- Tati ty jdeš dneska do práce?
- Ano, dneska je pracovní den.
- Nene, není, dneska je druhý jarní den!![]()
- Tati ty jdeš dneska do práce?
- Ano, dneska je pracovní den.
- Nene, není, dneska je druhý jarní den!![]()
notna ty jsou teda hezký! A hezky drahý oblečení, ale díky za kladnou recenzi ![]()
Mohučanka Tem 40 cm panenkám je normální miminni oblečeni.
Mám tu po mladším jedny celoročky DD Step vel.23 v pěkném stavu, kdybyste některá měla zájem.
Těm Götz nebo obecně? Jinak vřelé díky za informaci. Já teď prohlédla asi milion panenek
v noci očekávám zlé sny plné mrkajících vyvalených očí.
Mohučanka ty panenky některý jsou fakt desive seredny
Mohučanka na ty Gotz panenky miminí obleceni myslim nepasuje, maji jine proporce.
Mulen taky díky, vlastně už ji mám v košíčku
s jedním oblečkem, na další dám zakázku zručné babičce ![]()
Mulen jo, ta, co kupuju, je už určitě víc holčička než mimino. Dcera by ji asi ani nechtěla oblíkat do bodies, ale uvidíme.
Mohučanka
Doufam ze bude mit uspech.
Mohučanka To oblečení je tak drahý, že to nikdo nekupuje a jsou velký výprodeje
Aspon já jsem plnou cenu za to nikdy neplatila. Většinou jsem koupila boty nebo něco, co nejde usit doma. A jedny Vánoce šikovná babičky našila oblečky, dala je do krásné retro krabice a byl to úžasný dárek. Panenka má od županu po velkou večerní. Tohle už udělala moje babička pro mě a mojí panenku a je to můj poklad ![]()
Karja To mimino oblečení sedí panenkám typu mimino. Tyhle vlasaté mají jiné proporce, už takové holčičí.
Pomoc, dcera 8 let si oblíbila nějakýhoPortyho a pořád kouká na videa jak hraje nějakou hru se starou bábou
a teď nutně potrebuje aspoň kšiltovku s Portym ![]()
Mohučanka Aha, tak to nevím, ale tak i na mimino jsou dneska už legíny a trička a šatičky, to by mohlo klapnout
Takže dneska Rosťa na hřišti naboural do rozhoupané houpačky tak šikovně, že si při pádu odřel víčko/koutek u levého oka. Minulý týden si poškrábal pravou líci po celé délce na prolézačce, o dráty trčící z utrženého provazu. A to jsem ho dneska při hře ještě já škrábla.
notna moje babička nám našila oblečení na barbíny, přesně jak píšeš, šaty, plavky, župany, zimní věci,... Vůbec to nechápu, musela to být strašně titěrná práce.
dzizisketa dnes je deň úrazov, starší mal tri, mladší jeden. Z každého je buď modrina alebo tiekla krv ![]()
Evaeva to mi pripomenulo, jedno dievčatko v šatni v škôlke vraví mame: No, včera mal byť prvý jarný deň ale nebol. Jar neprišla. Zlatá bola.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.