Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. května 2022 08:54

Karja mě na noční kašel u dětí  zabírá kombo tussin a Petit Dril  

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 08:56

Sairon Panebože to je produktu, jdu zažádat o nejakou rychlopujcku

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 07. května 2022 09:09

Karja já bych potřebovala spis obrazkovy navod, kdy a v jakou denní dobu dávat co ...myslím na tebe, kor s kombinací kdy tobě není nejlíp je to na pytel o to víc.

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 07. května 2022 09:18

Karja Ježíšmarjá, jses chudák. Hlavně, že je víkend,to se vždy tak hezky sejde. Ale to vypadá na nějakou novou nemoc. Co to u vás obchází? 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 07. května 2022 09:26

Garfie No, ještě může přestat chodit do šermu. On teda už skončit chtěl, ale musel dochodit do konce školního roku. Takže jsem mu červen prominula jako úplatek. Je mi to líto, protože mu to docela jde. Ale prý jestli zašermuje dobře na mistrovství čr, tak to ještě zváží. Prostě mě to děcko jednou přivede do hrobu.

Online Garfie
28596 příspěvků moje polička 07. května 2022 09:30

brrr  Je milej! Šerm je super sport, taky jsem chtěla dát syn na šerm. Teď tak spíš na kendo! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 09:31

Karja ten stodal je homeopatikum, ten můžou kdykoliv na jakýkoliv kašel, nejpozději odpoledne se dávají ty sirupy na vykašlávání. Na zklidnění měli kluci Aerius, ale ten je na předpis. A to je pořád ta první viróza? Zase takový kašel? A ony měly antibiotika. Ten noční kašel většinou doktorku zajímá, dokud kašlou jen přes den, přikládá tomu menší váhu.

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 07. května 2022 09:39

brrr je šikovnej, půjde mu zas něco jiného. Naše děti kam se vrtnou, všude chtějí, aby závodily a to zas nechceme my. Takže všude chodí tak rok, ještěže ten skaut je normální.

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2022 09:45

Poprosim o tip na lehke, skladne, levne golfky. Letime na dovolenou a potrebuju neco, co nejlehciho. Naroky zadne, protoze jinak zustavam u terenniho Tfk mono s kotoucovymi brzdami . Nema nekdo tento? https://www.mall.cz/kocarky-kombinovane/hauck-sport-blue-2021?tab=discussion

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 09:45

continuity to závodění vám vadí proč? Oni na ně nějak tlačí, aby měli výsledky nebo musí chodit závodit povinně? Takhle blbě se ptám, protože já od dětství sportovala, závody jsme taky měli, ale kdo nechtěl závodit, nezávodil, kdo závodil, ale neměl výsledky, byl pochválen za snahu,...

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:00

continuity Evaeva Tady je to takový klídek, do závodů nikdo nikoho netlačí. Dítko šermuje teprve od října, byli jsme jenom jednou na turnaji v Praze. Ale musím říct, že někteří rodiče a trenéři to fakt fest prožívali a to je ta nejmenší kategorie.

Garfie Ten šerm je takový elegantní, docela se u toho musí i přemýšlet, takže pro toho našeho sviště značka ideál. Ale prý mu vadí, jak je v té výstroji horko a tomu docela věřím, pokaždé z něho crčí pot.

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:01

Jos my ho máme, za mě splnil, co jsme od měch chtěli. Lehký, uveze hodně, velký koš, jde dát do lehu, má dost rozměrnou střechu. Na jízdu po kočičích hlavách to moc není, ale to je daň za tu váhu a asi problém všech podobných golfek. Skládá se na placku, nikoli na ty "golfové hole". Koupili jsme ho pro staršího, když jsem s ním kvaltovala do jeslí a potřebovala jsem tam být rychle a zároveň jsem ten kočár potřebovala mít celou dobu v šatně, tak abych jim tam neparkovala tank. Teď slouží i mladšímu. Je to verglík, ale od výroby, zátěž (ani výrazné přetěžování) ho nijak nepoškodilo.

Jediná výtka je k výšce rukojeti, není pro vysokého člověka, i já se trochu předkláním, boty na podpatku nebo platformě už pak vadí. Na pojíždění OK, jít s tím mnoho kilometrů bych takhle v předklonu nechtěla.

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:02

Evaeva protože máme dost kamarádů, kterým děti závodí. hlavně pokud ty výsledky mají, je to pro celou rodinu dost peklo. Místo výletu tráví víkendy po závodech. To jsme se shodli už dávno, že to nechceme, ani pro děti, ani pro rodinu. 

Dětem se to nabízí neustále, pokud by přestoupily do těch závodních oddílu, tak se s tím více méně počítá. Jenže to znamená tréning treba 3-4x týdne na dvě hodiny + víkendy.

Jinak závodit a sportovat jsou pro mě dvě hodně odlišné věci. Takže děti sportuji, ale nezávodi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 10:03

brrr v Praze je samozřejmě spousta oddílů, kde na děti tlačíjá chodila do oddílu lokálního významu;) tam se to tolik nehrotilo

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:04

Evaeva závodí pak celá rodina. Bráchův syn hraje tenis a je to z mého pohledu peklo, které bych tedy nechtěla podstupovat.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:06

continuity Jo, jezdit třeba po fotbalech nebo tenisech, které jsou každý víkend je šílené. Známí mají malou tenistku a to teda ne. Nastěstí v tom šermu je u dětí asi pět turnajů ročně, to není taková hrůza. Pokud teda nejezdíš do ciziny, to je příklad dcery od kolegy. Ale ti to vždycky spojí s eurovíkendem a jsou spokojení.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 10:07

continuity jasně, tohle si umím představit. Právě mě zajímalo, jak moc do toho děti tlačí. Já dělala atletiku, do těch starších žáků jsou závody jen v týdnu, pak teda i o víkendu, ale 4x za rok, u nás to povinné nebylo. Já tomu závodění moc nedala, ale je fakt, že jsem ani nebyla žádný talent.

Online Garfie
28596 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:08

continuity  Přesně, závody, výsledky, to by mě ničilo. Mám takovou roztomilou historku s neteří, ona byla hrozně dobrá, nutili ji na atletiku, protože měla skvělé výsledky, ale ona doma plakala, protože jí bylo líto, že ostatní prohráli, když vyhrála ona!  Ukázalo se, že individuální sport vůbec nedává, nakonec hrála házenou (závodně teda, ale hned po gymplu toho nechala). Škoda je, že pro ten "sport pro radost" už bohužel moc prostoru nebývá, ještě tak ty domy mládeže a Sokol. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 10:09

Pinot Noir no výběr sportu je zásadní. Tenis, fotbal nebo hokej bych pro kluky určitě nechtěla. Samozřejmě doufám v tu atletiku, ale takový florbal, plavání nebo veslování bych taky přežila

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:14

Evaeva tady ve Kbelích je silná základna pozemního hokeje, což sport, který nikdo nezná, tak to by taky šlo.