711990 jo, mě taky, já teda byla spíš na poslední chvíli. Ale papír má naše MČ pro všechny školky jeden, takže jsem to kopírovala. Dokonce myslím, že jsem všude dala kopii s tím, že do té školky, kam nakonec půjde doručím originál později. Něco mi i chybělo v přihlášce, tak volali, ať to doplním, ne že by ho kvůli tomu nevzali.
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri no to je totiž národní sport, vyrábět formuláře.
Já teda naštěstí potvrzuji způsobilost pro školní vyjezdy pořád na tom stejném, asi mají školy a školky v naší městské části jeden zdroj.
Evaeva u nas mame stejnej system jako Meri, vygenerujes si prihlasky do jednotlivejch skolek a potvrzeni musi bejt primo na tom. Proste![]()
Erik má 8 měsíců. Pořád nechápu, že jsme stvořili něco tak krásnýho ![]()

Tak nene, vůbec, veškerý moje snahy o zjednodušení si situace padly. Prostě každej formulář zvlášť, pekne potvrdit, to budou 4 razítka, takže to bude 800 maminko a k vyzvednutí nejdřív zítra (to už budu pryč, takže sambův infarkt included
). Já mám pro formality pochopení, ale tohle mi smysl opravdu nedává.
MP Meri to je strašné ![]()
Jediné, k čemu mi to přijde dobré, že se snaží odradit rodiče od podávání více přihlášek.
MP Meri Já nakonec budu ráda, že jsme se do školky přihlašovali za nejhlubšího covidu, protože to jim stačilo k přihlášce ofotit očkovací průkaz a potvrzení od doktora jsem pak nesla až v září do vítězné školky :o) Ale jinak jsem taky nadávala, proč musí mít každá školka svoji vlastní přihlášku a ještě tak blbě udělanou, aby si to člověk fakt musel vytisknout a vyplnit ručně.
711990
aspoň tohle je u nás jednotné. Teď teda snad zavádějí nějaký online systém, takže nebudou u zápisu fronty. Těm jsme se naštěstí vyhli, díky kovidu. Jinak si stála klidně hodinu u každé školky ![]()
continuity u nás je to omezeno asi třema nebo čtyřma přihláškama. Ale u nás vezmou všechny tříleté děti, ředitelky si je když tak přehážou.
continuity Já si stejně furt říkám jak moc může být náročné udělat systém jedna přihláška na jednu městskou část, kde bych uvedla řekněme tři školky v preferovaném pořadí, abychom se vyhnuli tomu, že je jedno dítě přijaté na třech školkách a spousta rodičů napjatě čeká, kdy a kde se uvolní místo.
DruI my to tak máme, ale tu přihlášku musíš doručit do všech těch tří školek s tím, že uvedené pořadí školek, kam se dítě hlásí, musí být na všech přihláškách stejné.
DruI na p9 je online system, muzes dat 2 prihlasky, napises i kterou skolku preferujes a pak....to vytisknes a odneses vsude zvlast![]()
Teď jsem koukala na naší státní školku, no a malou by mi nevzali pravděpodobně vůbec a starší možná...
711990 jo, tak nějak to teď bude i u nás![]()
rasaNori vy máte spádovou konkrétní školku nebo taky po nějakých obvodech?
U nás myslím 4 přihlášky, ale systém stejný. Jako by to už nešlo online dotáhnout až do konce. Naskenovat potvrzení od pediatra a nazdar.
MPLee Pokud to jsou neštovice tak možná buď ráda. Že si to teď odbyde jedno a pak druhý a nebudete mít to měsíční kombo se vsema jako tady všichni. Tobě to asi nic vůbec neudělá, jak jsme se tu minule s 711990 bavili, tak jsem to dost googlila a skutečně hlavně u těch co to neprodělaly tak je to blbý před porodem. Tak lehký průběh!!!
MP Meri Já znám pár chlapů na mateřský, většinou od 2 let nebo od roka a půl a jako moc si ty ženský nestezuji, max na úklid, ale to jako málo a není to nic jakože tragickeho. Sambo by to v zivote, v životě nedal, možná tak s jedním dítětem, s tím, že by každý den ve 4 za sebou prasknul dverma a měl celorepublikovou povolenku na ryby.:-D Opravdu všechny rodiny co to mají takhle obráceně obdivuji.
Státní MŠ se bohužel musí při přijímání dětí řídit správním řádem... Stejně tak jako ZŠ a SŠ. Je to strašná administrativa![]()
DruI tady hlavně slibovali, že zmizí "šmelení", kdy poslední oficiálně přijaté dítě je narozené třeba v březnu, ale reálně přijali bokem i mladší děti. Což se asi nestane, ale snad zmizí ty fronty, protože před kovidem si u každé školky hodinu čekala, všechny zápisy byly v jeden den,... Během kovidu stačilo ty papíry hodin do schránky během jednoho týdne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí