DrowRanger je to tekuty, takze pry vzdycky trochu odlili a namocenym uchostourem ty pupinky sly dobre poťupkat a slo to rychle. A nemuselo se na to sahat prstem jako u masti.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir huš huš![]()
Gatita Bee, prosím pěkně, ranní hurá akce, jedeme taky do Messy play ![]()
Jimik a ty původně přihlášené vytlačila parfu?![]()
My jsme na cestě, jogging už proběhl.
Ak chce niekto tip na naozaj pekný knižku, tak tá Najkrajšia záhrada na svete je krásna. Nádherné ilustrácie a len stipka textu na strane.
letfenixa dík za tip. Budem musieť kúpiť deckám väčšiu knižnicu ![]()
Koralka má nejakú reakciu na obyčajné zemiaky. Kedy jej môžem znova vyskúšať dať? Je tam nejaký doporučený interval?
Evaeva Bylo jedno místo, tak jsem ho vzala
Děkuji všem za příjemné strávené dopoledne.
Já jsem po třech tejdnech vyšla ven sama bez dětí na moment a v ten čas sem proklouzla na návštěvu sestřenice s nejakejma zahadnejma pupinkama....super jako. Fakt super. Já to úplně vidím v zivejch barvách, jak ještě budeme doma celej květen. Neštovice to prej nejsou doktorka neví co to je, tak jako o pupínky o kterejch nikdo neví co to je asi taky nestojime....ach jo.
MPLee Ještě přidávám do výběru Lindu a Kryštofa, a pak svoje jméno daleko nejkrásnější ![]()
Karja kolik ji je? Asi bych ji asi vyfackovala z baraku. Co maj ty lidi v hlave, ze lezou na navstevu a jeste k detem, kdyz maji nemoc a ani nevedi jakou?
MPLee pridavam tipy na mena ale uprimne netusim kde v kalendari sa nachadzaju: Alexander/a (Sasa), Oliver, Martin, Diana, Ema, Laura
eless Martin je 11.11., ten na tom bilym koni s husou a vinem! A Ema 8.4., mam vnucku Emu :)
Kokoska Pinot Noir thannohermal sa u nas neda nikde zohnat a ani fenistil, doktorka mu predpisala nejaky sirup proti alergii na noc. Zatial sa moc neskriabe, ale ma tie pluzgiere este vodnate, neviem kedy to zacne svrbiet. Zvlada to dobre, potieram tantum verde.
betsey na zemiaky?
ja som papriku skusala raz za mesiac, ale on sa z nej vysypal aj ked som ju zjedla ja a kojila ho.
DrowRanger snacha mela Imazol, to taky nesezenes? Za nas na to byl nejaky tekuty pudr delany v lekarne. Ale jak psala Pinot, treba to ani neni nutny mazat. Ty pudry spis pomahaji vysusovani a rychlejsimu hojeni tech nalitych puchyrku a taky to trochu chladi.
Karja říkej si je to alergie, je to alergie,... Snad to nic nebude a holky budou v pořádku.
Evaeva No asi si to takhle říkat budu. Ona s tím půjde normálně v pondělí do školky, protože doktorka říkala že to neštovice nejspíše nejsou, že to jsou zřejmě nějaké jednotlivé pupínky neceho...., tak jim to ředitelka dovolila ať normálně chodi. Ale vypadá to prostě jako hodně málo jednotlivych neštovic, tak si rodiče spíše myslí, že je to nějakej lehčí průběh. Já bych hlavně už potřebovala aby holky byly zdravé a ne abychom šly z nemoce do nemoce. Už je to takové na palici, já taky nemám moc energie, takže děti vlastně už 14 dní víceméně koukají na televizi, frustrace už u nich taky začíná narůstat, jak je jim líp, a to do školky ještě nepůjde ta starší. No prostě nechci si představovat hned navazat další nemocí.
Kokoska No hele já o tom snad radši ani nechci přemýšlet...to je strašná arogance chování no. Ale děti byly u mojí mámy a oni přijeli k ní, k nám by nepřijeli, ale jak jsem nebyla doma jak na potvoru zrovna, tak jsem si to nemohla pohlídat Nejhorší je, že to nebylo poprvý, už jednou takhle táta dovezl nemocnou sestřenici, kterou hlídal,že prej jenom na oběd a taky hned byla s maloumalou, kterou zrovna hodinu hlídala máma. Je to strašný já toho hlídání nemám moc, teď jsem fakt vyšla po třech tejdnech na hodinu sama a hned toto!
DrowRanger mňa to tiež prekvapilo, zemiaky by som nečakala. Ale keď som jej dala prvýkrát zemiaky, veľa potom kakala ( tak 8x za deň) a mala celý zapálený zadok. Vôbec mi nenapadlo, že to je z toho, zadok som jej vyliečila sudokremom, potom zemiaky týždeň nemala a dobre. Potom som jej zemiaky zasa dala a situacia sa zopakovala, tak mi napadlo, že to bude z tých zemiakov. Odvtedy už dva týždne zemiaky nemala a žiadny problém.
eless dekuju, Martin je v rodine, Laura a Ema me odrazuji cetnosti... No nejvetsi problem bude ale asi zase s klukem. Snad se na necem dohodneme k oboustrane sppkojenosti. Jeste, ze dcera je jeste mala a nemuze do toho mluvit taky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí