Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. května 2022 21:39

Školky bude obíhat sambo, protože já jsem zrovna v tom termínu na služebce. Takže hádka na téma ”proč je moje práce stejně důležitá jako tvoje a ne, není automatický, že školky budu obíhat já, jak si na to proboha přišel" už byla jenom bonus. Se tý svatby možná ani nedožijem

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 01. května 2022 21:49

MP Meri já jsem si to potvrzení od lékařky nechala ověřit na Czechpointu na poště, vyšlo to významně levněji než 6 formulářů u doktorky

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 01. května 2022 21:55

MP Meri Prosím tě, přece nebudes platit za švadlenu pro nic za nic! To si to ano řeknete, i kdyby do ty školky si to měl donést jen malej! 

Offline SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 01. května 2022 21:59

MP Meri u nás odpověď zněla "protože jsou to tvoje děti"

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 01. května 2022 22:20

MP Meri u nas by hadka nebyla. U nas by se TO zaridilo. Rozumej, ja bych to obehla pred sluzebkou. Moje prace neni vubec dulezita.

Online dzizisketa
8991 příspěvků moje polička 01. května 2022 22:40

Ježíš školka. U nás je zítra elektronický předzápis a příští týden pak osobní doručení formulářů do školek. Aspoň, že už je to vše jednotné.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. května 2022 23:01

Prosim vas, nakazila sa niektora z vas kiahnami od deti? Ak ano, aky ste mali priebeh? Syn mal minuly tyzden teplotu kvoli kiahnam, vo stvrtok sa osypal, infekcny je teda od toho utorka. Vcera sa mne vyhodili na chrbte svrbiace vyrazky, len tri a 1 na bruchu. Nie je to alergia, nejedla som nic nove a teda nemizne to, co by pri alergii zmizlo. Pasovy opar som nikdy nemala, nemavam ani opar na ustach. Kiahne som v detstve mala Budem volat aj doktorovi, len ma zaujima ci sa niektora z vas nakazila od deti kiahnami druhy raz? (Ja viem ze to je otazka ako z modreho konika za co sa ospravedlnujem ).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2022 23:03

Sedím hned za zdí od dětské ložnice. Bože oni tam zase hrozně chrchlají, asi mladší tedaVe školce byl jednou

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 01. května 2022 23:20

Tak si to tu procitam a rikam si, chudak MP Merito podcenila, a pak mi dojde, ze ja zapis do ms zazdila uplne!!. Opojena dojmy ze zapisu starsiho ditete do skoly a s pocitem, ze nam nic nechybi, me vubec nenapadlo, ze nase skolka neni naporad (soukroma, pro hodne male deti) a ze vlastne bezi zapisy do MS. No hned jsem se "uklidnila," ze i kdybych mela vsechna potvrzeni vzorne srovnana podle velikosti v sametovych deskach, letos by ho nejspis nevzali, podle kriterii by byl uplne na chvostu. Ale mozna ho tam zkusim zahackovat

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. května 2022 23:34
Reakce na Candance:

MP Meri u nas by hadka nebyla. U nas by se TO zaridilo. Rozumej, ja bych to obehla pred sluzebkou. Moje prace neni vubec dulezita.

​Nějak jsem nezkoumala, jestli to jde oběhat před, Kazdopadne oba ty dny zápisu vychází, že jsem pryč. Mě ani nedrtí tolik, že je to většinou na mně (OČR atd.). Mě drtí to automatický očekávání, že to tak bude. Já taky pracuju, takže smirena s timhle přístupem nejsem a bojuju :D Ale vyslechnu si dycky věci, že teda si říkám, že to snad ani pricetnej člověk nemůže myslet vážně, takový predpotopni názory ...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. května 2022 23:36
Reakce na SunEclipse:

MP Meri u nás odpověď zněla "protože jsou to tvoje děti"

​To je teda jeden z nich. Kamarádky muž říká "tak sis neměla ty děti pořizovat". No jako ... je to normální názor, tvl ?

Online Kokoska
35036 příspěvků moje polička 01. května 2022 23:46

MP Meri on u toho nebyl? Nebo mu pri tom porizovani drzela nuz na krku? 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 01. května 2022 23:59

MP Meri Sambo má takovou svoji hlášku, že on na to nemá geny....To by ho clovek taky praštil nějakou knihou genetiky či biologie po hlavě. Prostě že ženy mají geny na nějaký věci s dětma (většinou jako na ty věci při kterejch te děti fakt serou) a chlapi ne! Strašné!  

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 02. května 2022 03:57

MP Meri kdysi mi nekde dali tip, vyfotit si rodnej list(az ho sezenes, haha) a dat si ho v mobilu v galerii do "oblibenych". Resi to spoustu veci, jako rodny cislo a navic se to da vytisknout a vydavat za kopii RL..  tak na druhy dite uz to budes vedet taky

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 02. května 2022 04:11

MP Meri S těma potvrzeníma od doktora se vůbec nestresuj, jsem si jistá, že ti ve školce vezmou i jiný typ. Oni to dávají, aby to nemusel celý vypisovat doktor, ale v podstatě je fuk, jak to vypadá. Dělám to tak pořád, i s různýma tábora a vším. 

DrowRanger Ty jo, nechci tě strašit, ale ber to vážně. Nevím, jestli můžeš dostat neštovice, když už jsi je měla, ale pásový opar určitě. V rodině se takto nakazila teta od vnoučat a bylo to dost hororové. Hlavně si sežeň něco na imunitu!!

Offline Tabea
8153 příspěvků moje polička 02. května 2022 06:29

DrowRanger jsou ty tečky na jedný půlce těla a horizontálně vedle sebe? To by mohl být ten pásový opar.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 02. května 2022 06:51

Gatita já školku vzdávám, Viktor na to nemá, ačkoliv by ho pravděpodobně přijali, měl by bod za sourozence. Takže budu dál platit jak mourovatá a nosit svačinky z domu.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 02. května 2022 07:21

Kdo sem přitáhnul ty neštovice? Malá měla včera jeden pupínek na bradě a jeden na noze. V sobotu jsme byli celý den na zahradě a u ohně, tak jsem myslela, že ji něco štíplo. Jenže teď se vzbudila, na hlavě má asi 12 pupínků, na nohou asi 4, po těle zatím nic. Večer jí hlídala moje mamka a ta se mě hned mezi dveřma ptala, jestli nemá neštovice  V kolektivech docela je, takže vyloučit to nejde. Já jsem těhotná, jako dítě jsem je měla, ale nijak silné. Mám panikařit? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2022 07:26

MPLee já bych nepanikařila, když si je měla. A kde na nohou a hlavě je má?

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 02. května 2022 07:28

Evaeva na lytkach, cely oblicej a v kraji vlasu. Zarim jsou to dakt jen pupinky, nejsou to puchyrky, ale to se asi muze zmenit az casem?