Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 20. března 2022 15:30

Evaeva no prave, ona ta predni sedacka ma vlastni drzacek, kde se dite chyti, coz je super. Jakmile zacal machat rukama ve vzduchu, uz to bylo na rovnovaze znat

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. března 2022 15:37

JankaM Ne to bych určitě nejela;-). To by ani sambo nemohl jet takhle sám na dovolenou. To zas jako máme doma nějaký pravidla:-D:-D Nepsaný a ani nevyřčený ale pevný! 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. března 2022 15:59

711990 mě se taky víc líbí ta přední. Třeba až bude za rok větší, bude lepší zadní. Nebo spíš ten shotgun a odrážedlo... Dokonce jsem viděla na ty thule i polstr na to držátko dopředu, že si může nouzově dítě odložit hlavu

No já jsem na sebe letos zvědavá, cítím se jako obluda už teď a jsem uplně mimo kondici. Je mi blbě, jsem unavená a neschopná nějaké aktivity. Takže bych byla radši, kdyby malou vozil muž a já se příležitostně přidala k nim bez závaží. 

betsey to je asi velká výhoda těch zadních, že se dělají i docela odpružené a zvládne se tak i nějaký lehčí terén.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2022 16:09

711990 do kopce to nevadilo, z kopce v zatáčce by to bylo horší. Každá má své pro a proti, kluci nám v nich docela často usnuli, i když to bylo úplně mimo jejich obvyklou dobu, to by v té přední nešlo. Mamka ale třeba tu přední používala jako dopravní prostředek, když ještě nebyla tramvajenka zadarmo, jezdily se ségrou po sídlišti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2022 16:11

MPLee na tu kombinaci s odrážedlem jsem teda zvědavá, sice tak lidi občas vídám, ale to odrážedlo má rychlost spíš pro pomalý běh než kolo, i ta vzdálenost tomu odpovídá, plus i krátký přejezd po silnici nebo rušné cyklostezce nebude možný. No my letos asi pořídíme nějaké to tažné zařízení pro staršího. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. března 2022 16:14

Evaeva jo no to nemyslím, že by muž jel na kole a dcera na odrážedle. Ale že třeba nějaký kratší výlet půjdeme pěšky a ona na odrážedle, nebo vydrží už déle v sedačce

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 20. března 2022 16:24

MPLee no ono to asi dava docela zabrat, tehotenstvi a k tomu pece o malou dablici:D kazdopadne kdybyste to chteli zkusit, muzete se stavit a pujcite si cely kolo se sedackou:) 

Evaeva mne se jako nejlepsi kombinace osvedcilo odrazedlo a longboard:) to mame stejnou rychlost, ale jde to jen na stezce, no

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2022 16:49

MPLee jo, k rychlé chůzi je to super! My už jinak než s odrážedlem nebo kolem na výlety nevyrážíme. 711990  Odrážedlo stíhám, ke kolu by to chtělo koloběžku nebo fakt běh.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2022 16:51

MPLee s tím těhotenstvím myslím, že se ti uleví a v létě to budeš zvládat dobře, ten první trimestr je náročný 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 20. března 2022 17:44

MPLee Dcera od roka přes den nespavala, ale na kole v sedačce usnula často. Ani to nemusel být delší výlet. Sedačka se dala naklopit víc dozadu, pak jí hlava nepadala dopredu. To si nedovedu představit, co se spícím dítětem na té přední. Ale nejlepší bude vyzkoušet obě varianty, jak píšeš. Synovec větší spáč než dcera v sedačce nikdy neusnul. Měli tu sedačku oba stejnou.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 20. března 2022 18:41

MPLee ti to shrnu, jak to bylo a je u nas:D

Holky jsme od mimina vozili za kolem v chariotu, pak starsi kdyz se narodila mala vyfasovala sedacku Thule dozadu za sedlo. Problem trochu byl, ze na celopero ty zadni sedacky nejdou, takze muz vozil chariot s malou a ja vytahla stareho hardtaila a vozila starsi. A jak to kolo bylo male, tak jsem casto do kopce mela co delat aby me vaha starsi plus sedacky neprevazovala. Takze cil cislo jedna byl naucit starsi jezdit na kole:D male dite v sedacce nikdy nakonec nesedelo, po opusteni chariota ji zacal muz na celoperu vozit na shotgunu rovnou. Prodavam aktualne jak sedacku, tak chariot. Shotgun je super, ale nemit muz teleskopickou sedlovku, tak by to mel taky vesele. Ja shotgun nedam, nejsem schopna kdyz mi tam sedi nasednout i ja. Mala na nem jezdi od roka a trictvrte cca.

Jinak holky dnes daly 10 km na odrazedle a kole, sli jsme jeste se svagrovcema a jejich klukama, my dospeli teda pesky. A do postele zapluly uz v 6:D

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 20. března 2022 20:05

MPLee meli jsme zadni sedacku a s klukem jsme jezdili i na celodenni vylety. Vozili jsme maly stan a karimatku. V poledne jsme nekde zakempili a mladej si pospal. Ta sedacka mela z boku kryte nejem telo, ale i nohy. Jrzdili jsme i lesni cesty a minimalne jednou spadli. Klukovi se nikdy nic nestalo, mel z toho srandu. Muz trenoval jizdu se sedackou s balikem mineralek. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. března 2022 20:28

rasaNori Ginger notna díky, no muž si právě schoval starý kolo, na celopéru závodí a trénuje skoro denně, to by musel pořád montovat a sundavat i kdyby tam ta sedačka přidělat šla. Ani jeden nečekáme nějaký super požitek z jízdy s dítětem. Když si chce zajezdit, jede sám. Já jsem těhotná, takže žádný velký akce letos ani příští léto s miminem nedám. Spíš v tom vidíme možnost jak jí ukázat zase něco nového. Ale ona jak spí jen v kočáru, tak je to stejně max na 3 hodiny i se zastávkami. A dítě se mi zdá, že bude mít větší zážitek z té přední. A za rok ze shotgunu. Ten jí ale letos ještě uplně pořizovat nechci, to jí ještě nevěřím  

Evaeva děkujeme za motorku, malá dosáhne a už jí zkoušela  A já doufám, že ta únava a nevolnosti přejdou a budu zase fungovat. No minimálně tábory budu muset zase nějak v létě přežít. A letos to asi s malou bude výrazně horší, než loni

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2022 20:33

MPLee já jsem ráda, že jí užijete a já nemusím řešit prodej, když mě švagrová tak zaúkolovalaU mě ta únava a nevolnosti vždycky zmizely úderem 14tt, pak už to bylo v pohodě, i když tělo mě samozřejmě někdy dost bolelo. Tak snad to tak bude i u tebe a užiješ si pěkné léto. P

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. března 2022 21:16

Solathis moja ma 3 mesiace a zvracia fakt cadto, aj 3 hodiny po kedle. A nie je to len ugrcnutie  obcas z nej vyleti po par hodinach vsetko, co vypila, minimalne raz do tyzdna kvoli tomu prezliekam celu postel, ked dobre trafi.

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 20. března 2022 22:31

DrowRanger To ti vůbec nezávidim. Dcera taky takhle blinkala skoro do roka. Pak už tedy alespoň přestala ve spánku. Ale dovolená v 7 měsících, kdy už jedla příkrmy, ležela na břiše a neměli jsme po ruce pračku byla barvitá.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 20. března 2022 23:56

MPLee Ještě k těm cyklosedačkám, viděla jsem u známých, ale nezkoušela tuhle sedačku. Ta řeší i problém se spaním za jízdy ve předu. Tak jen přihazuji tip k úvahám.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 21. března 2022 07:04

To je zase ráno, syn potřebuje zjistit, kdo překládal Knihu džunglí a jestli jsou ilustrace přebrané z originálu, protože na obrázku je kobra, ale v textu brejlovec.  Značka "okamžitě". Doufám, že nebude psát stížnost nakladateli!

Buďte vděčné za mimina!!! 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 21. března 2022 07:05

Garfie no ale to bych byla taky dost nastvana!!!!! 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 21. března 2022 07:18

Garfie ja mam doma knihu džunglí z roku 1991 a tam je prosím Ká hroznýš:D