Karja tak o ty znalosti přece vůbec nejde, vem si že třeba v práci kdybys něco prodávala (nějaký produkt či dovednost), tak samozřejmě máš o tom větší znalost než zákazníci, ale budeš se po nich kvůli tomu vozit nebo jim zapírat informace? asi ne že.. no chce to se obrnit prostě, mi teda hodně pomohlo když jsem poznala pár - doslova pár, ale fakt výborných a hrozně fajn doktorů a od té doby to beru sportovně, říkám si vím jak to může vypadat a ti ostatní jsou jen nedovzdělaní v tom jednání s klientem, tak se nad to povznesu:-) ostatně co se může stát horšího, než že se po tobě povozí? no a? mě neubyde a dotyčnej když uvidí že se z toho nehroutím tak to třeba přehodnotí ten přístup
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas ježiš, ten je roztomilej ![]()
Karja sambo! :))) ja mam na tmave vlnite asi nejaku uchylku, traja z troch vaznych partnerov ich mali :)
Pinot Noir oni su obidvaja desni zbojnici ale ta roztomilost ich zachranuje ![]()
Zu nejstrašnější na tom je, že doktoři ještě různě po sítích naříkají, že pacienti se léčí pomocí googlu. Jenže já bych řekla, naše zdravotnictví s tím přímo počítá. Spousta praktiku udělá, co jim řekneš. Muž dělá od začátku přesně do písmenka, co mu řekli. Akorát ortopedi tu rehabilitaci moc neřeší, hlavně když je narvano. Takže dostal poukaz na pět fyzioterapii, v jedné správě po měsíci se odvolávají na rehabilitační plán, který měl dostat při propuštění. Tak pokud je to pět odrazek typu: po 14 dnech si zvyšte úhel na ortéze o 30 stupňů, tak potěš pánbu.
Kámoška mi řekla, ze ji odoperovali a rovnou šoupli na týden na rehabilitaci, kde ji základně rozhýbali.
No asi voják se stará, voják má.
Zu citlivost na antibiotika se dělá ze vzorku těch bakterií, takže výtěr nebo tak.
letfenixa no to je přesný. Muž mi řekne, že tam toho mají hodně,takže se nemá s kým bavit. No tak ho připravuji, aby se na tu rehabilitaci fakt ptal a otravoval, že ho bolí záda a ať s ním něco udělají.
continuity je to tak, jen když už se začneš podle googlu ptát, tak začnou být popuzeni a na to neobrněnej člověk nemá. Stejně jako Karja se připravuju, co přesně chci a přitom proč? V zájmu všech je, aby pacient byl zdravej, vyšetřenej, dostal cílený léky, seznámenej se svým stavem, akutní bolest či projev utlumen co možná nejdřív, ale zase se seznámením proč, co a jak je potřeba ten stav léčit. Jako mě tohle přijde jediný logický, ale neděje se mi to, nezbývá než se o to víc starat.
Loni s rukou se chirurg divil, že nerozcvičuju, napsal to i do zprávy, ale že mi 14 dní před tím řekl, že to má být bez pohybu, na to jen pokrčil čelo, ať se mi nikdo nediví, já fakt radši 3x googluju než se někam vydám ![]()
Nám se dnes podruhé za tři roky povedlo Roštu utavit tak, že usnul už u večeře. Kojila jsem na gauči, kouknu se a on chudáček čelo na stole![]()
Zu presne ja vlani po operácii- nosné dutiny. Pokyn znel jasne- nesmrkat, nepredklanat sa, o týždeň kontrola. A na kontrole- a to ste prečo nesmrkali?Lebo ste tak kazali, pán doktor. Aha, ale ja som MYSLEL tak 2-3 dní.
Zatiaľ neviem až tak čítať myseľ plus to nebolo v prepustacej správe.
Evaeva naše dite je ještě malý a má ještě to mimini bříško, ale oblečení, co není vyloženě pro mimina, už to moc nezohledňuje
Potrefenáhusa nezohledňuje, to je pravda. To bříško má mladší, ale všechny tepláky a tak nosí pod ním, jinak mu to padá. Akorát softechelky s nápletem má přes.
Evaeva ji, softshellky máme taky s vysokým napletem. Je skoda, ze tepláků je minimum
Potrefenáhusa mně to u chodícího dítěte nevadí
Evaeva mne to přijde nepohodlny a navrch máme doma v zimě docela zimu, přijde mi lepsi, když má to bricho a zada kryty, než zarizlou gumicku pod pasem
Sis a mytí vlasu, já myslím, ze to fakt má dobrej důvod, ze je většina batolat plešatejch ![]()
Zdálo se mi, že když jsem šla ven s kočárkem, nechala jsem Rosťu samotného doma. Opakovaně. Vždycky jsem se strašně lekla, když jsem si to někde venku uvědomila. Brrr.
Potrefenáhusa Ted jsem videla pekne teplaky s vyssim napletem na dceri kamaradky, co ma taky jeste to mimini brisko, a pry je ma z KIKu.
Potrefenáhusa právě pod pasem už jí zařízlou nemá, nohy i zadek má hubený, většina těch nápletů mu stejně slezla pod břicho, akorát ty jedny softechelky mají takový pevnější. Já jim v zimě docela dávám nátělníky a pak u nás chladno není, i máme docela koberce
dzizisketa tyhle sny jsou hnusné. Mně se jednou zdálo, že jsem nějak ztratila oba, okolnosti už si přesně nepamatuju. Našla jsem je ve vchodu na schodech, krásně si spolu povídali. To bylo naopak moc hezké, ale hnusný pocit přetrvával.
Evaeva mne to přijde nepohodlny a navrch máme doma v zimě docela zimu, přijde mi lepsi, když má to bricho a zada kryty, než zarizlou gumicku pod pasem
a body už jí nedáváš? Nebo je i tak zima?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí