žluťásek to doufam. Rano o pul 8 si ji muz vzal dolu, ja za nema prisla nekdy okolo 10, celou dobu spokojene mimino, jen sem se zjevila uz knucela a natahovala pacicky...odpoledne jsme jeli za tchanovcema, stridame se vzdycky jeden na kole a druhy autem s deckem a se psama. No ten jekot jsem slysela az na ulici
prte se me chytilo, ani k babicce nechtela jit a uz vubec ne k dedovi. No katastrofa. Zvlastni je ze ve sportaku kouka jen dopredu, to ji nevadi, ale asi jak furt hucim po psech tak vi ze tam jsem a nejeci...
Vše o těhotenství a dětech
ja vam zavidim, ze je vas tu s miminu tolik. Ja mela mimino jeste na MP a tam to bylo skoro sproste slovo ....
Candance Tak to je důvod pro další ![]()
To šestinedělí se ještě dá zařídit, že někdo pomáhá, i kdyby na to měly padnout nějaký dovolený a tak. Já měla laparoskopii, když měl syn 9 kilo a nechodil. Řekli mi půl roku nic nad 5 kilo, haha. Ono teda i novorozenec se sedačkou nebo kočár bylo po porodu víc, než jsem několik týdnů zvládla, už si nepamatuju kolik, ale bylo to hodně. U toho novorozence, ať už se narodí jakkoliv, považuju za obrovskou výhodu to, že výchozí váha je relativně nízká a narůstá postupně, takže tělo má čas se přizpůsobit.
Candance No co co, chystám se taky na další - rozjely bychom druhou vlnu ![]()
Stará Stanová Kůže Mrakoplas Ten duvod je prostsi, nepije, protoze nema hlad! Ale jako fakt, ja byla zvykla delat intervaly jako podle kojeni a to mliko jsem ji odmerovala, takze to klapalo. Ale protoze nejde furt vazit do zblbnuti a taky ne vzdy ma stejny hlad mi doktorka rikala, at ji davam kolik chce, takze najednou toho vypila mnohem vic a ten interval se ji prodlouzil a ja do ni do chudaka rvala po trech hodinach zase, nekdy I driv, proste podle drivejsiho kojeni. No zatim to vypada na tuhle vysvetlivku, jsem fakt debilni.
DrowRanger Dik dik, mne uz chybi dost, to asi bylinama nedozenu, ale davam si nejake caje a furt piju a jim, aby aspon neubyvalo;-). V tech teplech jsem jeste kojila vysvlecena vysvlecene miminko.
Pinot Noir ja taky (i kdyz si furt rikam vydrzaj, pionier
)
rasaNori Ty jsi blázen ![]()
Karja tak ta debilita je dost rozsirena
ja som s malym bojovala niekolko mesiacov po zavedeni prikrmov, ze malo je, nechce, musim ho zabavat, aby aspon cosi zjedol. Az raz som mu zabudla dat vydatnu desiatu a ejha! Zozral cely obed o dvoch chodoch bez zabavky.
.Stale si vravim co by bolo keby som mu tu desiatu nezabudla dat.. Asi by som sa ho snazila nasilu napchavat az do maturity
Mrakoplas Raz, ked bol so synom len dedko ( moj otec), zabudla som nachystat na stol presnidavku. Ked som prisla domov a davala malemu obed, jedol ako divy!
Vecer pri obliekani pyzama mi maly zrazu povedal "božínku". Tak schuti som sa uz davno nezasmiala.
Dneska jsem se rozbrecela v Kauflandu. Regulérně kvůli ničemu. Prostě jen tak, dokonce mi ani nic neupadlo nebo tak něco, žádná poslední kapka. Jen to najednou přišlo a neslo to překonat.
Asi jsem ve stresu a vypadá to, ze mi z toho začíná slušně hrabat.
MP Meri to je v pohode a normálne, to som mala tak isto, proste som sedela za počítačom, nieo robila a rozrevala sa, muž sa ma pýta prečo plačem a ja fňukajúci odpovedám, že neviem. Keď mi v nemocnici povedali, že prvé vyvolávanie pôrodu nezabralo a pôjdem možno na druhý deň, prerevala som celý večer v nemocnici... A p pôrode mi slzy vyhŕknu hockedy z frustrácie, že s tým červíkom neviem zaobchádzať.
Inak dnešná noc zas opačý extrém, malý bol každú hodinu hore, ale každú, snažila som sa do neho dostať aj umelé mlieko, lebo ručal tak, že som ho nedokázala priložiť no keď nevypil ani to UM, došlo nám s mužom, že proste chce po 1. chode trošku zabaviť, tak chudák muž nosil a nosil, akurát mi vravel, že má svalovicu, ehm... Malý nám doprial 2 hodiny spánku, dnes majú prísť na návštevu svokrovci, to zas bude paráda...
Když nespí v noci, spí aspoň přes den? Tam by byla šance, že se to každým dnem může otočit.
dynda on to strieda, včera spal skoro celú noc a časť dňa, lebo deň predtým nespal skoro vôbec no a dnes v noci nespal, nespí ani cez deň, takže predpokladám, že večer po kúpaní odkvecne a zobudí sa len na kojenie...
DrowRanger Vždyť je ještě malý, v šestinedělí ty děti žádný režim nemají. Fakt mu dej chvilku čas, ono se to srovná, ale nejde to hned.
Vecer pri obliekani pyzama mi maly zrazu povedal "božínku". Tak schuti som sa uz davno nezasmiala.
![]()
brrr Veď ja to chápem, sem si chodím len uľaviť, nechcem od neho, aby dodržiaval môj denný režim, ani aby počítal kvantovú fyziku... ak mi ešte niekto povie, že je ešte malý a musím vydržať, začnem kričať...
U nás se návštěvy rozplývaly nad tím, jak chlapeček krásně spinká, a my pak v noci prožívali peklo na zemi, nešel utišit, potřeboval akci, které ovšem nebyl nikdo schopen ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.