Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:39

Pinot Noir Jo a k tomu bordelu....to se jim do toho za týden nenaprasi? Z toho jsem totiž na mrtvici děti mají ten domeček pro panenky s vybavením, ale já jim tam musím uklízet jak ve skutečném:-D jednou za týden vyklidit, ,,vytřít podlahy,, zas narovnat nábytek, i ten nábytek jednou za měsíc omyjeme ve vaně:-D. To samé kuchyňka třeba. když jeden čas jelo hodně Duplo, taky jsme ho musely umyt ve vaně od prachu:-D

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:42

Pinot Noir jakoby ti z oka vypadl

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:43

Karja zranění od kočky a kocoura, které by potřebovalo ošetření, jsem u nás schytala výhradně já. Kocour se jednou po dceři ohnal, když ho píchla prstem do oka, ale kousnout nechtěl, jen dát najevo, že takhle ne. Jinak nic. Jo, jednou jí vlastně škrabl do ruky, ale úplně malinko, a to jsem neřešila, protože už byla dost velká na to, aby chápala moje 100x řečené Nedělej to  nebo tě sekne.

Online Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:45

Karja v životě jsem neutirala hračky od prachu

Oni si s těmi věcmi pořád hrají, co se bere do ruky, na tom přece prach není.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:45

Karja taky minimálně jednou týdně musím vysát v garáži a duplo domech

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:50

Pinot Noir No díky, já jsem nad tím kolikrát přemýšlela že když jsme někde na návštěvě že tam mívají ty hračky takové úplně jak nové, jestli se teda nemaj nějak poradne pucovat a já jediná o tom nevím! Evidentně ne, tak jsem ráda! 

žluťásek Jo u nas potřebuje kuchyňka dost péče! 

Online Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 27. března 2022 21:59

Karja je pravda, že nic jako Duplo domy nebo kuchyňku/domeček nemáme. Nebo aspoň ne sestavené.

Všechno je v krabicích/skříních/šuplicich, když si s tím hrají, vysypou to, večer se to nahází zpět a prach se nemá kdy usadit. Akorát teď chce mít ty vojáky do soboty vyskládané, ale nevěřím, že s nimi nepohne, nejpozději zítra ráno mezi to přijde tornádo.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 27. března 2022 22:02

Pinot Noir :-D Jj vlastně tornádo je takovej spolehlivej odprasovac! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. března 2022 22:06

Karja 

U nás proběhly nějaké škrábance na rukách. V obličeji možná na tváři, už se nepamatuju. Oko nikdy žádné ohrožené nebylo. Já jim to vždycky vydesinfikuju, zjistili jsme, že se pak ty škrábance líp hojí. Ony to většinou schytají ruce, protože rukama děti ty kočky otravujou. Podle mě je každý škrábanec pro děti hodně poučný, kočka si je vychová.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. března 2022 22:06

Karja tyjo, kuchyňka. Syn má teď intenzivní období, kdy si vyrábí různý čarodějný lektvary a nějaký svoje bizarní pokusy. Minule smíchal jogurt s vodou, že to je nějaký tajemný nápoj, různě si to tam přelíval, cedil, nabíral to do stříkačky. Pohodička, ať se baví, žejo. Ovšem jen do tý doby, než se muž zmínil, že si před pár dny všimnul, že se mu to tam vylilo a proteklo to asi do tý skříňky, ale že něco dělal a pak na to zapomněl. Tvl, to byla síla

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 27. března 2022 22:09
Reakce na Pinot Noir:

Karja v životě jsem neutirala hračky od prachu

Oni si s těmi věcmi pořád hrají, co se bere do ruky, na tom přece prach není.

​u nas na hrackach taky neni prach, me za celou dobu matkovani vubec nenapadlo, ze bych mela otirat prach i tam. Ale to je tim, ze u nas ty hracky nikdy nejsou na miste, jsou porad nekde roztahane. Dnes jsem vsak vysavala z hracek pisek. To si tak zehlim a koukam oknem, pohoda, dite se batoli v piskovisti. Pak ho slysim porad chodit sem a tam, pohoda. A pak najdu kubik pisku v obyvaku, on to tam nanosil v babovicce, sel aspon 10x nez mi to doslo

A starsi dite opet nemocne, to uz ani nejde poznat, kde jedna nemoc konci a druha zacina. Ve ctvrtek uz jsem ho poslala do skolky, sice jeste trochu kaslal, ale nemocny mi neprisel. V patek jsme to trochu prepiskli - 6h behani po zoo - a vecer lehnul s teplotou. Je mi ho uz lito, ne ze by to byly nejake strasne nemoci, ale musi to byt vycerpavajici.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2022 22:14

Mohučanka v Krči to rozdělují fakt nějak inteligentně. Já tam strávila na porodním dohromady sedm nocí. Jen jednu noc jsme tam měli děti obě, dvě noci jsem tam byla úplně sama

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 27. března 2022 22:18

dzizisketa brzy se uzdrav, to je děsivý:-( a moc gratuluju k holčičce

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2022 22:19

Karja my měli kočku dlouhých 17 let a nikdy se nestalo víc než banální škrábnutí. Je pravda, že ségře už bylo šest, když jsme si jí pořídili, a malá ségra nebyla moc kontaktní. Naši teď mají novou kočku (asi už tři roky teda) a taky klukům nic neudělala. Což se teda divím, protože mladší se teda zpátky nedrží. Ale stejně je tátova nejčastější věta "Pozor na tu kočku, ať mu neškrábne do oka!"

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. března 2022 22:40

Pinot Noir Ríšovi kreslení opravdu jde. Kdybys viděla, co namaloval náš starší, co mu v létě bude 7...

Škoda, že jsem si to nevyfotila, vzal si to domů. Traktor tankující naftu ještě s trochou fantazie; pán se psem, pes udělal bobek na zemi a vedle je odpadkový koš, do kterého je šipka od toho bobku. Musela jsem tam připsat "Uklízejte po svém psovi". Nejlepší byl ten koš a bobek

On kreslí figury jako dole rozdvojený kříž a nahoře kolečko s očima

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:12

Pinot Noir petite Pinot Noir! Krásne kreslí

Online Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:14

Fakt je mi to dítě podobné? Já to vůbec nevidím.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2022 23:16

Pinot Noir já vidím minimálně tvůj nosMně teda přijde lepší porovnávat to ve stejném věku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:18

Hrali sme schovku.

Online Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:22

Mrakoplas určitě jsi ho nenašla!