Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 19. března 2022 18:43

betsey v lietadle môžeš s kočíkom obvykle až do gatu, kde ti ho naložia a máš ho pripravený hned po výstupe buď v gate nebo na ploche. To vôbec nie je problém. 

Letiet so sedačkou som skúšala a aj keď muž robil u aeroliniek a sedačka bola certifikovaná, letušky trvali na tom, že tam dieťa môžeme dať až po štarte. Inak nám sedačku schovali dozadu. 

Čo sa týka transferov je to horšie, ale ja som to vždy vzala dost fatalisticky, v autobuse MHD dieťa tiež v sedačke necestuje. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:02

711990 No já bych neměla s kým jet,  ani třeba babička by nejela s náma jako s celou rodinou, aby nás tak dospělých na ně bylo víc;-) 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:02

Karja no nemáš mi zatiaľ čo, ono je to skôr moje zbožné prianie. Ja som muža neukecala ani na Prahu, čo ma tá kamoška volala na koncert. Oni by tiež išli celá rodina, má tiež malé bábo, stretli by sme sa len na koncerte. A keď som to teda mužovi predniesla, že teda dovolenka v Prahe aspoň na štyri noci, tak ho skoro piclo, že hento a toto a moc problémov...takže tak. On za všetkým vidí milión problémov, myslim že nakoniec zasa skončíme na Liptovskej Mare

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:05

betsey A je to tam pěkný? Že bysme tam taky jeli:-D. Sambo říkal, že na Slovensko na nějaký pořádný koupání by jel. Ale my jsme byli jen jednou ve Velkém Mederu a jako to mi přišlo jako dovolená hrůzy:-D. Jako počítám s tím, že s holkama budu celý den u vodx nebo v bazénu a nic jiného, jen aby to tam nějak vypadalo. Jo a do Prahy mj taky navrhoval (Hahaha, my to tam máme tak hodinu cesty:-D), a já se teda neptala víc, ale určitě myslel, že by tam normálně chodil do kanclu:-D 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:06

betsey prosim te, do turecka pres istanbul do antalye jsme leteli s 4 mesicni a 2,5 letou, normalne vajicko i kocar, oboje nam odbavili u letadla pri nastupu. Starsi jsme vzali podsedak do velke cestovni tasky. Zadny stres to nebyl. Bez toho kocaru bychom na prestupu do antalye byli nahrani, malou jsem mela v nositku a starsi se vezla:) 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:06

betsey 

Haha, u nás je to naopak, muž pořád vymýšlí, kdy a kam pojedeme na dovolenou, a já mu furt říkám ať si počká, až se dítě narodí a uvidíme, jak na tom budeme

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:08

rasaNori pre mňa by to tiež stres nebol, len pre môjho muža je stres všetko, ale on má na to aj papier od psychiatra. Samej sa mi s tak malými deťmi letieť nechce

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:09

betsey a vlastne ne, ted mi doslo ze vajco jsme meli na palube, protoze starsi uz mela svoji sedacku a do vajca se v pohode vesla a mala letela na me nebo s muzem na stridacku a nebo byly ve vajicku...a nikdo neresil jestli je homologovana

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:10

Karja to je blby, no:D

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:11

Meli jsme na podzim letet do egypta, jeste s jednou rodinou, no a kdyz jsem ted videla muze v dubajitak mu asi navrhnu ze na to kaslem... 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:12

betsey Viď já to tak taky beru, že se o ně starám doma tak se o ně budu starat i někde venku. Ale je fakt, že takhle když někam jedeme, tak s tím sambem jako ten když přepne do toho svýho modu dovolená, tak se ještě starám o něj:-D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:13

Karjatá Praha

Ja som zasa nebola nikdy vo Veľkom Mederi, takže s Liptovskou Marou to porovnať neviem

No je to tam taķé ako pri umelej vodnej nádrži, ale mne sa tam celkom páčilo. Pripomínalo mi to trochu Chorvátsko, veľa borovíc. Ale mali tam langoše za päť eur, to som teda nepochopila 

Počuj a nejdeme na dovolenku spolu? Baby nejako zvládneme

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:17

betsey Já bych je normálně asi sama nezvládla:-D. Jako i když sambo přespával dřív obcas v Praze, tak to pro mě byl úplně utrpnej čas, jak říkám má svý mouchy, ale stále je to Bůh naši rodiny:-D:-D:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2022 19:20

Karja tři týdny by s dětmi na dovolené můj muž taky nedal. Možná ani já tedaMy jsme akorát zarezervovali apartmán v Rakousku na léto, u nás se blíská na lepší zítřky. Vůbec mi teď ty hory přišly tak super, že už plánuju na příští rok Alpy. Úplně mě to nabylo.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:22

Karja tak nič no

Ja by som ešte mohla ísť za segrou do Barcelony, ale minimálne jednu cestu by som musela absolvovať sama s deťmi a to ešte z viedenskeho letiska, do toho sa mi fakt nechce ísť

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2022 19:23

dzizisketa to máš recht, času máte do léta dost a může to být andílek i ďáblík, no.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:26

Evaeva No tak jako tři týdny někde na pláži, vždyť je to stejný jako doma, akorát na pláž chodíš místo na hřiště;-). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2022 19:27

Karja trošku ho chápu, pro mě je to taky někde v neznámém prostředí horší o ně pečovat. Letos už to teda začíná být lepší, ale pořád si třeba neumím představit, že s nimi jedu někam do jednoho pokoje v hotelu. Sama letět bych asi taky nechtěla, jedině tak, že by nás někdo přivezl na letiště a hlavně tam vyzvedl.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:28

Evaeva ja mám pocit, že by som dala nielen tri týždne dovolenky, ale aj tri mesiace. Ale tak ja úplne zbožňujem more, aj hory teda. Ideál by bola kombinácia, a vydržím tam dlho predlho

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. března 2022 19:28

Evaeva No jako do hotelu vůbec, to by nebavilo ani mě:-D.