Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 14:04
Reakce na DrowRanger:

brrr Veď ja to chápem, sem si chodím len uľaviť, nechcem od neho, aby dodržiaval môj denný režim, ani aby počítal kvantovú fyziku... ak mi ešte niekto povie, že je ešte malý a musím vydržať, začnem kričať...

​Neboj, velice brzo se to změní na "už je dost velký, už bys měla..." 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 14:10

dynda ja prohlasovala ze dalsi clovek ktery se me zepta jak spi dostane tecku mezi oci. Na to se nedalo odpovedet protoze at jsem rekla co jsem rekla vzdy to ten vecer prestalo platit...

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 14:16

rasaNori Na to já odpovidala blbě nebo vůbec. Platit to bohužel přestalo až tak v 10 měsících.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 14:40

Pinot Noir Bereš mi to z pusy.  Otázky na to, jaký má režim ještě v šestinedělí nebo hned po zase pily krev mně. Stejně tak jako jestli už má x, dělá y a umí z...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 14:44

Pinot Noir u nas uz idu otazky, kedy bude druhe, ludia su jebnuti, nemam ine slova pre to  

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 14:44

Pinot Noir u nas uz idu otazky, kedy bude druhe, ludia su jebnuti, nemam ine slova pre to  

Online Karja
44730 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 15:39

Jo, ja se minuly tydeb objednala s malou k doktorce a sestra se me ptala, zda zrovna ve dve nebude spinkat, tak jsem jen rekla, ze tezko rict. A stezuji si na sebe, ztratila jsem lekarskou zpravu od ocniho a nevim, zda nemame jit na kontrolu:-/. 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 15:58

DrowRanger No, já Tě chtěla jen uklidnit.

Ale jestli Tě to pobaví, mě se ještě v porodnici ptali, kdy budeme mít třetí (hned na porodním sále, pak primářka na novorozeneckém a pak párkrát zazněl dotaz ještě na ulici, všechno tak do měsíce od porodu čísla dvě).

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 15:59

Karja Tam zítra zavolej, po telefonu Ti hlavu ukousnout nemůžou.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 17:47

brrr 

Tak na to už je hrozně jednoduchá odpověď - nikdy! Teda aspoň pro mě. To druhý, to se hodně nabízí, že by to jako chtělo.

Online Karja
44730 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 19:14

brrr Tam zitra nejsou, ale obvolam, co se da, mozna si to zalozila nase doktorka. Snad neco neprosvihnu, jsou tak hrozne cekaci doby.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 20:06

DrowRanger no jo, to su take drbnute otazky cely zivot. ide to vacsinou postupne - uz mas frajera? kedy bude svadba? po svadbe: kedy bude dieta? nestihne sa narodit prve a uz to ide: kedy bude dalsie? vsak nechcete mat jedinacika! dpc ked chcete decko tak si ho zadovazte sami! vy sa o to moje beztak starat nebudete

Online letfenixa
10888 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 20:58

Mna okrem vsetkych tychto otazok vytaca este: "A kde mate maleho?". Pytaju sa ma to vsetky predavacky a susedia. Jednemu susedovi v dome rodicov, ktoreho roky iba zdravim, som odpovedala - hra sa doma so sirkami. Na to mi povedal, ze ale to je nebezpecne.

Offline Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 21:13

Mně nejvíc pila krev otázka, kterou tchýně kladla při každém setkání. Bydlí jen přes ulici, takže to bylo prakticky denně - jestli už chodí na nočník  Až do minulého týdne. To si přečetla článek o tom, jak k tomu má dítě dozrát, o indiánské metodě a o následcích, které může předčasné nucení na nočník mít, a je klid!  Najednou je strašně chytrá a hýří uvědomělými řečmi o tom, jak má vnouček ještě čas. 

Nepřestala mě ovšem štvát tím, že se na něco synka ptá, ale čeká odpověď ode mě. Nebo vlastně nevím, co čeká. Ale od malinka se ptá nemluvícího dítěte, jak dlouho spal, co papal, jestli byl na procházce. Zpočátku jsem odpovídala, ale pak jsem začala dělat, že neslyším. Proč se doprčic nezeptá mě?!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 21:15

Pinot Noir 

Asi čeká, že jednou to dítě konečně samo odpoví.

Offline Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 21:17

dynda Asi. Ptát se tak už v šestinedělí, tomu ovšem říkám optimismus 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 21:22

Pinot Noir Tchýně jsou většinou divný, klid.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 21:32

letfenixa Mně se tuhle někdo ptal, jestli s sebou dceru bereme na dovolenou. Já jsem nikdy neslyšela o tom, že by rodiče batolete odjeli na dva tři týdny sami na dovolenou a dítě nechali doma (komu?), tak mě to celkem zaskočilo. 

Online Karja
44730 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 21:35

Pinot Noir Ta moje si tuhle dala pulhodinovku na tema svatba. No to jeste slo, pak dala dalsi temata naseho budouciho zivota a to uz moc neslo. Co bych dala za otazky, co mala papala!

Online tv
4224 příspěvků moje polička 26. srpna 2018 21:40

Karja Proc dokrmujes? Mala hubla?