Tohle dítě rozhodně ví, co chce - nejdřív za žádnou cenu ven, a když už to teda muselo být, tak za žádnou cenu od mámy!
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger maly ma len par tyzdnov ak sa nemylim? Ono sa to utrasie, nebojte.
A tou vyzivou je myslene umele mlieko? Lebo ja som si najprv predstavila ovocnu vyzivu ![]()
DrowRanger na Slovensku máte úplně senzační podporu kojení přes Mamila.sk. zkus si možná najít nějaké jejich články nebo rovnou i poradkyni. Mně osobní návštěva doma moc pomohla. Je velmi nepravděpodobné, že bys měla málo mlíka a malý potřeboval dokrmovat, spíš upravit techniku kojení, aby nebolelo, malý správně sál a mlíko dobře teklo. Je to úplná věda.
žluťásek mamila sa mne osobne zdá dosť radikálna, z toho čo som čítala na ich stránke nič také ako klobúčiky, umelé mlieko a pod. nie je prípustné, ale pozerám ich stránky (užívam trebrs bylinky na mlieko čo odporúčali, videá, podarilo sa mi takmer minimalizovať použitie klobúčikov... S kojením teraz veľmi problém nemám, malý sa prisaje, pije dobre, len je dnes celkom protivný. Teraz odmietol prsník aj fľašu a uplakal sa do spánku, tak som ho uložila a uvidím, či keď sa zobudí bude lepší.
DrowRanger Vaše Mamila.sk mi přijde rozumnější než naše laktační liga. Jsou tam užitečné články, dost mi pomohly.
My dnes taky nejakej divnej den. Dokrmuju po kazdym kojeni krome nocniho a posledni dobou hrozne dlouho trva nez tu flasku zacne brat, ale tvari se fajn, smeje se, kouka, jindy se teda propina jak diva, pak uz ji vezme a vyzahne. Ale dneska dostala pri kojeni hroznej hysterak, tak ono toho malo tece ze a tu flasku s UM nechtela vubec, caj ale vyzahla hned. Premyslim, ze zmenim mliko, mame Hipp a chutna hrozne hnusne, nemuze to byt tim? Flasky jsem zkousela ruzne, temi to neni.
Mamila je na moj vkus (zdoraznujem moj vkus) prilis fanaticka ale daju sa tam najst dobre rady a aj ked som laktacnu poradkynu nemala, tak par kamaratiek hej a chvalili si. Laktacni ligu si radsej nebudem otvarat, to uz by som ja nemusela predychat ![]()
A vsetky novomamicky by som chcela povzbudit, ze to obdobie prejde a bude lepsie ale ked si spomeniem ako som ja vtedy tieto vety nenavidela
Karja pocula som, ze chutia hnusne vsetky, ale osobne som neskusala, tiez sme mali hipp
Mrakoplas Jo, ja ten hipp chutnala, protoze tak divne smrdel a chutna to jakoby tak rostlinne, proste hnus, nepila bych to. Po tom, co jsem to ochutnala, jsem byla I dost spatna, ze tolik nekojim. Kamaradka mi prave rikala, ze ji sunar chutnal, ze I ji to kolikrat nedalo a ten zbytecek aspon olizla:-D.
Karja ja som chutnala vsetky. teda tych par co sa doma zjavilo. nutrilon 1,2,3 a anticolics ok, babylove nic moc - najskor odmietal a zosral sa z toho a potom pil a nic mu nebolo, enfamil 0-12 (USA) tiez ok ale ten 12-24 je neskutocny humus - ako by som kriedu miesala a maly to odmieta pit.
Karja Může to být mlékem, zkus jiný. Nejchutnější (mně) kupodivu připadal Sunar, ale kupovali jsme Bebu nebo Nutrilon, byly považovány za kvalitnější. Naše děti teda vyžahly všechno, tak nemůžu radit, co jim chutnalo lépe. :)
Pak si ještě vzpomínám, že jsme ze začátku kupovali Nutrilon hypoalergenní a ten nebyl dobrý, protože nahořklý. Normální Nutrilon už chutnal lépe.
eless Obecně ty privátní značky obchodů jako Babylove bych dítěti nekupovala, nedoporučovali mi to lidi, co do těch výrobních procesů viděj.
Stará Stanová Kůže Aha aha, no ja musim rict, ze po tom Hippu ji nikda nic nebylo, zadny prdy, blinkani, boleni, ale posledni tyden to krmeni byl ocistec, cekala jsem dobu nez si tu flasku vezme. No jeste to s tim hippem zkusim, vzhledem k tomu, ze si chytla hysteracek uz u prsu, tak byl problem asi I nekde jinde.
Karja To se nedá odhadnout.
Jo a ještě jsem si vzpomněla, že je dobré nově rozdělanou krabici s mlékem ochutnat sama, tedy vědět, jak to má správně chutnat.
Jednou jsem totiž koupila krabici Nutrilonu s odchylující se chutí, jakoby rostlinnou, umělou nebo nakyslou, hnusnou. Nahlásila jsem to iniciativně na ústředí Nutrilonu, z ústředí se k nám vnutila vystajlovaná čarodějnice, tvrdila mi, že jsem se určitě spletla a že to rozhodně ničemu nevadí... a že já tomu nerozumím, protože prý dospělým většinou tyhle mléka nechutnají. Prostě plácala blbosti, mlžila. Čert ví, co tomu bylo.
Stará Stanová Kůže ja do toho nevidim takze som sa riadila chutou a to co syn pil. Nutrilon mu davali uz v porodnici tak sme pri nom ostali. Tam mal sice pro futura a my sme kupovali pro nutra.
Napriklad mi chybaju male balenia/vzorky. Nie tie 400g ale este mensie napr. sacky ako ma sunar a nutrilon. Lenze oboje robia iba 1 a 2. Syn uz pije 3 a ja na cestu lietadlom musim brat porciovane 2ky pretoze keby som mala len tak svojpomocne nasackovany biely prasok tak amikov na letisku drbne. Chcela som mu zacat kupovat lacnejsie mlieko pretoze 800g nutrilonu ma na 20 porcii. Mlieko dostava 1x ale vacsinou 2x za den takze krabica je tak na 10 dni. Inak je na prikrmoch ale aby som mala istotu ze ma potrebne ziviny tak dostava este um. Az bude mat dost zubov a pokuse jedlo co teraz moc nedokaze (mixujem) tak mlieko obmedzim.
Karja mně máma poradila, ať to vždycky ochutnám a když mi to nebude chutnat, ať to tomu dítěti necpu. Bylo to teda v období, kdy jsem se snažila o ty večerní kaše a fakt je, že mnohé z nich mi přišly hnusné a dcera když už nějakou pozřela, tak vždycky tu, která mi taky chutnala. U nás jinak frčí nutrilon a ten mi taky chutná.
Karja Jen pro jistotu, jestli jsem to špatně nevyjádřila, ten váš Hipp se mi líbil, ale nekupovali jsme ho, protože nebyl moc v obchodech, jinak bychom možná do něj taky šli. A nepřipadá mi, že chutná hnusně, třeba ten Nutrilon je v tomhle horší. :)
Stará Stanová Kůže Do roka som synovi davala Nutrilon, po roku Babylove, kvoli cene, gastroenterologicka mi to odobrila. Tak nejak neviem preco by na DM znacke malo byt nieco zle, DM ma kvalitne veci.
Mně všechna ta mlíka strašně smrděla, snad jen Sunar se mi zdál snesitelný. Když jsem to připravovala, úplně se mi navalovalo. A syn můj vztah k nim zřejmě vycítil, protože žádného nikdy nespolkl ani doušek
Všechno jsem vyhodila, jen ten Sunar jsem spotřebovala v kaších.
Pinot Noir a ten nas ked vidi flasu s tym mliekom tak sa zacne hrozne tesit. Asi z neho gurman nebude ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.