Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 10:15

Garfie vyoranou myš jsem sice neviděla, ale i tak preju krasne narozeniny a vše nej!

Online Garfie
28590 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 10:25

Malenge Jménem oslavence děkuji, o nic jsi pochopitelně nepřišla!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 10:37

Garfie Chtěla jsem napsat, že Japonky určitě neuměj vařit, ale pak jsem si vzpomněla na tu učebnici! Ach jo! 

Online Garfie
28590 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 10:43

Karja Jestli budou holky po tobě, tak nějaká Japonka není konkurence! 

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 12:41

Garfie Vyoraná myš byla dobrá. Všechno nejlepší!

Online Garfie
28590 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 12:47

brrr Díky moc! 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:33

Lamicka Jo, asi jo, ale na ty tri to jeste neni, ona dvakrat po sobe sech 130 jeste ani omylem nesni, 100 jo. Vzdycky se pobavim, kdyz si prectu, ze ma mit 180ml 5-6x denne. To u nas teda fakt nehrozi, krmime 9-10x ale tech 100 (a co ma ted tymu, tak kolikrat ani to ne), vic do ni nasoukam a pozvraci se...

Garfie Vsechno nejlepsi!

dzizisketa Zitra si jdu pro jednu sterilizacku do mikrovlny od Aventu do reuse, muzu ji vzit i tobe, je asi za 50,-

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:37

Solathis ta doporučení jsou tabulková, takže průměr,  a aby se mohl udělat průměr je potřeba hromada čísel nad a pod. Hodně pomůže si to připomínat , zvlášť pokud okolí má tabulky rádo. Nemůžou být všechny děti stejné. Jestli přibírá, tak nemusí pít tolik

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:37

Solathis když jí to stačí, tak bych se do ní nesnažila nacpat víc. Děti nejedou podle tabulek. Kdybys kojila, tak vůbec nevíš, kolik sní a řídíš se jen tím, jak přibývá. Kojené děti taky jedí různě často, někdo každou hodinu, někdo jednou za čtyři.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:43

MaeGandal Evaeva dohromady je v pohode, ja se spis bavim predstavou, ze je nekdo schopnej do takhle malyho telicka nalejt skoro dve deci naraz. Jinak jsem si spocetla, kolik je uplny minimum na to, aby dite nehublo a resime jen to (a ze ze prospiva hezky, 58,5cm a 6100g, 20. ji budou 4 mesice). Ona kdyz ma malo snedeno, nespi, tak pak staci kouknout a je jasny, ze potrebuje jeste jedno krmeni. Aspon, ze ze spi slusne pres noc, bezne zvladne ten prvni spanek sestihodinovej. Akorat ho zacina kolem pulnoci... 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:48

Solathis mě by nejdelší spánek od půlnoci ani nevadil. Kluci měli delší ten první blok spánku, ale spát chodili třeba v půl deváté, naposledy jedli v půl osmé, takže kolikrát jsem spíš čekala, až se vzbudí na kojení a já mohla jít konečně spát, protože nejhorší varianta byla, když se vzbudili půl hodiny po mém usnutí.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 15:08

Solathis spanek zacinajici o pulnoci byl muj sen. Mala taky mela skoro sestihodinovy blok... Ale zacinal v osm vecer. Takze ve dve rano jsem mela cile vyspane dite, co do ctyr radilo. I ted s muzem vyrazne preferujeme jeji usnuti v pul jedenacte, protoze pak spi az do rana. Minule pondeli vynechala odpoledni spanek, vytuhla tak uz v sedm... A ve tri byla uplne cerstva, az nekdy pred patou jsem ji premluvila, ze budeme jeste chvili spat. A teda zlaty bdely okna mimina, co jen lezelo na posteli a kopalo nohama. To batole, co po me poskakovalo, valelo se po me a neco celou dobu vykladalo, bylo na pretrhnuti. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2022 15:11

Zuzuli haha, tak moje děti se sice vzbudily na kojení po čtyřech hodinách před tou půlnocí, ale kolikrát usnuly už při přebalování (přebalovala jsem po kojení). Tyhle bdělá okna vůbec neznám a neumím si představit, jak se to dá přežít.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 15:43

Evaeva to nepoznám ani ja, Koralka chodieva spávať tak o siedmej večer, ale do rána sa zobudí tak 2 krát na desať minút ( pokiaľ nemá nádchu, teraz je to peklo), zaspí znova v okamihu ako ju položím do postieľky 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 15:52

Artur domov priniesol covid. Vo st rtok vecer mu vyrazili 40ky horucky, rovnako jeho najlepsiemu kamaratovi. Lenze na skolke velky oznam, ze kiahne, tak sme s druhou mamickou v piatok aj v sobotu obzerali kde budu vyrazky. Artur nastastie reagoval na lieky od bolesti a horucky a od soboty je bez tpelot, jeho kamarat skoncil na pihotovosti s ATB s tym, ze ak nezaberu, nastup do nemocnice, lebo na panadol a nurofen nereahoval a teplotoval stale okolo 40ky. A vever mi pisala jeho mama, ze nech Artura otestujem, ze Kubko ke pozitivnu. Tak v nedelu vysiel test pozitivny do minuty, Artur je uz na tom dobre, ale muza uz boli v krku a Olivia je dnes strasne spava a teplejsia ako obvykle. Akurat minile sme sa s muzom bavilo, ze sa nam ten covkd krasne vyhol

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 16:00

Evaeva Olivoa mavala bdele okna aj 1,5/2 hodiny, casto sa mi spalo, ze som od unavy pri nej zaspala a prebralo ma az ked sa pri mnr zacala kojit a blbo sa ptosala (ta bolest), teraz sa budi po polnoci 3x a nastastie do 10 minut spi, ale ja sa citim ako po stredovekom muceni, nespim nildy vluse viac ako 2-3 hodiny .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2022 16:28

DrowRanger u těch miminek člověk může aspoň spát, no. Já si časem na to přerušované spaní zvykla, ale podruhé mě opět překvapilo, jak je to vlastně náročné

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 17:06

Evaeva spat ako spat, dlhsie spi len v pohybujucom sa kociari, inak v postielke to je 30 minut, z toho 10 ju mam na rukach, to nestihnem ani zaspat a uz je hore.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2022 17:26

DrowRanger já myslela v noci, když jsou ony vzhůru. Ale teda ten denní spánek, to tě lituju.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 17:34

Evaeva jak jako muže člověk spát, když je mimino vzhůru?