Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9460 příspěvků moje polička 27. března 2022 11:40

dzizisketa Ať je to už jen dobré!

Mohučanka Gratuluji! A holčičce do života vše nej!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2022 12:11

dzizisketa tak to ráda slyším! 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 27. března 2022 12:42

dzizisketa Uf, to je teda masakr Hlavne se dej rychle do kupy

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 27. března 2022 13:15

betsey nez som si to tu precitala, vsetko padlo. Laryngitida je zapal hrtanu, sposobuju ho respiracne virusy. Niektore deti su na to nachylnejsie, jak noekoˇu viroza sa prejavuje trebars len nadchou, niekomu to sada na priedusky, niekto trpi laryngitidami. Obvykle je najhorsia prva noc, jak dieta lezi, opuchne sliznica v hrtane a zmensi sa jeho vnutorny priemer, preto sa deti mozu dusit. Typicky je stekavy kasel. Vacsie deti a dospelaci maju uz vacsi priemer hrtanu, tak ked sliznica opuchne o ten 1 mm trebars, uz to na dychani nepocitia, len trebars su zachripnuti ci bez hlasu. Prva pomoc je studeny vlhky vzduch, idealne dieta poriadne nobliekat na noc (viem, Alica v tomto nie je velmi spolupracujuca) a nechat spat pri otvorenom okne a vypnutom topeni. Este dnesna noc je taka rizikovejsia, potom by to uz malo byt dobre. Klarke odovzdavas protilatky v mlieku, tak snad sa to na nu neprenesie. Drzim palce. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2022 13:18

mnum díky moc

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. března 2022 13:42

dzizisketa 

To vypadá, že zážitek byl intenzivní Ať už je to jen lepší. A gratuluju

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. března 2022 14:21

Mohučanka gratuluju!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. března 2022 18:15

Ještě jednou díky moc za gratulace. Já doufala, že by se dzizisketa mohla objevit u mě, jednu noc jsem měla chambre separée, leč nestalo se. Každopádně super, že je ti líp a že jsi bez hadiček! 

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:01

Zdaleka to není všechno.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:09

Pinot Noir u nas byl od patku starsi vnuk, prinesl si nerfku a malou pistolku na kapsliky. Tak jsem mu vysvetlila, ze bych si nerada hrala na strileni, kdyz ve svete po sobe lidi strili doopravdy. Nerfku jsme teda odlozili, kapslikovku nosil v kapse, pak jsem si teda nechala ukazat, jak to funguje a jak to dela jiskru, ale nijak vic se tim nezabyval. Meli jsme dost bohaty program, byl spokojeny i tak. Ono to v tech klukach asi nejak je, no.

Online Karja
44755 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:10

Pinot Noir Uff....No to jsou správný fotky! Hned je mi líp při pohledu na nás stav domácnosti:-D

Kočka skrabla velkoumalou v obličeji, no zasloužila si to. Sa mbo je z toho ale úplně u vytržení. Už se vám někdy stalo, že by kočka skrabla děti třeba do oka nebo nějaké výraznější škrábnutí nutné k ošetření? Já jsem to totiž nikdy neslyšela že by někdo řešil, ale sambo je z vlastnění kočky úplně na mrtvici jakožto velkého zdravotního rizika! (Nevím jakej mám dát smajlík...)

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:15

Kokoska Ríša vlastně neví, k čemu ty věci jsou, hrajeme si na vojenskou přehlídku a že se třeba blíží tornádo, tak se musí všichni schovat a tornádo rozhází barikády, nebo že jdou vojáci nakupovat a kromě plastového ovoce nakoupí samopaly a vrtulník... No jsou to zvláštní hry, ale nejsou nijak bojové, jsou to pro něj prostě postavičky, spousta nových objektů. Blbý je, že teď to rozestavěl všechno, je to přehlídka, a musí to tak zůstat do víkendu, kdy čekáme více hostů, tak aby to všichni viděli...

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:17

Karja ježiš, vždyť mám uklizeno, a tohle je vojenská přehlídka!  Hračky se snad v dětském pokoji nepovažují za bordel.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:20

Pinot Noir tak prehlidka taky neni zrovna bojova zalezitost :)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:21

Pinot Noir aaa, z takový válečný výbavy v obýváku bych si musela dát Neurol

Synovi se začal kývat první zub, achjo, už je tak velkej

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:23

Mohučanka 

Já mám teď soukromí. V úterý nad ránem jsem si tu dala oblečení a tašku, v jedenáct jsem se pozdravila s paní, co nastupovala na indukci a popřála jí hodně štěstí... A pak tu bylo prázdné lůžko, než jsem se dnes vrátila. Zatím mi sem nikoho nedali, nevím, jestli se bojí, aby můj stav a zjev někoho nedemoralizoval

Jsem v přízemí hned na jedničce.

Online Karja
44755 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:33

Pinot Noir No jako ze máte tolik drobnejch věci:-D Já totiž kam se podívám tak je nějaká taková drobná kravina, ale samozřejmě hrozně důležitá! 

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:33

žluťásek to je v pokojíčku

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:37

A objevil Mimoně, tak tu teď huláká furt Banana a hello, Papagena cosi cosi papaya, no hrozný. Ale v kreslení se zlepšuje, už nemaluje jen lodě, ale cokoliv ho napadne, a myslím, že mu to jde.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:37

dzizisketa já jsem nahoře...Asi to rozdělují nějak inteligentně, mě při nástupu dali k paní, která právě odcházela. Ty zas potřebuješ víc odpočinku a ne poslouchat v noci řev cizího mimina