DruI já myslela, že Sáva je holčičí jméno
ale Alvin se mi líbí, jak se jmenuje dcera?
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Já taky myslela, že je Sáva holčičí a pro holku by se mi líbilo, ale fakt je klučičí. Dcera je Julie.
Evaeva a dvojcata by mohly byt Sava a Drava ![]()
Kokoska doufám, ze takoví sadisti neexistujou
Dekuju! Messyplay asi zitra nebude. Ambiciozne jsem nas prihlasila, syna jsem odhlasila ze skolky, ze si udelame hezke dopoledne, a ted to vypada, ze pro nizky pocet ucastniku lekce nebude. A ja teda nebudu mit ani skolku, ani volno, ani vytvarku
.
Tak sup sup, kdo to chce zkusit s nami zitra od 9, mist je tam dost:)))Evaeva
Potrefenáhusa tak hlavne Dráva snad neni lidsky jmeno, me prekvapilo i to Sáva, ja si to pamatuju jen ze zemepisu ![]()
Gatita od devíti
My máme odpoledne divadlo, ale ještě o tom popřemýšlím. Do kdy se musím přihlásit?
DruI Julie se super! A k alvinovi to jde hezky.
Kokoska já už na jednu Savu narazila, takže by mě už asi nic nepřekvapilo
Evaeva je to brzo, taky bych radsi pozdeji, ale to maji plno. Tak uvidis, jen jsem si vzpomnela, ze jsi nad tim tady taky uvazovala.
Gatita dám vědět večer, teď nějak nemám kapacitu nad tím zauvažovat.
DruI Františka i Jáchym se mi moc líbí! Jáchyma jsem moc chtěla, ale neprošel přes muže. A myslela jsem teda, že ani neexistuje zdrobnělina, ale mám v kartotéce jednoho, kterému maminka říká patvarem. A ten je tak příšerný, že to sem ani nebudu psát.![]()
MPLee Co třeba Nina (tu jsem měla pro holku), Zita? Nebo Darja, jak navrhuje Pinot Noir . Hezké, krátké, bez zdrobnělin.
Len Jáchym je Jáša:) Mi přijde, že v češtině je ta potřeba zdrobnělin nějak zakořeněná, že každý aspoň občas po nějaké zdrobnělině nebo domácké variantě sáhne.
Evaeva já znám Jášu Jonáše
MPLee ja mela v tehotenstvi na seznamu jmena Medard a Ida, ale ani jedno neproslo pres muze.
Evaeva Potrefenáhusa spolužačka má Jášu Jeremiáše
Potrefenáhusa tina očividně to jde použít často
Jonáše já znám jako johyho.
tina moje Jermíka nebo Jermu :-)
a bracha kamarádky Hynka - Hynďu
a mne se to vlastne líbí, ty domácí patvary
Potrefenáhusa Hynečka jsem měla v záloze pro druhý a nevyšlo to
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí