Lamicka já strašně, k vaření bych dítě nepustila. Kluky to ale vůbec nezajímá, tak míru zapojení řešit nemusím. Nutit k vaření je nebudu, mě taky nikdo nenutil.
Lamicka Nestojí u sporáku ani u konvice. Ani nesmí třeba mixovat polévku, nenechávám je míchat nic na sporáku ani nic teplého. Ten sporák akceptují docela obstojně, i troubu když otvírám tak jdou na chodbu:-D. Jako myslím, že jim hrozí za téhle podmínek stejne riziko jako kdyby nevarily
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí