Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:34

Pinot Noir 

Tak to je právě pro nás potřebaAle fakt mi přijdou z té bf nabídky nejotevřenější a nejpohodlnější. Asi je pořídím i letos, i když uvažuju nad Keenama Seacamp cnx nebo jak se jmenujou.

Rosťovi dneska chválil boty jeden starší kluk, se kterým si hráli na písku, byl z nich úplně odvařený, hlavně z podrážky. Že nechávají hezkou stopuMa teď kožené nízké camperky a ony mají na podrážce taková kolečka nebo bubliny.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:35

MPLee affenzahny nedoporucuji s tim koleckem na zapinani. Ma je nase starsi a je to na zlost, furt se to zasekava jak se do toho dostane trochu prachu nebo blata, sama si je nedokaze nasadit ani sundat. Zrovna dnes jsem se bavila se znamou, ktere dcera ma ty same a taky na to nadavala, takze neni to tim ze my jsme matlaci  zlate suchace, fakt. Zase ale ve veku tve dcery jeste od ni neocekavas ze se bude obouvat sama, tak to treba u vas vadit nebude, ale u tech skolkaru fakt ne. 
Jinak jsem tym celorocky. holiny jen do velkych louzi

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:36

Potrefenáhusa Jo aha, úzký, tak uvidíte jak ji to vyroste  Ale jinak ty Berg fakt doporučuju, za celou sezónu s nima nic nehnulo. Ty tikky jsem taky objednala ale vrátila, nepřišlo mi to jako vhodná obuv pro dítě, fakt příliš Barefoot jak z ery Ježíše Krista, podle mě to musí být hrozně nepohodlné. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:39

MPLee mám holčičku o 2 roky starší než je ta tvá a stejně jsem nevymyslela situaci, kdy bych jí ty kožené sandálky od froda mohla obout ale rozumím Potrefenáhusa každý léto se vztekám že ty sandály jsou buď moc uzavřené a nebo naopak vhodné tak na procházku po obchoďáku.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. března 2022 21:40

mnum já s tím kolečkem viděla až větší, jí teď sedí 21. Mám vyhlídnuté ve slevě za 1200 ty na sucháč, na místě se rozhodnu jestli textilní nebo kožené. Za tu cenu je vídám i na bazarech nošené a mizí, tak je snad kdyžtak vyměním za větší  Na léto se mi pak ještě docela líbí třeba Bobux play&kint, ale uvidíme, jestli zase nezůstane půl roku u jedné velikosti. Od podzimu měla 19/20, skočilo to prvně až teď 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:17

Sairon a ostatni tyjo ja nevim jestli jste nekdy ty sandaly videly nazivo, ale Tonda mel vloni presne takovy v necelejch 2 letech a byly to super prakticky boty na leto...prodysny, pisek znnich vypadaval sam a na odrazedle mel kryty prsty...co vam na nich prijde nepraktickyho?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:24

711990

Mě přišla strašně náchylná ta špička ke zničení.  Všechny jiné boty co kupuji mají na špičce boty gumu, takže všechno lezení, brždění na odražedle atd. Jde přes tu gumu, což jsem si u tech celokožených nedokázala představit jak by to po pár týdnech vypadalo. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:30

Sairon hele muzu ti je vyfotit, vypadaj uplne normalne a sou nezniceny:) budu je letos brat znovu, jen uz musim vetsi velikost a ty nemaj krytou patu, coz me mrzi. Mam totiz stejnej problem jako Potrefenáhusa , ty ostatni proste nejsou sandaly, ale tenisky s vyrezem na nartu. Vadi mi, jak se v tom pak hromadi pisek. A druhy, k vode a tak, jsme meli Birkenstock a ty byly taky dobry. Kupodivu volny prsty nebyly vubec problem. BF teda fakt nejsou, ale ohebny hodne.

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:30

711990 My podobné taky měli, ale dcera si na ně stěžovala a nechtěla je nosit, že jí tam pořád padaly nějaké kamínky. Tak jsme přešli na protetika berg a zavládla spokojenost :)

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:33

DruI no a v tech ji kaminky nevadi?:D 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:35

711990 fotit nemusíš, verim ti ale dik za zkušenost, taky mi ty ostatní sandály přijdou neprodyšné,  hlavně když se příšerně potí dost noha, ale z těchto jsem měla strach.  Letos je tedy vyzkouším. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:40

Sairon snad me nebudes proklinat:D ale fakt mi vyhovovaly, tyhle konkretni, Camper, mely i mekkou kuzi zevnitr a nosil je jen na boso. Ja mam z ponozek v sandalech osypkyakorat od vel.26 uz vypadaj takhle.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:51

Sairon to sú presne naši - musia mať na každých topánkach gumu vpredu. Každý ale fakt každý pokus o normálne topánky skončil za týždeň! zodranou špičkou. Okrem odrážadla chodia vkuse po kolenách a jazdia autíčkami. Keď som s nimi dokážem  to ako tak ustriehnuť ale starší v škôlke zničí topánky za jeden deň, nekecam.  Takže ako jarné topánky som mu kúpila keen knotch peak, čož ma esteticky neteší ale s jeho nohou a potrebou gumy toho moc na výber nemám . Na leto to keen sandále istia, minulý rok ich mal aj mladší a sú to fakt najpraktick jsie sandále. Aspoň mi nevadí, keď idú do potoka, nezničia to. To mi pripomína, že jedny 23 mám keby dakto chcel, tmavomodré so žltou stielkou. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:54

711990 tie sú pekné, škoda, že pre nás akurát na výstavku . Okrem špičky musí mať aj pevnú pätu, takže krytu. 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:55
Reakce na 711990:

Sairon snad me nebudes proklinat:D ale fakt mi vyhovovaly, tyhle konkretni, Camper, mely i mekkou kuzi zevnitr a nosil je jen na boso. Ja mam z ponozek v sandalech osypkyakorat od vel.26 uz vypadaj takhle.

​Ty jsou krásné, ty větší s volnou patou. Ale za ty prachy nic pro Rosťu, který se v létě mění v brodivého ptáka.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:55

Mrakoplasjako ze kvuli fyzio pevnou patu? 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 15. března 2022 22:55

dzizisketa na to sou super ty birkeny, no:D 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 15. března 2022 23:05

711990 Kupodivu ne :o) Oni jak jsou uzavřenější, tak tam nelezou kamínky při chůzi po chodníku a v pískovišti je to jedno.

(A doufám, že budou fungovat i letos, protože se mi nechce nic vybírat ;o)

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 15. března 2022 23:07

DruI jasny, tak snad jo:D 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. března 2022 23:11

711990 jj, už som tu s tým ako verklik, starší vbáča ľavú nohu, musí mať pätu spevnenú aspoň trochu, inak úplne čapta.