tinaJo šel by Přemeček, ale to zas neprojde přes rodiče, taky nechtějí zdrobněliny. Můj táta říká, co jim to dítě udělalo? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kan přéma, přemík![]()
Pinot Noir Zdrobněliny mi nevadí, ale některý konkrétní hrozně moc. Hodně to ovlivnilo výběr jména.![]()
Evaeva To je ono! Brr, ani napsat to nemůžu. Stejně tak u Jonáše to nechápu, přitom taky tak krásný jméno.
Evaeva No uvidíme časem. ![]()
Len mám to stejně, taky mi zdrobněliny část jmen vyřadila. Protože hledám ty dvouslabičné varianty.
MPLee spis na druhou, pak by mala mohla usnout v kocarku a my se starsi bychom si uzily spolecny cas (treba obed a zmrzku) trochu v klidu ![]()
Kan Přemek je pořád kratší než Přemysl a neni to šílenost jako Přemeček
mnum tak uvidím jak mi dopadne ještě jedna doumlouvaná schůzka a dám vědět
Gatita Evaeva pátky máme obvykle volné, jen zítra vezu věci Solathis pro ukrajinky, takže to nedám. Ale když se vám to bude líbit, tak se v budoucnu rády přidáme na pátek!
Gatita díky za tip na knížku! My docela čteme, i když mladší to trochu kazí, bere mi knížku, chce listovat, starší ho okřikuje, pak se vždycky porvou.
. Ale to se snad časem zlepší, Ríša rád poslouchá čtení. Jak vidím ten obrázek na obalu, tuším úspěch. ![]()
MPLee
ja uvidim co mi jeste odepisou
MPLee my určitě nebudeme chodit pravidelně, ale občas se můžeme domluvit. Pátky teď taky budeme mít volno.
Evaeva my dochodíme teď pár lekcí co nám zbývá a pak už taky ne. Je to super, ale drahé a s hezkým počasím a bez nevolností už se zabavíme i jinak
Pak na podzim uvidíme podle mimina, jestli zase dáme pravidelnou zimní docházku ![]()
Pinot Noir Gatita já teď půjčila synovi v knihovně Matěj a stegosaurus (Z. Pospíšilová) a O kuliferdovi (L. Pavel). Ani jedno není úplně blbé, ta druhá určitě lepší. Synovi se líbí obě.
My půjdeme asi zítra zas do zoo, kdyby se třeba někdo se staršími chtěl přidat k nám :) hlavní náplň bude jistě hřiště Bororo, běhání u radaru, tramvajka a zmrzlina, ale chodíme koukat i na zvířata :)
Evaeva diky za tipy. Ja Z.Pospisilovou nemam moc rada, neco jsme od ni meli taky. Ale co se libi/nelibi mne, to je vedlejsi. Hlavne ze je syn ochotny si obcas nechat neco precist, pro me to je hodne dulezite, tak jsem vzdycky vodvarena, kdyz o nejaky pribeh projevi alespon vlazny zajem
.
MPLee jojo, léto je v tomhle super. Ale zase nám v půlce června skončí všechny kroužky i školka.
Přemysla jsme měli vybraného my, právě abychom mu mohli říkat Přemek. Škoda, že to nevyšlo.
Lionelovi se v oddíle říká Lájoš, a na plavani má jedna paní Dextera:D
rasaNori Lájoš..to si asi maminka v nejhorších snech nepředstavovala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí