Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:28

Pinot Noir Je ti podobny hrozně moc, mě to až kolikrát rozesměje. 

Mrakoplas Hahaha, to je vtipný. Mě hrozně baví že malamala ,,umí,, hrát s detma na schovku už od dvou let. Že stačí slyšet někde nějaký počítání, to jako může být ledacos od odpocitavani ohňostroje, ale pro ni prostě číslovky nahlas znamenají všechno odhodit a letět se schovat do nějaké primitivní schovky kterou následujících deset kol už nezmění! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:30

Karja odpocitavanie ohňostroja. To aby si pri nej dal človek pozor, aby nezačal počítať!

Neter zas vždy kričala: Hľadaj ma, som pod stolom! 

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:32

Pinot Noir taky jsem chtěla napsat jak moc je ti podobný, prostě kopie, mít ofinu do patky...

A mimoň je krásný

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:33

Mrakoplas u nas chodim a rikam Kdepak je ten kluk? Tady neni, pod stolem neni, pod polstarem taky neni, za televizi neni... kde jen muze byt? A VZDYCKY se z toho ukrytu (o kterem vim uz od zacatku, protoze se tam vrti a chichota) ozve Tady jsem!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:34

A teda ako to vyzeralo na chorobu, tak nakoniec dobre, užili sme si víkend, v sobotu sme ich zobrali do Brna, do Viva a planetária, dnes mal starší oslavu a dostal čo si želal, prišla aj rodina a bolo super počasie, takže hneď vyvetral novú vysnívanú kolobežku, vyzeral spokojný a jedol aj tortu (a váha mu ukazuje 17 kíl, to potešilo zas mňa :)) 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:35

Mrakoplas Jo no hlavně nezacit počítat nahlas třeba kdy skočí zelená na semaforu, by mi okamžitě někam zdrhla:-D. Ale fakt dneska si malovala úplně sama na zahrade u stolecku, nepřišlo mi, že by nejak vnímala, děti si s něčím hrály a najednou ,,jedna,dva,tři...,, Zahodila ty štětce a letěla za první keř, kde následně trávila další trictvrte hodinu. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:36

Kokoska ho, sú strašne zlati ti drobci. Mladší aj na ulici zavrie oči a hlási: Minko neni! A ja s ním musím hrať hru, že ho nevidím a objaví sa až keď otvorí oči. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:37

Karja ona je bohovska!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:38

Mrakoplas to driv delal taky, ted uz je prece jen vetsi, tak se musi pocitat a nekoukat a hlavne dost dlouho hledat a zoufat si, ze nikde neni.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:39

Kokoska áno, to zufanie je povinný doplnok

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2022 23:47

U nás shovku nezvládá ani staršívždycky se minimálně chechtá, ale spíš křičí Tady je! Já je mám naučené, že když už nechci houpat, napočítám do deseti a končím. A mladší nikdy nezapomene dodat Pžed pikolou, za pikolou nikdo nesmí stát! Už du!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:53

Ještě další postřeh, dneska mi píše kamarádka, že šla s dětmi na procházku a potkaly ležícího ptacka na zemi, tak jim vysvětluje že je ptacek mrtvej a ta kamarádky dcera říká ,,Hmm Karličky děda byl taky mrtvej,,. Jojo, má to těžký, ten už si štamprličku nedá v tyhle vesnici. 

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 28. března 2022 01:32

Mohučanka No toto? Jeden to den není a  další přírůstek...Budete zdrávy.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 28. března 2022 03:09

Krásne deti, skvelé príhody

Karja dobre vieme, u koho je vždy najväčší binec, už tam máme barikády.  Ja keď vstanem a idem niečo spraviť (uvariť čaj napr), tak ma poty obleju.  Takže ešte pár rokov a bude tu poriadok

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 28. března 2022 06:12

Karja naše dite je na Goliaska hrozně opatrný, jakmile se mu začne věnovat víc, tak on odchází, takže ví, ze mu to musí fakt davkovat po troskach. Tuhle do nej stouchala, když ležel na topení a pak brecela a držela si rucicku, ale neměla na ni ani skrabanec 

osobne mám mnohem větší respekt z kousnutí psem 

no a umejvat duplo, coze? 

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 28. března 2022 07:54

Haha, tak to je vtipné, mně nepřipadá podobný vůbec, spíš celý tatínek.

Evaeva ježiš, nos? Chudák, to je můj největší komplex, který se mi kazil třicet let života.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 08:05

Pinot Noir neboj, kluci to berou jinakTobě tvůj syn podobný je, ale mně můj starší syn vůbec. Zato mladší zas nemá snad nic z tatínka

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. března 2022 08:23

Karja hihi

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 28. března 2022 08:39

Pinot Noir mne přijde taky celej tatínek 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 28. března 2022 08:40

Naše dite vtipně vystihla moje kamaradka, ze je to tatínek v mým tvaru :-)