Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 15. března 2022 11:12

Evaeva oni tam zacinaji v pul 12. Odpoledne pak uz my nemuzeme, v planu je ze M pujde poprve prespat k babicce, to nesmim zhatit nejakou hernickou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2022 11:27

mnum to je jasné. Tak to my půjdeme až odpoledne, mladší spí dlouho.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. března 2022 17:26

Boty  Takže dítě nám najednou vyrostlo. Noha jí vyrostla hodně podivně, takže ty Ricosty už jí nesedí vůbec - jsou úzké. Bundgaardy co měla s kožichem na zimu vel 20, tak jí je 21 těsná  No ale jsou jí tenisky od Affenzahn, jak kdyby je měla na míru. Tenisky jí asi na celé jaro nestačí, co? Zajedu zítra do Skibi, tam mají ty Affenzahny v akci kotníkové. Nesnáším boty  

A jako bonus je malá dnes extra protivné dítě, všechno je špatně, vzteká se, hází věcma a buší pěstičkama do zdi

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 15. března 2022 17:41

MPLee haha...jedny boty snad stacej, třeba bude za 14 dni 30 stupňů a budeš shanet sandaly 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2022 18:07

MPLee řekla bych, že bude potřebovat něco do vlhka. To nevím, jak ty tenisky zvládají třeba mokrou trávu.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 15. března 2022 18:18

MPLee v affenzahn teniskach chodil Tonda vloni cely jaro, kdyz bylo mokro, mel holinky. Kozeny celorocky mel.treba 3x....takze bych to nehrotila:D

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. března 2022 18:19

Potrefenáhusa no, jako já si stěžovala, že neroste. Ale to bylo skvělý!  Chjo, právě mi to taky přijde do tohot počasí málo Evaeva mám na prodejně k vyzkoušení kotníkové s membránou a kožené... 

Jinak jsme dneska vyzkoušely Harfiště a bylo to docela milé. Akorát velké, že člověk vidí po celé herně, v poledne tam moc lidí nebylo. Dítě teda samo zvládlo všechno, včetně jízdy na bobech, v miminím koutku jsem jí neudržela

711990 no tak možná místo celoroček vezmu holiny! Díky. Mám už to zítra naplánované, že se stavíme ve Skibi cestou na cvičení, ale kdyžtak je tam teda nechám a pořídím jen nějaké holinky. Co máte? Ty Demar? 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 15. března 2022 18:23

MPLee my meli YoungPrimitive a ted ma Bundgaard, maj ale podivny rozmery a ackoliv Tonda nosi vel 25, holiny ma 23:D alenjsou moc fajn, jak jsou nizky. Vysoky mu byly az ke kolenum. V Demarech se mu blbe chodilo.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 15. března 2022 18:31
Reakce na MPLee:

A jako bonus je malá dnes extra protivné dítě, všechno je špatně, vzteká se, hází věcma a buší pěstičkama do zdi

​O mne píšeš? Teda zatiaľ som ešte do nikoho nič nehodila, ale zdôrazňujem zatiaľ...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. března 2022 18:42

MPLee jestli jsou to pleteninové affenzahn, tak jsou relativně teplé a na jaro určitě ok. Taky jsem jeden rok koupila na jaře kožené kotníkové celoročky, ale neunosily se vůbec. 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 15. března 2022 19:07

MPLee taky jsem ti chtěla poradit, že bych to řešila gumáky a na celoročky se vyprdla. Děti je až na vyjímky navíc milují.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. března 2022 19:28

Mohučanka jsou, takové s nějakým rychlo utahovákem. Já je kupovala s tím, že snad do konce léta do nich doroste  A Pinot Noir díky, zajdu je zítra omrknout a uvidím, kdyžtak vezmu ty holinky. Jen mi přijde, že v nich nebude chodit tak pěkně, ona má nohu sice docela velkou, ale jinak je prcek. Tak aby nebyla jak kocour v botách. 

slniecko zakončila to skokem z opěradla gauče na zem  Mám neodolatelnou chuť na to něco hodit o zeď taky. Nebo si dát panáka. Nebo aspoň víno. Asi nakonec něco hodim, to jediné můžu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2022 19:42

MPLee já jim právě holinky nerada dávám, přijde mi, že se jim v nich blbě chodí. Takže ty mají vysloveně jen do louží nebo ráno na chalupě. I když jdeme ven po dešti, tak jim sebou na hřiště beru celoročky, u nás to jsou suverénně nejpoužívanější boty, nosí pořád, pokud není na sandály. Naopak nekupuju tenisky. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. března 2022 19:56

Evaeva hm tak já asi vezmu ty celoročky a kdyžtak je schovám pro druhý. Třeba se pak obdobím a tvarem hy trefíme. Příště už snad budu vědět, co jsme využili. Jen jak začíná teď být víc na nohou než v kočáru, tak jsem v koncích

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2022 19:58

MPLee to víš, že jo, pak už budeš vědět, co ti vyhovuje. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:05

MPLee ja jsem taky tym kozene celorocky. Mala v nich beha i do melcich louzi a nepromoknou, kdyz se poradne nakremuji. Prijde mi to jako nejuniverzalnejsi bota. Holinky ma jen na velke lpuze po desti louze, ma demary mammut 22/24, a jak je drobna, tak je ma az ke kolenum. Chodi v nich jak v lyzacich, sama se v nich nedokaze zvednout. K celorockam chci na leto prikoupit nejake barefoot platenky nebo sandalky. Jo a v lete ji na hristi stejne nechavam behat naboso, takze letni boty resim jen na chuzi po ulici. V kocaru a nositku je taky nemiva, obouvam jen na chuzi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2022 20:07

Zuzuli já kupuju sandály s krytou špičkou, tenisky nekupuju. Akorát někdo má do písku radši ty tenisky, mým klukům to nevadí, když tak na hřišti běhají bosi.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:08

Zuzuli já ty sandaly teď obhlizim a nějak je podle myho gusta strašně malej vyber toho, co já si představuju, rikaj sandaly i úplně krytejm botam s dirama, já si představuju nějaký s plnou patou ale dost s dirama vepredu a ty jsou zase zcela výjimečně bf 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:16

Zuzuli já si právě říkám, že na holinky je ještě aspoň do podzimu čas. Sandály mám v zásobě nike sunray - kdyžtak je využije k bazenu a do vody, nebo jako přezuvky. 
Potrefenáhusa když mě ty bez krytý špičky pro děti přijdou hrozně nepraktický, že budou mít pořád ukopaný prsty  A zase se možná dětem míň potí nohy, že tolik nevadí ty plnější boty? nevím, letošek vyhlašuju za zkušební sezonu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2022 20:18

MPLee já kupuju pořád s krytou špičkou, na běhání po hřišti mi to přijde nejlepší. Starší měl loni jedny dd step a pak ty keeny a ty si oblíbil mnohem víc.