Mohučanka no u nás nám to nakazovali preventívne v nemocnici plošne všetkým, aj sestričky balily deti naširoko (ale bez ortopedických nohavičiek, len 2 plienky), viem, že aj moja mama tak balila mňa aj sestru, tiež svokra, vlastne asi všetci ktorých poznám, ale napr. bratranec v Anglicku tak dcéru nebalil (a chodí normálne). Kontrolné sono máme o mesiac, tam by mal doktor povedať, či bude treba baliť naširoko ďalej alebo nie.
Potravinami to hádam nebude, na moje pomery jem teraz až moc zdravo, nejak preventívne sa nevyhýbam ničomu, len teda nesolím a nekorením. Ale je pravda, že na tie problematické potraviny ako citrusy, uhorky, paprika, paradajky a pod. ani vôbec chuť nemám.
MaeGandal Malého vykopať nechávam, vždy po prebalení si spokojne kope s holým zadkom
, ale včera som ho nechala pekne spať rozbaleného mimo zavinovačky, bez ortop. nohavičiek aj po kojení a bol veľmi spokojný.
viktorka_od splavu inak tá modelka v mori ma napadla pri pohľade do zrkadla, že teda ja by som sa hentak ísť producírovať momentálne nemohla
. Celkom by ma zaujímalo, ako rieši iné následky pôrodu než postavu (mám na mysli krvácanie), nám sestry na oddelení kládli na srdce, nech sa nekúpeme, nepoužívame tampóny atď., no neviem ako by som to riešila pri plávaní v mori
.
eless ja tiež a mala som problém uviazať to bez dieťaťa