Pinot Noir my sme mali včera na návšteve svokrovcov, svokra je dotknutá, že mi mama prišla pomôcť (chcela prísť ona, neviem prečo nechápe, že po cisárskom ešte stále nemôžem nosiť napr. nohavice, že ma bolia bradavky a tak väčšinu dňa chodím nahá, čo pred ňou praktizovať nemienim a že som sa jednoducho tie 2 dni cítila lepšie s mamou než by som sa cítila s ňou), tak som jej chcela urobiť ústupok a povedala jej, nech nám teda navarí, doniesla 3 obrie tašky (milé, ale dvaja to nezjeme ani keby čo bolo). Boli u nás asi hodinu a pol, malý mal strašne, strašne zlý deň aj noc, vôbec nespal, nechcel jesť, skoro stále plakal, len sa to eskalovalo, vlastne počas celej návštevy bol ticho asi 15 minút. Ja ako zombie, muž vyzeral, že sa buď rozplače alebo niekde odpadne. Svokra mala pár blbých pripomienok, tak soms a neovládla a niečo jej odvrkla a šla skúsiť nakojiť alebo dokŕmiť, tak začala v obývačke poučovať muža, že som dáka nervózna a mala by som stým niečo robiť...
Pri odchode nezabudla poznamenať, že nás najbližšie čakajú u nich doma, tak jej vravím, že nech nečakajú skôr ako o mesiac a pol, že malý ešte nevydrží v kočíku a ja tiež nebudem revúce decko chodiť kojiť na poschodie. No opoveď bola, že u nich je miesta dosť aby sa dieťa vyrevalo, tak som jej opäť odpovedala, že ja v šestonedelí nikam okrem doktorov chodiť nebudem...urazila sa...
Inak včera sme sa takmer vybrali na pohotovať, hodina a pol neprestávajúceho plaču, dieťa fialové, už nevedelo ani plakať s hlasom, len otváralo ústa a lapalo po dychu, dali sme dole ortopedické nohavičky, skúšali sme masírovať bruško, polohovať, dávať do klbôčka, hýbať ručičkami a nožičkami, nič nezaberalo, tak sme ho chudáka obliekli do nohavíc, mikiny a v tú ranu ako sme ho obliekli, prestal...Ak takto vyzerajú koliky u chlapcov, hodím si to, aj muž mal slzy v očiach keď malý doplakal a konečne stíchol, potom chudáčik spal 7,5 hodiny vkuse, bez kŕmenia...