Solathis Hauck má novorozenecký nástavec. Naopak jitro pak vydrží déle, ten Hauck je maximálně do čtyř let.
Vše o těhotenství a dětech
Vari zkus si vybrat obchod, co má i eshop a dopředu si na prodejnu objednej, o čem uvažuješ. Napadá mě třeba boso neboso, ale nevím z jaké části Prahy jsi? Jestli teda hledáš bf, jinak třeba bota bota.
DrowRanger já obě děti krmila na lehátku položeném na nízkém stolku, byla to výška tak akorát k židli.
Zuzuli náš tam taky takhle leze, ještě přes pultík
Pořád mu ho nemůžeme sundat, chová se strašně neukázněně, i když už by se to hodilo, nevejde se tam třeba papír, když něco kreslí. Ale staršímu už byl Hauck malý, koupili jsme mu seedes.
Zuzuli náš tam taky takhle leze, ještě přes pultík
Pořád mu ho nemůžeme sundat, chová se strašně neukázněně, i když už by se to hodilo, nevejde se tam třeba papír, když něco kreslí. Ale staršímu už byl Hauck malý, koupili jsme mu seedes.
Ehm a jak se takovým dětem boty zkouší? Ptám se, protože jsem na 100% přesvědčená, že u nás bude podobnej scénář...
Len objednas je domu a tři dny pomalu zkoušíš obout (predtim se jeste několik dni snažíš změřit)
ona je konzerva, pak už to jde v pohodě
Evaeva u toho stokke jde ten pultik snadno vycvaknout a na kreslení sundat a pak zase jedním pohybem nacvaknout
Evaeva Kdyz me prijde blby si tam objednat deset paru bot, kazdy dvojce ma jinou nohu a to nemluvim o tom, ze bych chtela, at maji ty botky aspon trochu sladeny.
Vari tak jim ty nohy zmer, třeba to jako u nás rovnou vyřadí 90% bot ![]()
Potrefenáhusa to je pěkná vlastnost, ale i tak bych za ní ty prachy nedala, já na dětech šetřím a muž by mě možná vydědil
Dopředu by mě to teda stejně nenapadlo. On by tam mohl mít i jen takový rámeček, ale bojíme se, že pak nepůjde přisunout a jsme líní to předělávat. Taky si teda myslím, že dvou a půl leté dítě by už mohlo zvládnout sedět bez zádržných systémů![]()
Vari klidně jich deset objednej, to máš fuk, stejně tam to auto pojede. Vyzkoušet to můžeš oběma a pak už budeš objednávat na jistotu. Mě přijde, že ty dodávky pořád váznou a nabídka není tak pestrá.
Evaeva a jak, nezvladne sedet? Jako ze vystupuje? Tonda kdyz mel pultik, delal blbosti, ale jakmile zustala jen zidlicka, sedi dost zpusobne...
Potrefenáhusa Bojim se, že to budu muset udělat stejně.
Chápu, taky mám konzervu. K tý diskuzi o rostoucích židlích mám jen vzpomínku, že si na stokke taky zvykal několik dní. Nedávno pak to samý se schůdkama.![]()
Evaeva ja by som aj stokke brala, ale viem, že môj muž by to nedal, jemu sa zdalo aj Hauck drahé ![]()
A inak my sme Alici kúpili rastúcu stoličku keď mala asi rok a štvrť a rovno to mala bez zádržných systémov, len samotnú stoličku
711990 on způsobně nesedí, pultíkem to není, to se právě chová dobře. Ale na bráchově židli nebo i normální židli se pořád točí dokolečka, strká nohy pod to opěradlo, klouže se po zadku dolů a podobně
vždycky trnu, že se praští do zátylku o stůl nebo tak něco. Jemu by se to taky líbilo, když starší dojí, tak se přesouvá na jeho místo, ale já na to zatím nemám nervy.
betsey mě Hauck i to seedes přišlo tak akorát, ale právě muži to taky přišlo dost. On nemá vůbec představu, kolik ty dětské věci stojí.
Potrefenáhusa Prej zmer! O to se snazim uz kolik dni a zatim bez uspechu. ![]()
Včera jsem měla takovej den debil, servala jsem děti obě dvě, večer ještě samba, vlastně i dědu. Taky to tak máte? Ale to je takový že člověk dělá ustupky jednomu dítěti, druhému dítěti, a stejně to nevyjde, pak to ty dospělí ještě něčím rozseknou a to je konec. A to se ještě velkemale hlásí rýma, což snad nebude z toho nic vážného jen skolkova absence, bohužel no. Ta školka to je prostě instituce u nás doma zlatem ceněná jako!
Vari My musime do kamenneho obchodu. Pondelni nakup a kazda bota ma jinou velikost. Plus ma syn vysoky nart a sirokou nozicku. Nastesti se obout necha, vetsinou. Kdyz nechce, tak to neni zase tak velky problem mu tu boticku nasadit. Je to hned. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí