Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. března 2022 10:43

Potrefenáhusa Nepíšu nejdůležitější, ale že to oceňuji.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 06. března 2022 10:43

Včera jsem se rozhodla zkusit konečně ten nočník. Syn už je fakt velký, a ač nechci srovnávat, jeho starší brácha v tomto věku (dva a čtvrt) už byl přes den bez plenky bezpečně. Se musím přiznat, že jsem doteď žádné snahy nepodnikla, protože mi přišlo, že to dítě vůbec neví, která bije. Nočník jsem párkrát vytáhla, ale byl z toho akorát tak amok, tak mám dojem, že na něm doteď asi ani nesděl. Teď už mi přijde, že pozná, že to "na něj jde", to je podle mě známka, že už by to zvládnout měl. Ale teda... ráno během 20 minut pročuraný šestery tepláky, na nočník si teda na pár vteřin sedne, ale nic, a po vteřině opět zaneřáděné tepláky. No dám tomu týden a pak jdu od toho, budem na plenách asi do peti let

Online Pinot Noir
29923 příspěvků moje polička 06. března 2022 10:47

Gatita já na to úplně kašlu, nechávám to na léto, na toto nemám nervy.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 06. března 2022 10:48

Kan To mě taky imponovalo, ale o tom ten film nebyl:)

Jinak z tvých dosavadních příspěvků jsem pochytila, že moc nemusíš tu rozevlátou nebo extra respektující výchovu, kdy jsou rodiče ve vleku dítěte, to já taky ne. Ale u nás to není záměr, jen nám to jinak nejde

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 06. března 2022 10:52

Pinot Noir Já taky ne, ale zkusit to chci. Starší se taky naučil v zimě. Ale byl teda asi zralejší. Tohle mi přijde fakt o ničem, máme akorát všude naděláno, čůrání nejspíš vůbec nevnímá, ale to druhé stoprocentně pozná, o tom jsem přesvědčená, tak jsem tomu chtěla dát šanci. No jak říkám, dám tomu týden, a pak to kdyžtak znovu zkusím v létě. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. března 2022 10:59

Gatita neboj, ono mu to docvakne. U dcery byla jakákoli snaha zbytečná, pak se se rozhodla sama, že přes den plínku nepotřebuje (ve dvou a půl) a počurala se od té doby jednou na návštěvě. A chození na velkou...od těch obřích problémů se zadržováním jsme během několika týdnů dospěli do stavu, že chodí normálně na záchod (a mě za chvíli ty odměny zruinují ).

Ten "přecvak" v hlavě byl úplně vidět. 

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 06. března 2022 10:59

Toho Miška jsem viděla fakt jenom pár minut, ale hrozně mě zaujalo, jak ta maminka vysvětlovala bezdomovectví - nepracuje, netrenuje a proto je bezdomovec. Nevím, jestli pod vlivem mistní debaty, ale tady vidím ten tlak na dítě (vidíš, jak dopadneš, když nebudeš trénovat).

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:04

brrr to mi připomnělo, jak za studentských let u nás kolovala anekdota, jak se nějaký vedoucí pracovník archeologičáku šel podívat na výzkum v centru, nějak se tam šťoural ve výkopu, a kolemjdoucí maminka říkala svému dítku: vidíš, takhle dopadneš, když se nebudeš pořádně učit

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:04

GatitaVím o čem ten film byl.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2022 11:06

Gatita ze tří hodin se toho moc usuzovat nedá, ale myslím, že zítra už bezpečně poznáš, jestli se snažit dál. Ne že byl bez nehody, to tím nemyslím.

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:06

Mohučanka To jsem zažila taky, ale říkala to učitelka dětem o jednom brigádníkovi a ten chudák pak za ní volal: "Paní učitelko, ale já studuju vysokou školu!"

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:10

Zuzuli Funny wheels, ty kola jsou mnohem lepsi nez u ty plastovy, dite se tak nenadre. A je i pro mrnavy:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2022 11:13

Kan to slušné chování se mi taky líbilo, ale jestli za tím byl stejný dril jako za vším...

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:25

Pinot Noir krásne obrázky si zaramovala 

Potrefenáhusa sikovnicek 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:28

Minulý týždeň bol v škôlke karneval,  aj depistaz.  Vo štvrtok som si išla po výsledky.  Nedozvedela som sa nič nové,  syn je po rozumovej stránke,  aj čo sa týka práce s rukou na školu pripravený.  Je tichsi a citlivý,  tak ak ho chcem dať do školy,  doporucuju menší kolektív a empaticku pani ucitelku.  

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:34

Kan ja te nepodezrivam, ze bys to nepochopila. Mne ten film prisel zajimavej, v necem mi ti rodice i imponovali, ale ja bych se na jejich miste z toho zblaznila, a byt tim chlapeckem, tak taky. Shyby na hrazde mi prisly tak to nejmensi. 

Online Pinot Noir
29923 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:40

letfenixa ty jo, už do školy? Ty děti nám tak rychle rostou.

Je to šikulka.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:45

letfenixa jsem zvedava, co se dozvime my. Syna jsem v den testovani vedla domu s temer ctyricitkovou horeckou a pocinajici nemoci, tak vysledky nejspis nebudou mit velkou vypovidaci hodnotu. Ale zjistila jsem, ze predskolni pripravu maji deti v nasi skolce jen na dobrovolnem zaklade, takze pulka deti z toho sesitu nedela nic, a syn je nejspis mezi nimi. To mi prijde blby, protoze on urcite zraly a sikovny je, ale grafomotorika tipuji nic moc, ani kreslit ho doma nebavi, tak jsem sazela na tu skolku.

Offline Kokoska
35017 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:59

Pinot Noir Risa kresli moc hezky a ta rodina je krasna!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 06. března 2022 12:01

letfenixa Gatita jezis! Výsledky? Co to jako je? Syn jde v září a to divné slovo slyším prvně