Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 07. května 2022 13:19

Jos jeste zkus pohledat Cybex Eezy, bazarovej. Ten slozis jako prirucni zavazadlo do letadla, ale zaroven je pohodlnej pro dite.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 07. května 2022 13:21

MPLee hele jak jsi na to Bee nadavala, myslim ze ho jeste rada uzijes! Da se z nej vyrobit skvelej dvojkocar(deti 20 a 14kg)

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 13:34

Jos A co shanis, já si nemůžu vynachválit skládací sporťák Joie...ale ty chceš asi něco subtilnějšího jako golfky které nejsou dát třeba ani do lehu? Ten muj mi přijde super. Jede to úplně samo a ještě teď v něm holky jezdí obě dve, takže to je 30+kg a jako drží to:-D a to jedna v podstatě sedi na opěradle:-D

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. května 2022 13:40

Jos já ho naštěstí koupila za 1500 na bazaru, taky s tím, že mě nebude mrzet, když ho u našich rozkouše pes nebo se roxláme v letadle. Doma ho nesnáším, ale pravda že do letadla a na dovolenou bohatě stačil a je skladnější než náš. Asi bych koukla na bazary po nějakém podobném - golfky by mě rozčilovaly tou rukojetí a že nejdou moc polohovat... Ještě je dost oblíbený joolz aer a myslím nějaký peptite&mars? 

No a já odevzdala dceru svým rodičům a dnes tam poprvé zůstává přes noc. Udělali jí pískoviště, takže si podle mě ani nevšimne, že tam nejsem a písek neopustí až do tmy  Ale mě se stýská už teď

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. května 2022 13:48

6 týdnů a já tomu furt nemůžu uvěřit

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 07. května 2022 13:49

Mohučanka no ale

Offline 999
19838 příspěvků moje polička 07. května 2022 13:50

Mohučanka Ta je krásná :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 13:52

MPLee já nedám dopustit na to Valco, je lehoučké, skladné, polohovat jde dobře. Taky už s námi zažilo věci. Akorát teď jsme prodřeli koš, tak mi ho mamka vyspravila.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. května 2022 13:53

A pětileté dceři jsem závody normálně zatajila, v neděli ráno v 9, to se nám tedy nechce, a ani jí by se nechtělo vstávat. Ale co jsem tak odposlechla na tréninku, rodiče to tam brali dost vážně. 

(Trénink dětí ročník 2016 a 2017.)

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 07. května 2022 13:54

Jos nasla jsem i tady novej, fakt za par korun, jen je to polskej eshop, tak snad je ok. Ja jsem ho shanela pred odletem, je fakt dobrej. Nakonec jsem koupila a obratem prodala Joolz Aer, ale to mi prijde zbytecne drahy. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 07. května 2022 13:56

No, to si tak říkáte, že žádné závodění, a dítě si vybere fotbal. Není v tom úplně špatný, takže místní klub opustí záhy. Tréninky 3x týdně a zápasy každý víkend. Sezóna od srpna do května. Takže i dovolenou lehce uzpůsobit. Nechce se mi ho z toho vytahovat, protože ten sport miluje. A není co řešit. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:07

MaeGandal Jj ono je to různý. Známí dali kluka na fotbal, asi jako dalších 50procent rodičů kluků tady, jenže on je fakt dobrej, takže už mu prostě ten ,,maloměšťáckej klub,, nestačil, a dělat to chce, takže ho rodiče vozí dál a dál..... 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:17

711990 Jos detskyhit je ok, kupovala jsem tam nejaky nabytek a odsavacku, prislo to rychle a bez problemu

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:20

Karja cernej kasel to klidne byt muze, nebo taky chlamydie plicni (ty nedelaji moc vysoky crp. je to neco mezi virem a bakterii laicky receno), nebo kdeco jinyho samozrejme, ale 5 tydnu trvajici viroza je blbost. dovysetrit rozhodne, kdyz mas tak hodnou detskou tak to s ni poradne prober (celou rodinu:-)

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2022 14:20

Karja Shanim neco co slozim v Ryanair co nejsnadneji a neupadne mi ruka. Klasicky sportak mam, ale je obri. A byl dost drahy, takze i kdybych nechtela, tak se bude pouzivat . Potesila me Pinot, ze ten muj postovany je ok. Kamaradka by mi prodala jeji, ale vazi o 3kg vic a celkove je mi polohovani po smeru/protismeru k nicemu. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2022 14:22

711990 dik, vecer na vyber sednu. Tenhle by se asi i dobre prodal. Jako uz se mi ty kramy kupi. Mame v garazi i thule vozik a syn v nem byl jednou  a rval a rval. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:27

Jos hele naše dite je strašná konzerva, ale pak to docela rychle zpracuje, ale ty první pokusy jsou vzdycky hrozny, tuhle mi rvala z kočáru podložku, která byla přes zimu sundana, tak na ni asi zapomněla 

tak bych dala thule vozejku ještě sanci, já po něm furt pokukuju, tak mě zajimaj zkušenosti 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:27

Jos ja jsem presne hledala neco na cestu s Ryanairem:D jenze sem zacla pozde a tenhle sem uz nestihla objednat, videla jsem ho i nazivo, je bytelnej, pohodlnej. Ale vicemene je to fuk s kym letis, nakonec jsem brala ten Aer primo na palubu, ale na ceste zpet mi to nechteli povolit, takze jsem ho primo v letadle odevzdala slozeny a oni ho nalozili a pak hned pri vystupu uz cekal pripraveny, nemeli ho jak znicit. Hodilo se to skladani jednou rukou, ale byl tam pripravenej typek co mi se vsim pomohl. Tohle zajistuje personal letiste, nezavisle na aerolince. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2022 14:33

Potrefenáhusa My ho mame nastesti z druhe ruky. Jak je hodne nizko, tak synovi asi vadi, ze tolik nevidi plus ma ty bocnice. No v lete dame dalsi pokus. Jinak manipulace je skvela, je lehky, takovy fakt promakany. 

711990 No vida. Jako on by se mi hodil, ne ze ne. Stary kocar mam nastesti u tchyne, a ted sportak  prevazim v aute, kdyz chci do Prahy a jak je v kufru pes, tak musi jezdit na sedacce . Takze se mi do auta skoro nic nevejde.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 07. května 2022 14:37

Jos my máme "do Prahy" taky druhej sportak, to určitě využijete. 
jo, ten vozejk bych taky nekupovala novej, já ho tuhle obdivovala ve vlaku, kdy s nim typek vyhupnul normalne po schodech z vlaku, z klasickyho vysokyho rychlíku  (bez ditete teda)