mnum a kde máš ty děti, když si to všechno chystáš? U nás v okamžiku, kdy vezmu do ruky mísu, nebo otevřu skříňku s moukou, mám oba nasáčkované za zadkem. Hlavně toho menšího .
Vše o těhotenství a dětech
notna jo, myslim ze se o tom dlouho mluvilo, ale samotne zruseni prislo nahle. Takova je moje zkusenost jako studentky tehdy, ze v tom Motole byli hodne zaskoceni (a ze by v jedne z nejvetsich porodnic v Cesku meli o takove zmene byt informovani. No mozna jen vedeni necetlo postu
).
Sairon no bud kdyz si jeste hraji, anebo proste stoji na lavici a koukaji jak to vazim, vazim to mimo jejich dosah, anebo uz jim dam michat to vajicko, anebo okostovat orechy/cokoladu/ovoce ktere pujde do kolace a zatim nachystam to ostatni. Proste jak situace dovoli ![]()
mnum Tak to je možný, že se o tom jen dlouho mluvilo. Já už potom další vývoj nesledovala.
Karja Kokoska U nás se to nedělalo ve škole, ale chodilo se do kalmetizačního centra a to bylo v areálu psychiatrické nemocnice. ![]()
Pinot Noir No tak to asi budeš... mladá!!
to kolečko je dost takové příznačné, nějak se naškrábla kůže a na to se nandaly ty neštovice.
Gatita Jen update k návštěvě Tláskala - volla jsem kvůli výsledkům (ano, o týden později, jako správná matka jsem zapoměla
) No a jídelníček nutriční vychválila do nebe, že všechno super a úžasné, že má příjem energeticky jako děti uprostřed tabulky a ne jako někdo kdo je mimo graf. V biochemii má nějaké drobné odchylky, jinak nic nenašli ani v odběrech. Jdeme na konci března znovu. No, teď tam ještě samozřejmě půjdu, chci vidět ty laboratorní výsledky. Ale pak to asi ukončím s tím, že je prostě drobná. On z toho byl takový rozhozený, že teda vlastně neví proč nepřibírá, že žádný důvod nevidí. A teda navíc i teď dcera vyrostla o 2 velikosti oblečení a velikost bot během měsíce, takže uplně nevidím důvod to dál řešit u nutričního, když jí dobře a intolerance se žádná nepotvrdila.
Kdo to tu dával tip na herny ve Veletržáku? Dnešní byla super

dzizisketa paráda! Já se koukala na jejich fb a kluci hned Jé, tam chci! Půjdeme doufám brzy, ale oni zase mají (pořád) rýmu:(
dzizisketa parada!!! My taky chcem, jen váhám, jestli na to není naše dite ještě moc malý
Jsou tam nafukovací balónky, pak ještě jedny balony na házení, pak se hází vlaštovky, dělají se balanční sochy z igelitových pytlíků, sypou se tam špejle a pak se můžou obkreslit, fénuje se perlan... Takové různé srandy se vzduchovou tématikou. Rosťa pořád běhal od jednoho k druhému, byl po té hodině chudák úplně splavený. A já teda taky.
Potrefenáhusa dzizisketa každý týden je jiné téma, právě chci vybrat něco, co kluky zaujme.
Potrefenáhusa my chcem pristi tejden na to jidlo se stejne starou holcickou jako je housatko, tak to zhodnotim!
711990 bezva!
Cyklistickou helmu pro dvouletý dítě je dobrý koupit normálně ve sportu nebo jsou pro ty děti nějaký speciální prodejny?
crazydaisy Ve sportu
Naše punťa ![]()
crazydaisy ve sportu. A idealne zkusit. Helma ma sedet jako cepice, hezky narazena do cela, ne jen na vrsku hlavy.
crazydaisy doporucuju Abus se svetlem vzadu.
Jo a hlavně si pak dejte, nebo děti, v kavárně ve Veletržáku kakao, je fakt luxusní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí