@rasaNori Jaro, Léto ... je absolutně nejlepší. Mladší si v nich "četl" od roku až tak do pěti (to si je teda bral sebou na záchod
).
Vše o těhotenství a dětech
Naši kluci zbožňovali tuhle knihu (hledá se tam na každé stránce žlutý brouček). Dostali ji sice z USA, ale knihy stejného autora jdou sehnat i u nás.

brrr Že? Tyhle knížky mi zatím přijdou jako naše nejlepší "hračková investice". A ještě hrazda od Fisher Price, jeho první hračka, doteď tvoří středobod dění na koberci, pořád ji k něčemu využívá.
Pinot Noir Naprostý souhlas. A musím přiznat, že u nás ty knížky často fungujou i jako součást hradu nebo tunely pro auta.
DrowRanger ja som si myslela ze to robil ina moj syn. evidentne sa viac chlapom pozdava lezat na prsiach
kazdopadne som sa na tom bavila tiez
brrr Vida, leporela jako tunely pro auta a vlaky využíváme často. Mohla bych nabídnout i ta velká, pod těmi by projel duplo vlak... ![]()
Díky za tipy na knihy! To jaro léto...určitě zkusím. U nás frčí minipedie, v autě se s knihou dcera zabaví SAMA i na 20 blahodárných minut a když je v dobrém rozmaru, dám jí další díl a je tu dalších 20 minut brumlání nad obrázky...Čeká nás zase dlouhá cesta v autě, tak už jsem se poohlížela v knihkupectví. Škoda že je to tak drahý ![]()
Mohučanka Knihovna, knihovna, knihovnaaa... ![]()
žluťásek do knihovny chodime teprv odnedavna.driv bych si netroufla, syn obcas neco nekde vytrhnul, kdyz z toho jeste nemel rozum:) ono i ted, kdy jsou mu skoro 3, tak to obcas neuhlidam.po prazdninach budu nejspis platit reparace - kniha Auta ve meste neprezila dva mesice intenzivniho listovani a zacaly se z ni uvolnovat listy. Jinak ale souhlas,knihovna je super.
Skvela leporela maji na booksepository.syn miloval Where is Spot? A pak taky Dear zoo. Toho se nemohl nabazit:) a postovne je zdarma...
žluťásek Zatím bych se klukovi bála půjčit knížku. Nijak zvlášť je teda neničí, je šikovný, ani papírovou netrhá, ale přece jen... Taky se vždycky snaží "otevřít" poslední list, zadní stranu. Ty máme trochu rozčepýřené, pořád zkouší, jestli tam fakt není ještě další stránka ![]()
žluťásek Bacily, bacily, bacilyyyyy! Přece!![]()
brrr Richard Scarry! Podle mě jsme nějakou takovou knížku měly doma i my ![]()
Trochu předběhnu, nemohl byste mi někdo doporučit nějakej pořádnej teplej fusak na zimu, z eshopu?
Karja https://www.babycar.cz/product/voksi-fusak-urban-bluestone?gclid=CjwKCAjw5ZPcBRBkEiwA-avvk361jzqagUtVtv3aSMFsCIezQeSz4DdSICb50Qr6LJjP1O0FqlzpaBoCVaIQAvD_BwE
Ja dostala tuten. Fakt doporucuju. Ale je drahej jak cert.
rasaNori Aaa, ty blaho, tak to nee, mozna kdybych planovala ctyri deti, aby se to za ty penize vyuzilo:-,D
Kam sa dá vrátiť dieťa? To moje proste skúša koľko vydržím, dnes kojím každú hodinu, kým neprišiel muž, nestihla som sa ani napiť ani vyčúrať, lebo nerobím nič iné než že prikladám k prsníku, tíšim, snažím sa uspať. Od rána naspal dokopy 3 hodiny, vidím, že je unavený ale nechce zaspať ani na prsníku (zobudí sa) ani na rukách, ani v kočiari, ani na fitlopte, som úplne zúfalá, vôbec netuším, čo mám ešte skúsiť...Je tak prežratý, fakt už inak neviem ako to povedať, že grcia, skúšala som mu dať aj UM, že je hádam hladný, no vygrcal aj to...Fakt ma porazí...
DrowRanger A fakt nemá problém s něčím, co jíš? Já nemohla do půl roku mléčné výrobky - blinkal pak, co blinkal, házel šavle šílený, samozřejmě chtěl hned pak hrozně brzo jíst, měl prázdný žaludek. Doktorka se tvářila, že je to nesmysl, ale tak nebyla jsem slepá, že. Když jsem mlíko vynechala, pohoda, když jsem jednou za dva, tři týdny zkusila jogurt, do pár hodin zase blil.
DrowRanger A taky už by to mohl být spurt, ne? My jsme první měli, když mu byly dva týdny.
Pinot Noir neviem s čím by mohol mať, všetko čo jem som jedla aj v pôrodnici, vrátane mliečnych výrobkov, skôr si myslím, že je to tým,že je nevyspatý, ale fakt neviem, ako ho uspať, zlyhalo už všetko čo som skúšala a keď zaspí, spí max. 40 minút. Začalo to zas až ráno, v noci ešte jedol aj spal dobre. Akurát čo ma napadá, či mu nevadia vajíčka, mala som nedránom chlieb s vajcovou pomazánkou co robil muž, tak jedine ak to.
Špurt ma doteraz ani nenapadol, myslela som, že to prichádza až neskôr? Malý má 11 dní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.