Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 20:21

Tak my doma pokracujeme v zbierani chorob, po nachladnuti, covide sa dnes synator osypal a ma kiahne. Dostala som regulerny zachvat smiechu, on zas hysak ked sa zbadal, dobre to bolo. Som zvedava, ci ich dostane aj Olivia. Nejake rady a tipy? Zajtra budem volat doktorke, ze teda to ockovanie hexou, prevenarom a proti rotavirusom zas posunieme .

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 20:24
Reakce na žluťásek:

My půjdeme asi zítra zas do zoo, kdyby se třeba někdo se staršími chtěl přidat k nám :) hlavní náplň bude jistě hřiště Bororo, běhání u radaru, tramvajka a zmrzlina, ale chodíme koukat i na zvířata :) 

my byli v sobotu a náplň byla stejná. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 20:27

dzizisketa Přemek v kalendáři není? Já myslela, že jo. Muž vyloučil všechna jména s Ř, vlsatně chtěl nejlépe bez diakritiky. mně to nepřišlo tak důležité, nějaká mezinárodní forma se vždycky najde, když je třeba.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 20:27

Lamicka my teď chodíme každý týden, někdy i víckrát. Máme permanentku ještě do půlky května, tak abychom ji užili. A náplň je vždycky stejná, včetně řízku k obědu

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 20:33

DrowRanger Adelka to od brachy dostala taky, to ji bylo cca 7 mesicu, a dobry, ani snad nemela teploty a nezdalo se pry, ze by ji to nejak svedilo. Mazali to Tannohermalem.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 20:52
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 21:05

Kokoska zajtra idem volat doktorke a muza vyslem do lekarne aj po tantum verde, fenistil, lieky od teploty a teda nech prihodi aj tannohermal :D 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 22:48

Evaeva 

Nevím, jestli je v kalendáři, ale určitě by ho šlo pojmenovat jen Přemek. Ale nám nevadí zdrobněliny a domácké podoby a neměli jsme důvod mít nějaké mezinárodní jméno, jak se naopak ukázalo, jsme fandové těch ryze českých.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 23:05

Gatita Evaeva Já mám zítra nějaké urgentní zařizování velmi blízko toho Messy play, takže jste mi teď trochu přišly do rány a vnukly myšlenku spojit příjemné s užitečným . Teda doufám, že neva, že tam budem taky (pokud se tam teda včas dokodrcáme, škoda té plné druhé hodiny....). Ale jako bonus aspoň poradím, kam tam jde zajít na oběd a nebo kde maj poblíž dobrou zmrzlinu. Je to teda každé na opačnou stranu, takže záleží na preferencích .

Online Gatita
8644 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 23:14

Anema Evaeva jé, bude hojna ucast. Trochu se bojim, ze prijdem s malym zpozdenim, jede nam to tak, ze budem mit jen par minut na presun ze zastavky na misto urceni. Tak asi bude po ranu i jogging

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 23:15

dzizisketa jo, mě to jen tak napadlo, Přemek mi přijde mnohem hezčí. Na tom, aby jméno fungovalo i v zahraničí trvá muž, podle mě se vždycky dá trošku pozměnit, aby ho dokázali vyslovit v jiné zemi/řeči. Nejvíc mu teda vadí Ř (asi že ho máme i v příjmení) a pak i ostatní diakritika.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 23:20

Anema budeme se těšit. Já už si teda vybrala kavárnu hned vedle, ale klidně si nechám poraditNa oběd už budeme doma, před tím ještě musíme pro staršího.

Gatita my to máme patnáct minut metrem a stejně jogging hrozí. Ale už jsem vycvičená v převlíkání a podobně, i v bazénu nám stačí deset minut i s úklidem kočárkuJá jsem hrozně marná v chození včas.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 23:21

Gatita no, já to vidím na první (a klíčový) jogging už tady u nás na zastávku busu .

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 28. dubna 2022 23:22

Jee to je paradni ze uz se zas neco domlouva! Nezkusime, kdyz uz je hezky, zas nejaky sraz?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 23:27

711990 já jsem pro!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2022 23:28

Anema jo, my to máme na metro z kopce, to se dá lecos nahnat:)

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 00:05

Evaeva tu kavárnu vedle neznám, ale vypadá pěkně

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 05:40

Anema Stastna kavarna je fajn, doporucuji. No normalne je mi lito ze jedeme do te Ikey, kdyz vidim tu pozehnanou ucast na dnesek 

711990 joo, sraz!

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 06:29

DrowRanger my používali ViraSoothe, takový chladivý gel, pomáhal. Ale použili jsme ho jen asi 10x, vždycky na konkrétní svědící puchýřek. Takové to mazání všech puchýřků, jako se to dělalo dřív, to jsme nepraktikovali. A myslím, že fungovaly i kapky Fenistil, ty jsme dávali na noc. Starší je od včerejška ve školce a každým okamžikem čekám propuknutí u mladšího syna.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 06:30

Haha, sraz jo? Chcete neštovice?