Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir
ty fazole jsou navíc jedovaté. (což jsem se taky dozvěděla tady, jinak bych je dětem určitě dala na hraní)
Hm, tak uz aj nás dohnal covid. Teda muža, prišiel o piatej z práce s tým, že mu ju nejako blbo, a je to tam. Cez víkend sme spolu obehli celú rodinu, vrátane mojej babky.
No ale najblbšie je, že Koralka bola dnes doobeda na očkovaní, dúfam, že ju to celé nezmetie s tou kombináciou ak náhodou.
Evaeva Livigno. Doporučujeme všema 10, jsme tu už po několikáté s partou spřátelených rodin s různě starými dětmi a všichni spokojení. Je to teda daleko, ale na týden se vyplatí sem zajet. Všechno na jednom místě, sjezdovky, běžky, dětské parky, aquapark, na jedné horní stanici lanovky je v velká vnitřní herna. Instruktoři se dají domluvit i česky mluvící a ještě jsme tu nezažili jiné počasí než slunečno (byli jsme od ledna do března).
MPLee
bozi je ![]()
ehm, boty a jejich hledání, to je moje nová kratochvíle a slusnej ventil v tyhle dobe, fyzio mi ten vyber ještě malinko zúžila doporučením pevnyho opatku ![]()
My sme dnes vyrazili do Banskej Štiavnice, kam sme sa chystali od poslednej dovolenky na jeseň 2019. Je psia zima, cestou sme strávili 2 hodiny v Banskej Bystrici. A zdá sa , že sme v penzióne sami.
Lamicka ano, má. Vůbec jsem ale tehdy nezjišťovala jakou vakcínou.
Potrefenáhusa jojo, pevný opatek kluci taky potřebují. Teď jsem udělala velký objev, že Beda dělají různé varianty, opatek poznáš podle OP v kódu, zpevněnou patu mají taky Ef, ty bych chtěla letos vyzkoušet.
Evaeva no já hlavně nechapu, proč je nutný tyhle informace lustit z kodu, proč to ty obchody nemůžou mít nějak normalne popsany a roztrideny
to je jak ty ricosty, který se delaj ve dvou šířkách a skoro nikde to nemaj/nemaj napsaný/pripadne jen v nazvu M nebo W (na jednom e-shopu z mnoha)
ale vůbec to nechapu, naše dite má úplně normální (rozkosny) malý nozicky, a většina bf!!!!! obuvi (která se chlubí místem na prsty) je užší, i třeba o půl cm
Potrefenáhusa a dost často tam vůbec ten kód není
Ty beda jsou široké dost, dokonce jsem je, podle toho, co jsem naměřila teda, vyhodnotila jako příliš široké pro mladšího. Ta noha se celkem mění, dřív měl starší opravdu širokou, teď už se blíží střední šířce, vyloženě úzkou jí teda nebude mít nikdy. Docela dobře popsané boty mají na little shoes a bosonožce, ale zase se ty informace trochu rozcházejí![]()
Evaeva jo, já vím (little shoes a bosonožka). Je mi jasný, ze ta noha neroste stejně vsema smerama. Ono ani ty různý značky bot se nezvetsujou rovnoměrně, ze jsou úzký jen v těch malých číslech nebo naopak
mne teda ty beda přijdou strašně ohavny, zvlášť pro holky
Potrefenáhusa pro mě to jsou normální boty, nijak mi nevadí. Ale hezké holčičí jsou ty dd step, taky nejsou úzké a kotník podle mě drží dobře, i když někde píšou, že jsou bez opatku. Nakonec se mi stejně nejvíc osvědčilo vyzkoušet víc značek, často bylo evidentní, že některé jim nesedí už po pár krocích.
Karja nevím jestli tě to uklidní, nebo spis vyděsí, ale dneska jsem ráno dala dětem bonbóny proti kašli a syn hned řekl, že by se dal dobře strčit do nosu a už to vypadalo, že si ho tam šoupne. Je mu 7!
Jedné známé, jejíž syn si strčil do nosu kávové zrno, které měla kavárna jako dekoraci, vyprávěl při vyndavani doktor historku z praxe. Pacientka přes dvacet měla roky chronické problémy s nosem. Nakonec zjistili, že si jako malá strčila do nosu knoflík, ale nějak to nikdo nevěděl. Prý si jako malá ráda s knoflíky hrála. ![]()
Tomu synovi byly tenkrát tři, říkal rodičům, že má v nose kafe, ale nevěřili mu. Koukli dovnitř až druhý den.
Tabea Ty jo! No já taky měla tendence nevěřit, navíc jsem ji to prosahla a nikde nic. ale byla fakt úplně taková zmatena z toho nosu tekla trochu krev. Mě teda nabádání ke smrknuti ani nenapadlo, já už jako měla scénář, že prvně zavolám dětské, pak pojedeme na ORL a mezitím mi dítě na klíně vehementně smrka a najednou sup to cvaklo na zem, takovej fakt velkej dlouhej korálek.
Karja hlavně, že to dobře dopadlo! A pomohla si sama. ![]()
Jako ale musím pochválit velkoumalou, krom toho korálku. Poté co v sobotu dělaly fakt blbosti, jsme si to několikrát vysvětlily, že to co dělá ségra se fakt nemusi opakovat, že jsou to blbosti, zbytečně se na ni zlobím a dostává kvůli segre na zadek.....no a v neděli jsme šly ven a malamala už si cestou provokativně sedla na obrubník a dělala že usíná (ona jako dělá že usne a svali se na chodník...jako nápad zajimavej, ale když se takhle válej v tomhle předjarním počasí obě dvě čtvrt hodiny a pohnou se o 10 metrů, vyvede to jednoho z harmonie). No tak si seděla, už dělala ,,chrup ši, chrup ši,, a mrkala na ségru a ta mě chytla za ruku a řekla ,,Nene, já ne,,. Jako ty děti mi nějak vyrůstají, mně ji bylo normálně líto, tak ráda by se povalela a chudák musela dostat rozum. Já jsem z toho byla úplně vodvarena.
Starší je na týden pryč, takže dnes má tady mladší kamarádku na přespávku. A moc hezky se o ní postarala, nejdřív se holky hezky učily, pak udělala k večeři vafle, ustala ji postel, sami se šly umýt, nemusela jsem za celé odpoledne vydat žádný pokyn.
Karja jo, oni vyrostou, ale je to pak taky super.
betsey jej, drzim palce. My stihli den nebo dva pred vypuknutim priznaku obstastnit navstevou vsechny prarodice, objimani, pusy na tvar...nikoho jsme nenakazili. Miminku drzim palce.
tu sa riešilo to očkovanie proti TBC? Neviete niekto náhodou, dokedy sa povinne očkovalo? Viem, že dcéra určite bola automaticky v pôrodnici, pamätám si to, lebo nejako nemala tú reakciu správne a potom sa to riešilo, ale už vôbec netuším, či je zaočkovaný mladší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí