DrowRanger Děti nejsou tabulkové, myslím, že by to už i mohl být spurt. Ale ta vejce, to by mohl být problém. U nás totiž byl, vajíčko v něčem nevadilo, ale míchaná vejce jsem nemohla (já totiž sežeru klidně čtyři) - to byla snad jediná věc, z níž měl opravdu velké bolení břicha.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir mužovi sa ho podarilo uspať, kým som sa šla vyvetrať so psom, som zvedaá na koľko. Ale inak bruško ho podľa mňa nebolí, len je riadne nevyspatý.
DrowRanger nejsi v tom sama, malá spala za dnešek 2x 20 min v autě a 40min v kočáře. Jinak furt poknikává, pobrekává, případně přímo řve, utiší se jen když ji mám v náruči, jakmile odložím, zase řev. Do soboty to bylo nejhodnější miminko, a od té doby se to nějak kazí, prostě ji nedokážu uspat :( navíc jak mě bolí ty bradavky, tak nedokážu kojit na požádání a snažím se aspon o 2hod rozestup. V noci jsem rezignovala a uspávám ji v leže u kojení s tím, že u toho usnu,takže se mnou spí v posteli.
Je vidět že ji začalo trápit bíško, ale nevím jestli je to jediný problém. Začínám schízovat, že má hlad, ale zase si říkám, že když u kojení usíná a dokáže v noci spát 4 až 5 hod, tak to by asi nedělala, kdyby bylo málo mléka, ne?
To, že nevím jak jí pomoct mě dost ničí :(
Karja on to byl dar od nasich k narozeni mimina;) ja totiz koupila perovy fusacek asi za 1000,-, byla to takova spravna kuklicka, tenhle fusak je velky, bych v nem mimino ztratila a uz nenasla:D ale letos uz bude akundrat.
A mam radost ze jsme nejeli ke kamaradum na chatu, maj 2 mesicniho chlapecka, dnes skoncili v nemocnici s rotaviry...pri nasem stesti by to barbucha chytla taky.
Doufám, že ne ![]()
Uf, jsem vorvaná jak samice, půjčili mi dneska vetřelce na vycházku a voni maj dohromady 15 kilo, buřti!
Kupodivu jsem už nebyla pod dozorem jako jindy, pustili mě samotnou ![]()
DrowRanger Sairon já bych tu reakci na jídlo zvážila. Mně se děti osypali "až" kolem druhého/třetího týdne. U prvního jsem si říkala: novorozenecké akné, ok. Doktorka na mě koukala, jako kdybych spadla z višně, že tohle teda ne. Takže reagovat můžou až později, ne hned v porodnici.
Sairon môj sa dnes celý deň odmieta prisať, mám mlieka pre 2 deti a on sa vždy pricucne, pár ráz potiahne a pustí sa, uspať sa mi ho pri prsníku nepodarilo ani raz a to mi tam ešte ráno o siedmej zaspal...Vôbec netuším, čo sa robí, skúšaa som mlieko odstriekať, ak by bol silný prúd, nič, skúšali sme nosiť, nič, v kočiari reval tiež, okúpali sme a pohojdali, že sa ukľudní, pospal si 30 minút a zobudil sa s plačom...No dala som umelé mlieko, stiahol ledva 50ml ale okamžite zaspal. Tak ja už neviem, včera bola u nás laktačná, vravela, že má problém s prisávaním sa ale nič vážne, šlo nám to ukážkovo a dnes mám pocit, že mu blížim aj tým, ako ho pri tom prsníku držím...Dúfam, že je to len únavou...
MaeGandal a kde začať s vylučovaním potravín? Ako mám zistiť, čo mu vadí? Stolicu má normálnu, bruško ho podľa mňa nebolí, ozaj vyzerá, že je len unavený a nechce sa mu saťa prisať.
DrowRanger Sairon jezis zeny ja s vami tak sucitim, uplne to este zivo vidim ako som to zazivala ale pomoct bohuzial neviem. Tak vam aspon zelam, nech sa to da rychlo do pohody.
A s tym vyradovanim jedla, asi by som zacala strukovinami, kapustou a mliecnymi vyrobkami. Ak by sa to zlepsilo, tak skusila postupne daco pridavat.
Sairon s tym hladom je to take nejednoznacne. Nas syn ked sa narodil, bol pidi a slaby, pri kojeni zaspaval, nedal sa zobudit a tym, ze malo jedol, bol este slabsi a len spal a nevládal jest.. Taky zacarovany kruh. Tym vas nechcem nijako strasit, len poopravit, ze to, ze zaspi pri kojeni a dlho spi, nemusi byt znak najedenia.
Ono s tymi malickymi babatkami je to take nejednoznacne preco placu. Ale po par mesiacoch som zistila, ze syn place len z dvoch dôvodov - hlad a unava. (teda kym prisli choroby a zuby) ale na ten hlad, nez som prisla, si chudak vytrpel ![]()
žluťásek No já vím, že knihovna, ale u nás i přes neustálý skoro bych řekla dril "takhle se ke knížkám nechováme" přijde tu pejsek o ocásek, tamhle zajíček o hlávku zelí...hanba by mě fackovala, vracet to do knihovny. Ale chystám se tam taky, dětským vchodem jsem si vždycky zkracovala cestu do dalších sálů městské knihovny ![]()
Mohučanka to už jsi tam teda dlouho nebyla, dětský vstup je roky zavřený ![]()
žluťásek ked si predstavim, ze ten nas papierozrut polovicu knihy ohloda, by ma z kniznice hnali svinskym krokom ![]()
Nas takmer 1,5 rocny ma rad všetky tie vysuvacie drahe knihy od Svojtku, knizky kde su auta a stroje, pripadne farma a zvierata. A uz zacina reagovat pozitivne aj na moju z detstva oblubemu knizku O malej Anicke a tiez Moj Macik
nad tym jar, leto.. uz som tiez uvazovala ale je na to este maly, tak ďakujem za recenzie, neskor urcite kupim.
MaeGandal no malá má jak kdyby potničky,, může to mít souvislost s problémem s nějakou potravinou?
Jídlo jsem začala řešit dnes,přijde mi že každý den jim dost jinak,jediny co jim prakticky každý den je bezlaktozove mléko a pak chleba s máslem a něčím. Tak jsem dnes vysadila to mléko,Zatím žádná změna,tak tomu dám ještě den,dva.
Mrakoplas Hmm, to jsou ty spavy miminka, to nase taky byla, porad u krmeni usinala, neprobouzela se na kojeni a pak ubyvala. Probouzet ji vecne stalo hodne premahani, nektere metody byly dost nasilne. Ale to asi nebude pripad miminek vyse zminenych, kdyz je maminky nemuzou ani za nic uspat.
Ake su to knihy, to jar, leto? Knihy kupujem stale, aj v kniznici sme prave dnes boli, ano, aj dnes sme pozicali knihu o bagroch.
A ake obzory sa mi otvaraju! Uz viem aj co je demper a grejder!
Karja hm to je pravda, zas neviem citat s porozumenim ![]()
Sairon čurá hodně a kaká spousty míchaných vajec? Tak to hlad mít nebude.
Mrakoplas Hele, co my vime, ty deti si zijou vlastnim zivotem. To moje zase bojlotuje veceri a proste si jde spat nenajedeny, opet. A bylo jsme v nemocnici na ocnim a potesilo me, ze si ji sestricka za tri tydny sama pamatovala:-D. A v cekarne se nam smali, to nase mimino ma totiz na hlave 7cm dlouhyho cernyho pankace a vypada fakt vtipne. Ja ji to vecer ruzne cesu, ale ne, rano to zase stoji kolmo k hlave.
žluťásek Fakt? No 10 let to bude, na vejšce jsem se přeorientovala na Klementinum...
Možná 12...nebo 15
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.