Evaeva u nas to nechavaju ucitelky v skrinke (niekedy nanestastie :))
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas já to přičítám tomu, že pak už byly prázdniny (ve školce ještě ne) a to jsou různě pospojovaní. Ne že by to byla tak nezbytná součást výzdoby, ale byla jsem zvědavá, co vytvořil.
continuity Dík. A já jsi jdu nalít na uklidněnou ![]()
Karja myslím, ze asi nějaké průdušky, tezko říct, muzu dat vedet zítra, muž s nimi vyrazí k dr., jestli se tam někam procpe. Já jsem se za vikend vylezela a vypotila, teď jsem už celkem ok, rýmu nemam (a tu mám vždycky a nekonečně dlouho), cítím krk, ale tak jako lehce, jenže jsem byla nemocná ten minuly tyden a už jsem z toho dost unavená, v životě se mi to nestalo, uzdravit se z virozy, být dva dny fit a nejaka další, jiná choroba. Jsme témi respiratory pekne zleniveli. Kluci kaslou a větší dnes tu desnou horečku, obcas smrknou, ale minimálně. Držte se a ať už je to za námi, už je to fakt trapné dlouhé.
Garfie Takze jdete na steampunkovy piknik v sobotu v lysolajich?
Potrefenáhusa No jak, koupila jsem podlozku a je pod hrazdou na ni. ![]()
brrr Teď tady zoufale dopočítává nějaké testy z minulých let, vůbec jí nejdou rovnice...ale jinak myslím, že to není taková trága, víš jak, ono je v podstatě fuk, jestli se dostane. Čeština je v pohodě. Držím pěsti!!!
Garfie Já N. taky!
U nás se naštěstí taky nic nestane, když se nedostane.
brrr Vyzdoba je super, ja nemela ani to, ale ta vajicka!? Bozi! To jsem nikdy neumela.
Karja chřipku poznáš, ta má hrozně rychlý nástup, během pár hodin vysoké horečky a pocit na umření. Ale je samozřejmě asi milión trochu míň hrozných, ale pořád hnusných virů:)
Garfie ať kasle na rovnice, před zkouškou z matiky se chodí do kina! Na to už je pozdě, ale je vážně lepší nechat ten mozek odpočinout - co se nenaučila doteď, dnes beztak nedozene.
Garfie a taky drzim palce!
continuity No tak my byli teď týden na dovolené, kde se na to ani nepodívala, tak asi má špatný svědomí!
Taky se teď ukázalo, že už má měsíc ztracený úhloměr, takže muž jí řekl, že to prostě bude muset odhadovat, což ji totálně rozhodilo. :-)
Soucítím, u nás se před čtvrtletní písemnou zjistilo, že dítě má už měsíc rozpadlé kružítko. Jsme to tady spravovali s tím mým zrakvenym mužem. No nakonec jí ho půjčila ségra.
Nemůže ji půjčit nějaky úhloměr bratr nebo sousedka?
Ať ji muž alespoň ukáže jak se kružítkem udělají ty základní úhly 60, 30, 45 stupňů. Jiné tam stejně nebudou.
continuity Doma žádný nemáme, ale už se nějak domluvila s kamarádkou, co jde na stejné přijímačky.
betsey keď si písala, že Veľkú noc nedrzite. V stredu si mali chlapci doniesť do škôlky korbac a dievčatá maslu. Učili sa riekanku. Každý chlapec mal vysibat jedno dievča a to mu malo dať maslu. Lukasko si nepamätá, koho vysibal
, ale maslu dostal. A ešte sa učili o hľadaní poskryvanych čokolád, ale o veľkonočnom zajkovi nič nehovoril, tak som mu to poskryvala ja v obývačke. Dosť že budem raz Mikuláša s Jeziskom vysvetľovať, nemusím ešte aj veľkonočného zajaca.
ja velkonocne sviatky nejako neuznavam asi kvoli traume z detstva kedy som musela byt vyslahana oblievana proti mojej voli. synovi som tuto tradiciu uplne zatajila a namiesto toho mame len hladanie cokoladovych vajicok. na vyzdobu som sa uplne vyprdla. mali sme byt davno v zahranici s mojimi rodicmi a sviatky travit tam lenze otec kdesi capol covid a tak si to s mojou mamou pekne odkrutili a zajtra mame druhy pokus na odlet tak snad uz vypadneme
eless drzim palce, uzite si dovolenku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí