Malenge Mladší měl období, kdy se pravidelně budil v 11 večer s hrozným řevem. Resp. spal a řval, utišit šel jenom probuzením a to se nám ne vždy podařilo. Zmizelo to nějak samo
Vše o těhotenství a dětech
Nočné desy máva občas starší, zlepšilo sa to keď prestal pred spaním pozerať akčné rozprávky typu Labkova patrola a tiež musím dávať pozor, aby nešiel spať v nepohode (nejaká hádka alebo moja nervozita, že nechcú spať atď). Ale občas ich ešte ma, našťastie to trvá len tak minútu a zaspí znova.
Karja už ste mali tie dielnicky? Toto dnes vyrábali mama so synom

brrr nám se buzení neosvědčilo a v některých článcích se ani nedoporučuje. Ale to každý musí vyzkoušet na tom svém potomkovi, pokud to u vas bylo lepší, tak samozřejmě super. Hlavně, ze to přešlo.
letfenixa Jo 
Jsem na sebe fakt pyšná, dva výrobky, děti nic nerozbily, neměly žádnej afekt a ještě jsem po sobě zvládla uklidit:-D.
Ten venecek bych si docela i koupila:-D No asi na něj fronta nebude a zbyde mi tam:-D.
Je tu ještě někdo kdo nic takového jako bdělá okna a noční děsy nezažil? 2 kousky, oba jsem cca první půl rok v noci na kojení budila po asi 4-hodinách, za 10 min.bylo hotovo, spící jsem je položila do pelechu. A po půl roce už jsem nebudila, prostě spali celou noc. V dalších kolech přeji všem takový model ![]()
(kdybych si byla jistá, že by třetí bylo stejné, jdu to toho znova)
Karja Věneček je moc pěknej:) Já ještě nic nevyrobila, jen jsme zaseli osení, tak jsem zvědavá, jestli něco vyroste. Musela jsem do Bauhausu pro substrát a to osení, náročný to bylo
.
Jinak taková perlička. Koupila jsem dětem pomlázky (proutky jsou celkem nedostatkové zboží, muž bude rád, když umotají symbolicky jednu pomlázku) a jsou vyrobené ve Vietnamu. Přijde mi to dost hustý. To proutí je takový suchý, musím se ještě podívat, z čeho to vůbec je, abych mě nakonec nepomlazovali bambusovou holí.
EvaevaNapsala jsem to špatně, on tehdy byl batole (do kolika je batole?
). Ve školce už to určitě neměl, teda neměl ten řev, ale dost často se vzbudil a třeba přišel za náma. To už pak stačilo odnést/odvézt zpátky a podržet za ruku.
Malenge Přiznávám, že nás ani nenapadlo, že to má nějaké jméno a jde si o tom číst na netu. Ale on měl tu jedenáctou zafixovanou od mala, ze začátku to teda bylo kvůli kojení.
Gatita
Vrbový proutky z vietnamu! No jako říkala jsem si po takovémto uspechu že si doma něco vyrobíme, ale myslim že to nakoupim na tom jarmarku:-D
Karja no víš co, kupovat pomlázky v drogerii asi nebyl nejlepší nápad. ale tohle by mě fakt nenapadlo. Ale aspoň nějaké máme, loni jsem žádnou nekupovala a byl s tím celkem problém.
Gatita To je život, jdi do vztahovýho vlákna! pomlázku má zajistit muž a to někde u potoka jako! (Sambo má jednu asi už 10 let schovanou ve skříni, myslim, že mu jí upletla moje segra).
Malenge Jo, moje dcera to mivala jeste ve skole, myslim tak do osmi, deviti let. Bylo to strasny!!! Ona nebyla vydesena, jen se chovala jako bdela, ale pritom o sobe nevedela. Mluvila na me, reagovala a delala ruzne veci, jen uplne nesmyslne. Bylo to trochu hororove, nekdy jsem se uplne bala.
Karja Ne, já už tu muže nechci propírat. Navíc on pomlázku umí, rád to s klukama umotá, ale loni nějak nepostřehl proměnu místní krajiny. Pár vrb tu ještě je, ale když se na ně seběhnou chlapi z několika přilehlých sídlišť (která tu ještě loni nebyla), a vzpomeneš si na Boží hod velikonoční večer, máš celkem smůlu:)
Garfie tomu u nás říkáme, že je náměsíční. Z toho se lidi fakt nějak budit nemají, ale jim se vlastně nic špatného neděje.
Na to kluk od kamarádů, no pod stanem je to celkem prekerka.
Já si myslím,že s proutky to bude letos problém všude, už dávno totiž obrazily. ![]()
continuity Jo, ja byvala taky namesicna, ale myslim, ze jsem nedovedla s nekym konverzovat, jen jsem treba chodila po pokoji. Ona normalne komunikovala, ale divne. No nemela jsem to rada. A pod stanem to teda musi byt neco! :-)
JankaM Taky jsem to nezažila. Dcera sice přes den skoro nespala, nosila a chovala jsem pořád, pokud byla bdělá, nikdy nevydržela sama, ale v noci spala dobře. Sice měla období kojení v noci po půl hodině, ale buď spala nebo se kojila.
Gatita No jasný,! Jako mě upřímně ani nenapadlo, že se dají proutky koupit, vyjma nějakýho trhu teda.
continuity My máme neobrazeny u nás ještě, ale na tvoření jsem si je nebrala, přesně jsem si vzpomněla na ty chlapi na velikonoční neděli ať pro ně ještě zůstane:-D
JankaM ja mela taky celkem klidny deti, spaly docela dobre uz od konce sestinedeli. Na krmeni jsem je nebudila, bud se ozvaly samy nebo se spalo. A pak po prebaleni zas usnuly, hodny byly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí