711990 Mrakoplas z odrážedla mají kluci ty špičky taky hrozně jeté, i když loni už je starší tolik neničil. Mladší určitě potřebuje tu gumu přes špičku. Kamínky do těch zavřenějších právě padají míň a do sandálů ponožky nosí skoro vždycky
Na hřišti se teda dost často nakonec zují.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jj na ihrisku sa vyzuvaju, čož je najlepší barefoot. Sme síce za exotov, ostatné deti chcú opakovať a matky im to väčšinou nedovolia a už som sa stretla aj s vycitavym pohľadom, že čo za somarinu to dovolím a teraz ona musí svojmu dačo zakazovať a vysvetľovať ![]()
Mrakoplas tady nikdy nejsou jediní
Já se taky dost často zuju, protože třeba do birkenů ten písek leze děsně.
Evaeva jj na ihrisku sa vyzuvaju, čož je najlepší barefoot. Sme síce za exotov, ostatné deti chcú opakovať a matky im to väčšinou nedovolia a už som sa stretla aj s vycitavym pohľadom, že čo za somarinu to dovolím a teraz ona musí svojmu dačo zakazovať a vysvetľovať
Přesně! Rosťa se hned po příchodu na hřiště ptal "můžu sundat?" a pak se na totéž svých doprovodů ptaly všechny děti v doslechu.
Já nakoupila v prosinci šest párů, na pár let to vystačí. Byly to Keeny a byly v akci, toz nekup to...![]()
Resim zidlicku: Hauck a nebo jitro?
(o stokke vim, ale nemuzu ho rozumne sehnat ani v bazaru, s tim bych asi byla nejspokojenejsi, kdyz ma ma novorozcky nastavec, narozdil od tech dvou dalsich)
Predem dekuju, jsem si nedelala poznamky, kdyz to tu jelo naposled.
tv presne tak jsem nakupovala ja. Stejny model a jen vetsi cislo. A vzdycky se mi to vyplatilo, jen jedny Keeny ji tlacily na pate, tak ty nevynosila.
Solathis vyber to, co ma vyssi nosnost. Ale na hauck ani jitro neni nastavec na lezici dite, ne? Takze to jeste tak pul roku nevyuzijes a muzes hledat stokke, pokud po ni touzis?
Solathis naše dite si sedlo v roce, takže bez miminiho nástavce bych byla v haji, na jitru bez ty batoleci vložky seděla až v roce a půl a ne moc jistě, ona je trochu extrém teda, ale u 3m mimina mi to přijde hodně předčasný řešit
Solathis a naopak stokke jsme koupili hned, abysme ho užili co nejdyl (užitnost minimalne o rok dyl než s jinou židli)
Solathis neptáš se na to, ale jdi do Stokke. Když jí teď neseženeš na bazaru, tak jí pak naopak dobře prodáš. Fakt se vyplatí ![]()
Solathis my sme kúpili pre mladšiu hauck s novorodeneckým nadstavcom, a je taká neurazí, nenadchne. Akože fajn, lepšie ako kŕmiť malú na zemi, ale nemyslím si, že bude mať nejaké extra dlhé využitie. Malá ešte nesedí, tak neviem posúdiť, aká praktická bude ďalej.
Ale inak sa jej tam teda veľmi páči, len ju tam fakt dávam len na nevyhnutný čas, bo sa odtiaľ snaží dvíhať priamo do sedu
Solathis Jsem taky za Stokke, a to jsme novorozenecky set ani nemeli. Syn v 6m stabilne sedel a rovnou sel do batoleciho. Ale je to vec, ktera se pouziva uplne porad, nekolik let.
Tiez som tim stokke, minuly tyzden prisla domov synovi a lutujem, ze sme ju nekupili o hodne skor. Je lahucka, ale pevna a stabilna, dobre sa odsuva aj prisuva a synovi sa na nej dobre sedi. Oliviu mienim najprv krmit v kresielku a ked bude sediet poputuje do stolicky po Arturovi ak sa mi nepodari presvedcit muza, aby sme stokke s batolacou vlozkou kupili aj jej.
Solathis jo a jestli budeš kupovat Tripp trapp tak ti ten novorozenecký nástavec můžeme do října půjčit ![]()
Když jdete vyzkoušet boty, máte na celý proces 20 minut a dítě už několik měsíců dopoledne nespí... Snad poprvé jsem měla problém jí probudit ![]()

MPLee
a jak jste dopadly?
Solathis my mame hauck beta s dokoupenym novorozeneckym nastavcem a jsme s ni moc spokojeni. Ten nastavec jsme pouzivali myslim 10 mesicu, nez zacla mala hezky sedet. Pak jsme na ni meli stolecek a ted uz ji ma bez nej prisunutou u naseho stolu. Je krasne stabilni, neprevrhne se, kdyz do ni mala sama leze po bocnici jako po zebriku. A nas drobek ma ve skoro dvou letech zatim sezeni i podnozku na nejvyssi pozici, takze cekam dlouhe vyuziti.
Kdyz jsme u tech boticek, nevite, kde maji v Praze nejvetsi vyber na prodejne a nejvetsi trpelivost? Nerada bych se svym zabavnym duem jela nekam, kde maji na prodejne par kousku, bude to prvni nakup, tak vubec netusim jaky.
MPLee maj na to radar ![]()
a nechá si nový boty obout? Naše ne, trva to tak tři dny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí