Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 28. března 2022 08:43

Karja me skrabla kocka primo do oka. Byly mi asi ctyri, byli jsme s rodici u znamych na venkove, ja tam behala po dvore, zatimco dospeli si povidali, koukala jsem na zviratka. No a kocka se po me ohnala. Trefila belmo, dodnes tam mam jizvicku, nastesti ne treba rohovku. Mama rikala, ze mela sileny sok, kdyz jsem k nim s placem pribehla a tekla mi krev z oka. Myslim, ze mi pak na ocnim dali nejakou antibiotickou mast, ale uz si to uplne nepamatuju. Ale kocky mi nesmi pres prah a k diteti uz vubec. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. března 2022 09:05
Reakce na Pinot Noir:

Haha, tak to je vtipné, mně nepřipadá podobný vůbec, spíš celý tatínek.

Evaeva ježiš, nos? Chudák, to je můj největší komplex, který se mi kazil třicet let života.

​Haha, tak už vím, proč tě tak popudilo, když jsem psala o neteři, že má velkej nos a nesedí jí brýle.

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 28. března 2022 09:10

Kan no protože přesně takhle komplexy vznikají, protože nějaké tetky hodnotí věci, po kterých jim je houby.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. března 2022 09:18

Pinot Noir Tak všichni ty komplexy taky nemají. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. března 2022 09:23

Pinot Noir Tak já tatínka neznám, tak mi přijde podobný tobě.

Zuzuli No dobrá tak si to pořádně doma ještě vysvětlíme jak zacházet s kočičkou! 

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 28. března 2022 09:49
Reakce na Pinot Noir:

Kan no protože přesně takhle komplexy vznikají, protože nějaké tetky hodnotí věci, po kterých jim je houby.

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 28. března 2022 09:51
Reakce na Kan:

Pinot Noir Tak všichni ty komplexy taky nemají. 

​To nemají, ale hodně lidí má a překvapivě to na čele napsáno nemají. Akorát to pak vyhřezne někde jinde a všichni se pak strašně diví. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 28. března 2022 09:57

Mít ty kozy hned za plotem je fakt docela poklad

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 28. března 2022 09:57
Reakce na Karja:

Ještě další postřeh, dneska mi píše kamarádka, že šla s dětmi na procházku a potkaly ležícího ptacka na zemi, tak jim vysvětluje že je ptacek mrtvej a ta kamarádky dcera říká ,,Hmm Karličky děda byl taky mrtvej,,. Jojo, má to těžký, ten už si štamprličku nedá v tyhle vesnici. 

ten aby sbalil kufr a odešel do Ameriky.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 28. března 2022 10:00

MohučankaMoc gratuluju!! Prošvihla jsem fotku, tiše doufám, že třeba nebyla poslední

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. března 2022 10:31

Aranel No spíš aby si děti nemyslely, že každej mrtvej ptáček druhej den ožije:-D nebudou vůbec chápat výklad toho slova. Ale ve školce nám nic neříkali, asi jsou zvyklí na podobné zblebty. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 28. března 2022 11:53

Příští boty kupuju určitě na tkaničky, dneska už po druhy hledám boty po zahradě, zatímco dite chodí v ponožkach 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 11:55

Potrefenáhusa máš moc šikovnou holku, náš mladší má problém zout si i kroksy, když mu dám pásek přes patu 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 28. března 2022 11:56

Potrefenáhusa Jojo, pani prodavacka mela pravdu, kdyz mi rikala, ze boty s tkanickou jsou rozhodne lepsi volba.

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 28. března 2022 12:33

Potrefenáhusa Kup jí ponožkoboty, ty nebude mít důvod sundavat ;o)

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:25

Potrefenáhusa to ale budes muset vazat 2 uzly. Rozvazovani tkanicek je moc fajn zabava.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:33

Kokoska Jj, s tím počítám!  Bude to asi stejná pruda, jen z jinejch příčin...

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:39

Potrefenáhusa Kokoska a pak ty jsou děti, které ve 14 měsících rozvážou ten dvojitý uzel, když je dlouhá chvíle  Sucháč sice rozdělá, ale pak se baví tim, že si ho zase lepí zpět. nejlepší mi nakonec přijde takové gumove rychloutahování co mají ty tenisky od Affenzahn nebo dospělé salomony třeba. A teda když už sundal boty, tak v zápětí letí i ty ponožky

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:50

MPLee tak naše dite takhle šikovný není a hlavně teda ona opravdu není trpělivosti královnou, takže úplně vidím v živých barvách, jak to začne rozvazovat, po třech vteřinách, kdy ji to nepujde, s tím začne skubat a rvát si to za strasnyho řevu vší silou dolu...

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:51

Potrefenáhusa Ja jim zase budu muset cepici na hlavu asi prilepit, vcera jsem se pro ni musela vracet na hriste. Kukla ani zavazovani to neresi, to uz si taky umi sundat.