Pinot Noir tak ten ekzem je i duvod a rovnou mu vysvetlit, ze proto uspava tatinek, jen aby neskoncil stejne....
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Starší mě při usínání škrábal v obličeji, naštěstí se to podařilo eliminovat. Mladší žmoulal prso, trvalo dýl než toho nechal, ale podařilo se. Akorát, když k nám příjde v noci do postele, tak ve spaní mám tendenci pořád mě za prsa chytat a žmoulat. Je mu pět a půl
Nenávidím to. Příjde někdy v průběhu noci, ale ohmatávat začne až nad ránem. Když odejdu spát do jeho postele, tak už neusnu a satáně se vzbudí. ![]()
Koukám, že mi nezbývá doufat, že dítě bude nekontaktní po mně a ne kontaktní po příteli, protože jinak si to hodim ![]()
MP Meri s vlastnimi detmi je to jine
Tak koukám, že naše uspávání je úplná procházka růžovým sadem.
Candance To nevím, jsem nekontaktní i na vlastní rodinu a partnera, tak žádnej obrat z nuly na sto fakt nečekám.
MP Meri Jsem taky nekontaktní. Ale denně děkuju nevímkomu za to, že syn je mazlivý, hodně mazlivý, protože vím, že existují nemazlivé děti, a to by mě hodně mrzelo. S ním se můžu muchlovat pořád.
Candance To nevím, jsem nekontaktní i na vlastní rodinu a partnera, tak žádnej obrat z nuly na sto fakt nečekám.
Z toho mi vyplývá neposkvrněné početí ![]()
Pinot Noir Starší mě při usínání škrábal v obličeji, naštěstí se to podařilo eliminovat. Mladší žmoulal prso, trvalo dýl než toho nechal, ale podařilo se. Akorát, když k nám příjde v noci do postele, tak ve spaní mám tendenci pořád mě za prsa chytat a žmoulat. Je mu pět a půl
Nenávidím to. Příjde někdy v průběhu noci, ale ohmatávat začne až nad ránem. Když odejdu spát do jeho postele, tak už neusnu a satáně se vzbudí.
Teď teda začínám být fakt ráda, že je to jenom ruka ![]()
Pinot Noir Tady se na každou hrůzu najde ještě větší ![]()
Nikdy není tak, aby nemohlo být ještě hůř, ale jsem zvědavá, kdo trumfne tebe.
dynda No, naštěstí mladší už neputuje každou noc, spíš už jen občas. Akorát moc nevím, jak to řešit s tou jeho rukou šmátralkou. Když měl tyhle tendence třeba při usínání, tak to šlo vysvětlit. Ale jak vysvětlovat spícímu děcku, že si má tu pazouru strčit jinam?
Pinot Noir Jo a ty nemazlivy bejvaj na potvoru ty nejroztomilejsi. Jeden synovec je hroznej hezouckej, ma takovy hebky vlasy, je vokatej a jako nic, fakt uz od malicka vyvadi, jen jak se na nej sahne.
MP Meri To ti jen prijde, taky si prijdu spis nekontaktni. Mne davala na zubni hygiene zubarka dohromady zuby, ze pry to musim mit v poradku, abych pri pusinkovani neprenasela bakterie na miminko. Jsem na ni koukala jak zjara, proc bych jako miminko pusinkovala, vsak se jen chovaj. No tak jesteze to uz mam v poradku, padne jich hodne:-D:-D.
brrr
Nikdy není tak, aby nemohlo být ještě hůř, ale jsem zvědavá, kdo trumfne tebe.
Moje dítě při kojení na uspávání dělá psí kusy. Střídá strany, žmoulá druhý a teď nedávno začal se strašlivosti, že si přitahuje palec od nohy a "kojí nožičku". Nebolí to, ale já vždycky dostanu záchvat smíchu a je po spaní.
Jinak kdyby někdo potřeboval tip na odnaučení kroucení bradavky, tak jsem syna postupně naučila si na to prso jen položit celou dlaň. Sebrat ho úplně nešlo, zvlášť v noci, ale tohle nijak nebolí ani není výslovně nepříjemný, tak mu to trpím. Pomohlo nejvíc nezakazovat, ale prostě tu ručičku rovnou vzít a ukázat jak může.
A teda obecně mám jen dobré zkušenosti s pozitivním přístupem. Když se mi něco nelíbí, zkouším nezakazovat, ale přesměrovat jinak. Je to těžký hlavně pro mě, přepnout v sobě zažitý stereotypy.
Ehm to zmoulani druheho prsa je opravdu naprd, taky z toho rostu. Mala ma 2 spodni zuby, celkem dlouho uz, tak 3 dny zpet me hryzla u kojeni poprve, ja se strasne lekla a trepla jsem ji za ucho (protoze na druhe ruce jsem si lezela). Pysna na to rozhodne nejsem, ale zatim to nezopakovala. Tak uvidim. Ted pro zmenu zacina stipat, vcera me kousla do ramene.. zacina to byt vtipne. Vyleze po schodech do patra, je jak blesk uz. Jinak sportak jsem nakonec koupila TFK joggster adventure. Ten Bumbleride mi prisel zajimavy ale recenze nic moc.
Moje dieťa je dnes od 1:10 hore s dvoma cca 45 minútovými prestákami na spánok - v kočiari vonku. Netuším, prečo plače - nie je hladný, nechce sa nosiť, neviem ho uspať a bruško/vetry fungujú normálne. Okrem toho mám pocit, že mi vypil komplet všetko mlieko, moje prsia sú ako dva prázdne mechy, čo sa z posledných síl snažia zasýtiť, tak som mu urobila výživu, ktorú nechce. Cumlík tiež nechce. Najradšej by bol nalepený na bradavke a cumlal ju, čo zas nechcem ja (zaspať ho pri nej enchám, ale potom ako zaspí, ho ukladám do postieľky).
Nechce spať v postieľke, kolíske, doma v kočíku, na rukách by si možno aj pospal, tak na 5 mint a potom kontroluje, kde sme. Som zvedavá, či ho odstrihnepo večernom kúpaní, lebo mňa odstriháva, ako toto píšem, popri tom ako som jedla obed, sedela na záchode alebo sa sprchovala.
Poprosím o uistenie, že to bude lepšie, ďakujem ![]()
Ale zas...nachodila som dnes podľa mňa po byte aspoň 5km so závažím, mám o kilo menej než ako som prišla z pôrodnice a neviem ako je to možné, ale začínajú sa mi zas rysovať bicepsy...![]()
DrowRanger ubezpečuji tě, že to bude lepší! Jen to ještě nějakou chvíli potrvá... Syn je maličký, to se všechno utřepe. Jestli je to pro tebe jen trochu možné, klidně ho nech dudlat v náručí půl dne.
Já jsem si vyráběla zbytečný stres tou snahou ho nenavyknout na neustálé chování, teď už bych to dělala úplně jinak. Měla jsem velkou oporu v rodině, takže jsem brzy najela do režimu, mám dítě v náručí celej den :) pokud tě může někdo chvíli obskakovat, kašli na všechno . Zalez do postele i s miminkem, pospěte si spolu, malej si může dudlat jak se mu zachce a ty si odpocines. Oblož se jídlem, hodně pij kvůli mlíku, vezmi si do postele mobil nebo časopisy, odpocivej. Je to moc důležitý, nejen fyzicky, ale i pro psychiku.
Máš šátek na nošení? Pomůže moc, malej se může kojit i v něm nonstop.
Já se pořád bála, abych syna na něco nenaučila, ale to je blbost. Pro toho mrňouska je narození obrovský šok, musí si zvykat na spoustu světla, zimu, ticho... Chce cítit mámu, její srdce, vůni, teplo...
To bude všechno dobrý ![]()
DrowRanger To je bohuzel zcela normalni stav. Byl s tebou 24h denne 9 mesicu v kuse, moc se mu to libilo, tak by v tom rad pokracoval ;-) Muzes s tim bojovat a on bude protestovat, nebo se s tim smirit a on z toho jednou nabeton vyroste ;-) Hodne sil!
DrowRanger no vidíte, uz spi v kocare! :) ale vážně přesně jak píše @zlutasek .. Akorát me šátek nefungoval ale mozna jsem to prostě neuměla. Důležité je ted od mimina nic neocekavat a vlastně ani od sebe. Je to prostě náročne období které se prekona. Joo, bicepsy budou :))
Josefa ale len keď človek vystihne presne jeden druh zaspávania, inak nie
.
žluťásek je to logické, ale ak ho budem mať na bradavkách dlhšie, odpadnú mi... Dnes som ho kojila bez zavinovačky, no som rada, že som neskúšala kontakt koža na kožu a mala cez malého aspoň látkové plienky, inak by som skončila celá pos*atá. Našťastie už teraz zaspal, tak som zvedavá, či bude spať v noci alebo nie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.