Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 27. března 2022 08:55

Mohučanka Blahopřeju! Hodně zdraví oběma.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 27. března 2022 09:36

betsey usudzujes z bolesti hrdla? Budem strašiť,  ale i mňa to bol prvý priznak covidu. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2022 09:41

letfenixa myslíš, že po troch tyždňoch od prekonania covidu ho chytila zas? Možné to je, ale tvrdí, že hrdlo ju nebolí, v noci sa zobudila na suchý štekavý kašeľ a keď som jej otvorila okno, ustalo to. Teplotu nemá, normálne sa naraňajkovala a je inak v pohode čulá

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 27. března 2022 09:45

betsey bohužiaľ môže, mám teraz kolegyňu pozitívnu po mesiaci.  Tak samotest by som jej spravila pre istotu.  Ale vyzerá to na laryngitidu fakt. Tak snáď len, nech sa k malej nepriblizuje. Držím palce!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2022 09:50

letfenixa no na samotest sa ju snažíme presvedčiť už dve hodiny, ale chytá taký hysák... asi to budeme musieť urobiť len násilím alebo čo

Sme sa teda s mužom pohádali, lebo on s ňou chce ísť na pohotovosť, lebo volal svojej mame a tá vyhlásila, se musíme s ňou rýchlo bežať, aby jej dali lieky, inak sa zadusí. A pritom sa nedusila ani v noci. Takže jej musíme nejako ten test urobiť, lebo tipujem, že na to sa budú na pohotovosti pýtať ako prvé

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 27. března 2022 10:27

betsey aku samotest robite? ja som synovi nakupila take tie zo slin kde treba naplut do zberaca

Mohučanka gratulujem

dzizisketa no teda! skore uzdravenie prajem

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 27. března 2022 10:28

Mohučanka já fotku zmeškala ale i tak moc gratulujuststejně tak i dzizisketa 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2022 10:30

eless bohužiaľ zrovna máme doma len na výter z nosa, som nedoplnila zásoby pp covide

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 27. března 2022 10:38

betsey A dá se laryngitida vůbec chytit? Já myslela, že je to nějaká forma virózy či nastydnuti nebo jak to napsat. Jen na to to tělo bohužel reaguje tím otykanim hrdla, ale musí k tomu mít to dítě nějaké dispozice, ale máme tu Mudr. bude vědět víc. Malá neteř to od synovce nikdy nechytila, ta měla jen rýmu vždycky když on sipal....Držím palce ať to má jen jedna. Na podzim to měl synovec a zrovna byl výpadek léků, nic moc. Ale s léky to bude určitě dobrý! Hlavu do mrazáku znáš, že máš kdyztak dát při tom zachvatu? Ono to dost lidí neví, tak jen píšu kdyby nahodou

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 27. března 2022 10:42

betsey Karja laryngitida je pojmenovani, kam ti ten virus sedne. 

Já ji nám například s COVIDem. Nemluvím už týden, i když jinak mi je už dobře. 

Malú hlavně hodně koj, nic jiné neuděláš, ale můžeš ji tím předat dost protilátek. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 27. března 2022 10:43

Karja a s tím mrazákem, teď v zimě většinou stačí otevřít okno. Alespoň u nás je nad raném kolem nuly. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2022 10:49

Karja určitě musíš mít dispozice, ségra to měla kolikrát, já to nikdy nechytila. betsey to nemusí být rovnou laryngitida, ne? S tím testem je to blbé. Zkoušeli jste si ho udělat někdo z vás? Syna hrozně fascinovaly ty "chemické pokusy" potom, takže ten si test dělá ochotně. Tak možná kdyby viděla vás.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2022 10:52

Evaeva jj, my sme si robili obidvaja a negativni. Uz sa akurat odhodlava aj ona, tak snad to da.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2022 10:53

betsey já myslela hlavně, aby vás viděla. Ani ne tak kvůli výsledku. Tak snad to dopadne.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 27. března 2022 10:54

Mohučanka gratuluju

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2022 10:55

Karja ja ti neviem, kukla som ORL nejen pro deti a tam pisala, ze je to virusove ochorenie, ale samozrejme to malo nrjaky iny dlhsi nazov a tych druhov laryngitid je asi viac a na roznych zakladoch, ci ako. Mozno uplne placam, kazdopadne muz uz urobil Alici vyter, zatial to vyzera negativne, este pockame chvilu a ideme na tu pohotovost. Uvidime, co povedia, lebo ja mozem laicky mudrovat, kolko chcem, ze

Kazdopqdne nema teplotu, je, pije, skace, vymysla, rozprava, notmalne dycha, sem tam zakasle

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. března 2022 11:18

betsey 

Já jsem i párkrát slyšela, že se lidem po covidu vrací nepříjemný kašel. Ne nákaza jako taková, ale kašlou. Hlavně v noci.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2022 11:24

dynda ahaa, dobre vediet

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 27. března 2022 11:27

Tak já už jsem na normálním pokoji, ale s miminkem máme stále návštěvní režim. Jsem slabá jak moucha, beru železo, antibiotika a probiotika, essentiale na játra a dvakrát denně ještě infuzi. Ale už nejsem přihadičkovaná!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2022 11:39

Takze pohotovost vybavena, je to laryngitida. Dostala čipok, máme vypnúť kúrenie a o dva tri dni by to malo odznieť