rasaNori Nějakou dobu jsem kvůli tomu spala na matraci na zemi, pořád se stresovat, že spadne a nevyspat se, to byl děs. Tak jsme šli na zem a pohoda :) Jak je vlastně stará? Zrušila jsem noční kojení asi v osmi měsících, zjistila jsem, že je to jen zvyk.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir skoro 9 mesicu:D ona uz celkem pekne spavala v postylce a najednou strih a imrvere neco...
rasaNori On spal taky pěkně v postýlce, ale musela jsem vstávat na to kojení. Tak jsem kojení zrušila - tím, že jsem si ho vzala do postele
A mám ho tam doteď ![]()
A nemá hlad? U nás se spaní v tomhle zlepšilo po zavedení večerní kaše. A vůbec kojení celkově mělo špatný vliv na spánek všech... To byla asi jediná jeho nevýhoda.
rasaNori Nebudí se hlady? Co jí dát před spaním něco sytějšího?
rasaNori
A nemá hlad? U nás se spaní v tomhle zlepšilo po zavedení večerní kaše. A vůbec kojení celkově mělo špatný vliv na spánek všech... To byla asi jediná jeho nevýhoda.
dynda. :)
Platíš pivo!
Pinot Noir ja ji prave vyexpedovala do postylky, protoze jsme se poradne nevyspali ani jeden.
dynda haha zkusili jsme ji dat kasi a takovy hysterak jsem nezazila :D
Pinot Noir ja ji prave vyexpedovala do postylky, protoze jsme se poradne nevyspali ani jeden.
dynda haha zkusili jsme ji dat kasi a takovy hysterak jsem nezazila :D
Tak to máš blbý.
(potlapkávám)
rasaNori Pořád to říkám, takhle se v noci chovají děti, co nechtějí dalšího sourozence ![]()
brrr :D v noci bychom se stejne k nicemu nedostali...nas cas nastava pres den![]()
rasaNori Nekomu kase nesedi, ze jsou pry tezky na zaludek. Muzes zkusit hustsi zeleninovou polivku. Moje holka ma taky blby spani, probudi ji kdejakej sramot, vecer k ni beham co pul hodiny, pocucne a spi dal. V noci ji mam v posteli a rano kolikrat ani nevim, kolikrat jsem kojila :-) Ona bohuzel jeste normalnimu jidlu moc neda, tak to na nejaky odstavovani jeste dlouho nevidim.
rasaNori U nás kaše taky moc nefrčela, zkoušela jsem to několik měsíců a malá si dala tak jednou ze čtyř pokusů. Ale protože milovala ty polední příkrmy, tak jsem jí je začala dělat i večer. Ona naopak po těch "normálních" jidlech jela jak slepice po flusu.
rasaNori Pořád to říkám, takhle se v noci chovají děti, co nechtějí dalšího sourozence
Uf, tak to ta naše by v tom případě chtěla nejmíň mateřskou školku
(zlatý spinkací děťátko)
rasaNori takto sa u nas prejavuju zuby. Castejsie nocne budenie a potreba si "podudkat" ale nas zbojnik ma cumel, tak si ho vacsinou strci do pusy a spi dalej. Mozno ju tiez budi bolest alebo teda ten tlak zubu ked sa posuva.
Mohučanka naše děti kaše nikdy nejedly, přidávala jsem jim teda trochu do noční flašky, dokud měli, aby bylo mléko hustší, ale velmi brzy jsme najeli na "normální večeře", tedy maso+zelenina+příloha
Mrakoplas tak první rok jsme byli v režimu "asizuby" skoro nepřetržitě ![]()
MaeGandal nasmu idu tak pomaly, ze my v nom budeme asi az do nastupu do skoly
Moje dítě má v roce a půl skoro všechny zuby, tak se začínám těšit, že se spaní vylepší. Jinak už spí docela pěkně, tomu jsem před pár měsíci nevěřila, že někdy přijde.
Prte prerazim na 2 maly a jdu zkoumat jak se provadi nocni odstav...
2 menšie nebudú lepšie ![]()
Okolo 8-9 mesiaca sa začína objavovať separačná úzkosť, môže viesť aj k tomuto.
Alebo sú to tie zuby....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.