Zuzuli souhlasím s continuity
Vše o těhotenství a dětech
Malenge Pinot Noir jo, ona to myslela na tyhlety pozdní chodce
Zuzuli obyčejná motorka třeba enduro je úplně dostačující, možná bych zvážila to funy wheels, jak jde předělat na jednostopou, přecejen už je docela "stará", naši po druhých narozeninách přešli na odrážedlo, ale tvoje dcera bude mít asi problém s výškou.
Zuzuli my měli yedoo too too, je lehké, pěkné, ale až od 85 cm. Já jsem proti plastové motorce zaujatá, ale uznávám, že ne každému se přihodí to co nám - pád na obličej, krve jak z vola, sanitka. Helmu měla, jela z kopce a zvrhla se i s motorkou přes řídítka. Je z toho jizvička na bradě, zuby naštěstí vydržely.
Mohučanka Yedoo Too Too je ale už jednostopé kolo-odrážedlo, ne? My ho máme, je super, ale myslela jsem, že je řeč o něčem, co samo stojí.
Zuzuli memu mladsimu synovi jsou uz dva a ctvrt a ma porad tu plastovou motorku, je totiz dost maly (9 kg, vysku ted nevim). Uz jsme mu zkouseli dat i woom odrazedlo, co mame po starsim, ale jeste mi to neprislo uplne ono, navic on je uplne pitomej a klidne by to nasmazil do krizovatky. Na te motorce ho jeste dobehnu, na woomu by to bylo bez sance. Tak az bude vic poslouchat
.
My jsme pořídili Funny Wheels, i když jsme měli tu obyčejnou plastovou motorku a nic se na ní Rosťovi nestalo![]()
Ale ta pogumovaná kolečka jedou parádně, rychleji a nedrncají tolik. Těžké mi nepřijde. Ale nevím, jestli to nižší nastavení je už na 80 cm. Jinak lehkou malou plastovou něco jako motorku vyrábí Lena, ta je fakt maličká.
Pinot Noir aha, to jsem nepochopila, že to má mít 3 kolečka. No v tom případě si taky myslím, že plastová motorka udělá dobrou službu. Aspoň na rovině ![]()
P. S. ty Ríšovy obrázky jsou úplně super!!
Mohučanka moji s tím měli taky problém, že té motorce se vždycky zaseklo přední kolo o sebemenší hrbolek a pak letěli přes řidítka. Sanitka se naštěstí nekonala, ale bez helmy nikdy. Ale zase co chceš dát rok a půl starému dítěti, na odrážedlo je malé.
Gatita teď jsem koukala v decathlonu, že mají nějaké nové menší odrážedlo, mi přišlo. Už jsem to moc nezkoumala, mladší už dorostl do toho, co máme doma.
To nevím, my byli rádi, že v roce a půl chodí ![]()
Zuzuli teda jsem úplně mimo svůj přehled, ale zrovna na mě vykouklo stories na IG fitnessvisek a ta jejich malá si to tam jede. Zkus mrknout.

Mohučanka jsem v tom s tebou zajedno. Syn už jezdil na puky úplně v pohodě. Na návštěvě sedl na motorku a taky letěl.
Evaeva dcera začala jezdit na puky v 1r4m. V 10m měřila 75cm, ve 20m 84cm. (Opsáno z knížky prohlídek pediatra.) Sedlo teda měla úplně dole.
edit: na puky odrážedle, ne na kole.
Pukylino dostala k narozeninám v 1r, to pak bylo moc pomalý.
Je nějaká třeba soukromá poradna něco jako ppp kde by byly kratší lhůty pro posouzení odkladu, nebo kde by pracovali s dětmi individuálně ve smyslu přípravy do školy? Ideálně v Praze Stodůlky a okolí. Jde o červnovou holčičku z dvojjazyčné rodiny, školka navrhuje jednoznačně odkald, ale to navrhuje všem a rodiče jsou silně proti. Je tedy celkově taková citlivější a klame tělem, protože je hodně veliká.
Tabea jo, to puky odrážedlo je menší, taky jsem na něj koukala.
Mohučanka
oni začali chodit asi v 16m, pak právě bylo jaro a léto, tak to bylo na motorce fajn, jak jsme byli hodně venku.
Tak jsem mrkla na ten dokument, Každá minuta života a čekala jsem větší hrůzu teda. Jako karaoke ve vaně bylo divný, stejně tak sbírání hvězdiček, celodenní sportování a zakazování čokolády a sladkostí. Oceňuji, že chlapec pěkně a čistě jedl, usínal a vstával taky bez cirkusu, bylo vidět, že se mu oba rodiče věnují, celkově ta rodina asi dobře funguje, žádné hádky, pohoda. Jestli to bylo jen na kameru to si netroufám spekulovat.
Catherinne na globber přísahala kamarádka, využily to u nich obě dvě děti. Ono z toho jde udělat i tříkolkové odrážedlo a jde na to přidělat i vodící tyč (kvůli tomu jsem to kupovala, abych si šetřila záda), u kamarádky to využívají už asi šest let v kuse. Ten mód odrstrkovadla je i pro hodně drobné děti a nejmladší batolátka, syn nemá ani 86 cm a už je mu to malé. To by malé od Zuzuli určitě bylo, ale mě to neuchvátilo, dala jsem za to přes dva litry a práší se nám na to v garáži, osobně to nepovažuji za dobrý kup. Na té plastové motorce se synovi jezdí nějak líp, umí líp zatáčet, ten globber mi přijde takovej tuhej, přijde mi, že se s tím blbě zatáčí, syn musel vždycky přizvednout ten předek a naštelovat si to. Nejraději bych to prodala, ale možná tomu dáme šanci jako koloběžce.
Oceňuji, že chlapec pěkně a čistě jedl, usínal a vstával taky bez cirkusu,
to je nejdůležitější, no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.