Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 01. května 2022 09:00

Pinot Noir malej, to svědění je hnusný, pamatuju si to ,a to jsem je měla před víc než čtyřiceti lety .

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 01. května 2022 09:07

Pinot Noir chudinka malý  snad to bude mít co nejdřív za sebou, ach jo, letos je to fakt nekonečné. A tys měla pravdu, jak ti to přesně vyjde na nástup do nové práce. Držte se všichni.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 01. května 2022 09:46

Malenge naštěstí se i šéfovi víc hodilo, abych přišla až v úterý, tak věřím, že to už Viki bude mít nejhorší za sebou a nenechám tu babičce dítě s horečkou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2022 11:10

MPLee já byla ráda, že jsme se na něčem shodli s mužem, natož abych se ohlížela na prarodiče:) Můj Mikuláš se nesetkal s pochopením ani u toho muže:( Ale jméno jsme říkali každému, já si do toho kecat nenechám. Akorát jsme skoro až do porodu říkali, že nevíme, že buď tak nebo tak nebo tak:D

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 01. května 2022 11:27

Pinot Noir Brouček nemocnej.Ať je mu brzo líp!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2022 11:33

Pinot Noir tak ať se s tím rychle popere!

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 01. května 2022 11:57

Pinot Noir Chudák! Zrovna včera jsem na vás myslela, jestli to má už malej. Snad bude mit tu teplotu jen krátce.  

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 01. května 2022 12:03

Děkuju všem! Koho to čeká, tomu přeju Richardův průběh, nebýt té kombinace se zuby, byla to úplná pohoda, bez horeček, žádné neštovice v obličeji. 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 01. května 2022 12:50

Pinot Noir držím palce, bude to dobrý.

Ti mladší to obvykle odnesou víc, protože jsou s tím infekcí v kontaktu mnohem delsi dobu než ten starší ve školce. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 01. května 2022 13:12

Pinot Noir chrústik malý....prajem skoré uzdravenie!!!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 01. května 2022 15:41

continuity na tom něco bude, já měla jako první průběh docela poklidný, pak je chytil o 3 roky mladší bracha a to prý bylo hrozne, horecky, pupinky všude včetně oči, úst, pohlavních orgánů, ale naši vzpomínají, jak byl strašně statečný. Držím pěsti, ať to zvladnete co nejlépe Pinot Noir 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 01. května 2022 17:17

Malenge u nás to tak drastické nebylo, ale mladší jich měla významně víc. 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 01. května 2022 17:18

Jinak bacha na ty děti po nestovicich, dost to rozhodí imunitu, jsou pak náchylnější na všechno. 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 01. května 2022 17:37

Pinot Noir tiež som na vás myslela, že ako to dopadne s kiahnami a nástupom do práce, a stretlo sa to nech je čím skôr dobre

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. května 2022 20:43

Zápis do školky  Vůbec nevím, jak to chodí, takže jsem to nechala na poslední chvíli, nemohla jsem najít kartičku pojištěnce, takže ani rodné číslo, nemam rovnej list, takže nemuzu dodat logicky ani kopii ... mám vygenerovanou hromádku žádostí a ještě jsem zjistila, že každá skolka má na potvrzení od pediatra zvláštní formulář, takže nemuzu použit jeden a ten zkopírovat, jak jsme původně myslela ... takže se pekne prohnu a ještě budu muset zítra prosit sestřičku, aby mi to udělala na počkání

Chudak já. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 01. května 2022 20:48

MP Meri Ty jo, hele nám naštěstí vloni říkali, že ten formulář od doktora stačí po přijetí...to je jen taková slabá útěcha, kdybys to náhodou zítra nestihla. 

Já jsem to taky projela, ale v tom smyslu, že jsem chtěla říct ředitelce, že o tu školku fakt moc stojime žádný ,,jdu to zkusit,,:-D. Zatím jsem tam brečela kdysi jen jedné učitelce a to je chyba! Ale úplně mi ten čas nějak utekl, teď budu ráda že tam stihnu hodit do schránky ten papír.  

Online Kokoska
35036 příspěvků moje polička 01. května 2022 20:58

continuity u nas mely lehci prubeh ty mensi deti. Nejmensi Adela byla sice nejvic osypana, ale vubec nemela teploty a tvarila se, ze o nejakych pupinkach vubec nevi. A tu zhorsenou imunitu potvrzuju naopak zase vic u mensiho skolkáčka, vetsi uz je odolnejsi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2022 21:04

MP Meri na různá potvrzení bych se vyprdla a okopírovala jedno. Kdyžtak pak dodáš to správné už jen pro tu jednu školku. Ale jinak souhlasím, je to hrůza. U nás aspoň díky kovidu snad najeli na nový systém a už není potřeba stát hodinovou frontu u každé vybrané školky

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 01. května 2022 21:15

MP Meri už to mi připomíná, že přihlášku mladší do jiné školy jsem vypsala během rodicaku, ale nedonesla jsem tam vysvědčení. 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 01. května 2022 21:26

když mi v roce 93 končila mateřská, vůbec jsem netušila, že se školka přihlašuje  v nějakém termínu a nastupuje v září.takze jsem nic netušíc nakráčela k ředitelce a čekala, že děti půjdou kdy já si řeknu .tak jsme byli doma ještě půl roku.Navic byla vtipná podmínka při hledání práce.,, máte školku?,, no tu dostanu když budu mít práci .

nakonec to dopadlo dobře přijali mě na půl úvazku,po pár měsících jsme se dohodli na plném, práce v oboru takže spokojenost ve všech směrech.