Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:40

Karja taky mám jeden joie, skládá se teda jako golfky, a taky jsem v něm vezla i obě děti. Je myslím do 25kg, já vezla tak 35. Teď bych se ho chtěla zbavit, ale jsem líná něco prodávat.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:41

MaeGandal Může být hůř, v létě fotbal v zimě hokej. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 07. května 2022 16:35

Potrefenáhusa my chariota koupili po 2 dětech za 15 a teď jsem ho za 13 prodala, taktéž po dvou detech:D

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 17:18

Jos Jo, já tuhle kočárkovou debatu vůbec nestíhám, jen jsem chtěla přispět že ten Joie Litetrax nebo mytrax je fakt dobrej, kdybys na něj někde narazila. My ho máme jako záložní do auta, a vím, že se v ním může dítě vyspat, že tam dám obě, že to jede celkem i v terénu(jako třeba lepší polní cesta). 

viktorka_od splavu No jako dneska je mi nic moc, mám zase teplotu, bolí mě jakoby mezi lopatkama vevnitř, mám sice zvýšenou ale stejně si myslím, že atb by ji měla srazit úplně, když se snažím o jakžtakž klidový režim, fakt se jako neuhanim. Máme asi tuberu.Myslim že na tyto nemoce není moje praktická připravena, spíš nevím kam se mám obrátit jinam....ORL nebo nějaký plicní? Dětičky jsou docela v pohodě,tak si můžu dovolit nějaký absence teď po doktorech. Sorry za diagnostiku, ale tady se ví vždycky všechno.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 17:19

Tabea Já teda mám po dětech víceméně všechno, musím řícty že jsem taková neochotná to prodávat, že jakože co když třetí, pak to zas pořizovat znova, když jsou to celkem pěkne věci (aspoň na ta mimina, teď už na nich šetřím:-D) a prodám to za zlomek ceny....

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 17:21

Evaeva Když jsme u těch nákupu, jaké prosím tě ti připadají v tom Pepcu dobre kalhoty? Musím holkám koupit nějaké silnější tepláky nebo tak něco. Docela jsem se teď nad sebou zamýšlela po příspěvků MPLee že nesnese vytahany hadry, že mi takových máme teď většinu:-D Zvlášť na maloumalou, tak to musím nakoupit trochu s rozmyslem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 17:33

Karja tepláky bych ti úplně neporučila. Jako kupuju je tam, ale jsou tak na sezónu sotva, kolena jim odejdou rychle, to bych řekla, že lidl je lepší. Ale naopak slušné kalhoty, jakože džíny nebo tak něco, tam mají dobré, kolikrát mají i ten utahovací mechanismus uvnitř, neopírají se, vypadají pořád dobře.

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 07. května 2022 17:47

Karja patří to na infekční, resp. muže tam vyslala praktická, když mu nezabrali třetí antibiotika. Měl nějaké mykoplazmata nakonec. 

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 07. května 2022 18:25

continuity Karja Mykoplasmu měl syn kdysi taky. Napřed zápal plic, dva dny v nemocnici, pak byl ok a za krátkou dobu znova nemocnej. Bylo to ještě v UAE, nechtělo se mi jet k naší německy doktorce, tak jsem ho vzala ke gruzijský za rohem a ta mu to zjistila. A měla drsný metody, například betadine s vodou strikackou do nosu na stridacku ještě s něčím, i když rýmu měl úplně minimálně. 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 07. května 2022 18:46

Mohučanka krásna bábika

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 07. května 2022 18:48

Karja išla by som na pľúcne 

A čo sa týka Pepca,  za mňa lepšie ako Lidl, viac bavlnené. 

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 07. května 2022 19:16

Tabea na mykoplazmata účinkují i antibiotika, ale ne peniciliny, které jsou normálně lékem první volby. Takže ty první nezaberou a pak se to tak různě lepí, akorát člověku je pořád hůř  Ale měla je kdysi máma a říkala mi tehdá teta, že oni na dětském je nabírají na kultivaci automaticky, když už tam mají dítě, co je po jedné-dvou atb kůrách bez výsledku. 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 07. května 2022 19:56

Karja určitě plicní.. Mohla prodelat covida úplně nenápadně a zůstalo ti to na plicich.

Ehm.. Něco o tom vím..

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 20:36

continuity Tabea Ty jo, díky moc, hned mám nějaké informace v rukávu co použiju u prakticke, jak známo to už pak funguje všechno najendou líp. Tohle jsem vůbec neznala.

Dadoo Já si fakt myslím že toho covida jsme neměli, my jsme se tak průběžně všichni testovali doma, i babička děda a prostě tenhle rok jsme měli všechno čistý, to by urcite byl někdo natestovanej. Ale klidně mi mohlo něco zbýt z těch podzimním viróz, přece jen jsme taky vždycky zdědily ty skolkovy rýmy. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 20:39

Evaeva Díky, ty hodobozovy mi moc nechtějí nosit. Já jsem letos koupila fakt pěkný tepláky v Lidlu, i jako vzhledove, má to jakože takový lesklý nákoleníky, Ke samozřejmě je ta už nemaj! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 20:43

Karja a nějaké jeggíny by nenosily? U holek mi to přijde snažší, taky můžou mít sukni nebo nějakou tuniku přes legíny a hned to vypadá líp. Já klukům kupuju takové, aby měly v pase gumu. Taky nemají žádné vyloženě džíny, musí být měkké.

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 07. května 2022 20:45

Tahle diskuse mi jde do rány, jsem marod už měsíc, troje různá atb, ani jedna podle mého názoru nezabrala ( a je mi ten měsíc tak blbě, že fakt ležim). Pořád nejsem ok, ale už musím do práce, po prvním týdnu dovolené mě dr. poslal na rtg a odběry (ale nikdy neřeknou, co je ve výsledcích...), jen jsem se minulý týden dozvěděla, že na rtg plic byla popsaná bronchitida, takže to mám chycený dost a chce to víc antibiotik...

Já si trochu myslím, že po mládí, kdy jsem atb měla každý měsíc na angínu, mi žádná nezabírají, to ale slyšet nechce, ono to asi ani jinak řešit nejde než čekat až to přejde, nemáte nějakou zkušenost?

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 07. května 2022 20:49

Karja kdybyste měli dlouhodobě následky COVIDu, tak to má třeba jeden z vás. Mě připadá, že jste na lopatě tak nějak všichni. 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 07. května 2022 20:56

Karja já bych šla na to infekční, Zu a ty bys imho taky měla, rozhodně ne do práce - a s těma atb to je blbost co píšeš, ona nezabírají "tobě", že bys jako byla k nim odolná:-)) ne/zabírají na tu aktuální infekci, tak ti prostě nedali zatím ta správná/dostatečnou dávku. určitě bych nečekala jestli to přejde samo, páč ty plíce dlouhodobej kašel může nenávratně poškodit (synovi od kamarádky takhle dr nepoznala černý kašel a z toho dlouhotrvajícího kašlání si uhnal chudák astma)

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 07. května 2022 20:59

Karja a s tou dětskou jsem to myslela tak, že když je hodně ochotná a šikovná, že by holkám udělala nějaký podrobnější vyšetření a pokud by se něco ukázalo tak pak je dost jistý že to máte všichni - s tím výsledkem už se pak dá jít k praktické a jen si vyžádat léky nebo tak, prostě dle situace

což mi připomínáZu na ty výsledky máš samozřejmě nárok akorát je potřeba být trochu asertivní. je to tvoje zdraví nezapomeň... každýmu cizímu je to dost fuk