Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:20

Potrefenáhusa Evaeva ja prave s tou krytou spickou pocitam. Porad to dite casto zakopava, jak nekouka pod nohy, leze po zemi a spicky dostavaj zabrat... Na klasicke sandalky si jeste pocka. Budeme v obchode nejspis vybirat neco mezi temito typy (prvni fotky z googlu, nahodne stazene), ale spis ty sandalky, opravdu na teplo, jinak bude nosit celorocky. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:22

MPLee krytou špičku jo, ale ne úplně plnou botu 

Něco jako tyhle si představuju 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:24

Zuzuli a znas ty tikki? Jsou krásný, ale úplně tenounky a placaty, viděla jsem v nich holcicku v centru Prahy a hrozne v nich placala na asfaltu. Mne se libej moc, ale trochu mi udělala čáru přes rozpocet fyzio s požadavkem pevný paty, to tyhle opravdu nemaj 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:29

Potrefenáhusa neznam, jak pisu, jsou to nahodne stazene obrazky z googlu. Koupim nejspis to, co budou mit v obchode a male pekne sednou. Patu neresime a mala je uz zdatny chodec, co chodi skoro rok, tak pocitam, ze vyber bude. Spis jen, ze i kdyz jsou ty tebou postovany sandalky moc krasny, tak mi pro moje dite prijdou silene neprakticke. Vidim je tak do skolky, ale ne pro moje batole. Radeji koupim ty plne boty s par dirama. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:35

Zuzuli ty tikki prave vypadaj takhle 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:44

Potrefenáhusa jasně, docela děrovaný jsem viděla myslím j Bobux a dd step. Ty Frodda jsou krásný, ale taky je vidim až tak za 2 roky pro holčičku k šatům (i když ten nás blázen asi bude věčně někde v luftu a od bahna ) Já ty nike sunray mám tady od někoho, myslím že od @Dynda? A hrozně nám na dovolené vyhvovaly. Jsou lehké, rychle schnou, může s nima do vody a nezničí je.. Takže těm zůstaneme věrní. I když tosi neni klasický bf, ale zase přes léto může být často i naboso... 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:46
Reakce na Potrefenáhusa:

MPLee krytou špičku jo, ale ne úplně plnou botu 

Něco jako tyhle si představuju 

​v takýchto sandalach synovi utekali prsty kade tade von.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 15. března 2022 20:49

Sandály v březnu minimálně do května neřeším

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2022 21:07

Já kupuju typově takové sandály. Stejně do nich nosí ponožky.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:16

Rosťa měl loni na druhou půlku léta Protetika Berg od eless a ty jsou boží, hodně otevřené.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:17

Evaeva já prave furt nechapu, proč se tomuhle rika sandaly a jakej je rozdíl proti normálním kozenym nízkým botam, abych musela mít dvoje 

MPLee já nemyslim přesně tyhle, spis typove jsou pro mě sandaly tohle, jinak bobuxy i ty bungaardy, co dava evaeva jsou aktuálně v daným čísle úzký, což jsou myslím i ty Nike? 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:18

dzizisketa a jsou hezké! Ale pro nás bohužel široké.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:18

JankaM no a? 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:28

Potrefenáhusa ty nike maj uplně marný velikost í tabulky. Něco málo je tady   

Jinak jsem si teda pod vlivem výběru bot pro dceru koupila první bf i pro sebe od Groundies a jsou super. Plánuju je teda nosit s ní na hřiště a tak. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:30

Potrefenáhusa Ty jo a ty protetika sandály bf se ti nelíbí? Ty jsme mely dva roky a dobrý. A malamala měla v roce a pul fare bf sandalky. A s krytou špičkou budu kupovat i teď pro tříletou. Ono v té kožené botě s dostatečnejma dirama se zase tolik noha nepotí. Koupila bych zase ty protetiky, ale my teď od toho BF ustuoujeme směrem k nejaky kompromisní obuvi, takže budu hledat něco dalšího.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:31

Pinot Noir a v aktuální 21 zase úzký. Ale já myslím, ze ji ta noha do leta trochu vyroste do dylky a bude větší vyber celkove 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:31

dzizisketa Jj přesně tyhle Berg jsem myslela. A myslím že i ta kůže je dost prodyšná. A i jsou pro holčičky hezke, třeba k satickam nebo tak;-)

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:33

Karja no jak píšu, zatím jsou kupodivu úzký, musím stejně počkat, jak se ji ta noha do ty doby vyvrbi 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2022 21:33

Potrefenáhusa noha se jim v tom potí o poznání míň než v celoročkách. Já bych jim otevřenější než jsou třeba ty protetiky nekoupila. Mladší ty boty navíc ještě bude rasit na odrážedle, takže ten bude určitě potřebovat přetaženou gumu přes špičku.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:34

damy, mam chlapcenske gumaky vel 24, vnutorna dlzka 16 cm. velmi zachovale, syn ich nosil ozaj len v dazdi. posuniem dalej za postovne.