Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:16

Karja jo, já už od září prakticky živím minimálně jednu lékárnici z naší lékárny.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:16

Karja pozri, s alergiou sa trápim 20 rokov,  s astmou 30. Fakt som skúsila kde čo,  aj nič,  a fakt na kašeľ doporučujem Stodal

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 10:21

Pinot Noir jo, to by mohlo být super! 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:22

A u nás je striedavo oblačno. Nevracal už podvečer, vyčerpaný zaspal okolo pol 9, aby sa o polnoci zobudil fit, hladný a smädný.  tak sme skúsili postupne to, čo sa môže.  Takže od polnoci do 5 som mala akurát pár mikrospankov.  Potom sme ranajkovali a zas už ho bruško bolelo. Teraz okolo 10 zaspal.

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:28

brrr měla jsem kamarádku, dokud její dcerka nezačala dělat gymnastiku. Od te doby jsme se už neviděly. 

Offline 999
19838 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:35

Můj synovec dokud nežil v Praze vesloval a plaval s monoploutví. Po přetěhování nakonec s oběma sporty musel skončit, protože dostal rozpisy tréninků a závodů, nikoho nezajímalo, že chce někdy na víkend k babičce, v týdnu se mu to některé dny kryje se školou...Ale řekla bych, že se to těm klubům za chvíli začne vracet, ještě budou rádi, že k nich děti chodí, byť jen pro zábavu.

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:40

Ríša maloval "vnitřek domu", jak to sám nazval. Ne našeho, ale u kamarádky, kde jsme byli naposledy loni v létě, ale obývák pod schody na něj zřejmě udělal dojem. Myslím, že dobré, je to detailista, zdá se mi. 

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:52

Evaeva Holky ATB neměly, včera jsem si už i hledala jestli nemáme nějakej černej kašel nebo tak neco, protože sambovi a dceri se to vrátilo a mě je vlastně pořád stejně už třeba 5 týdnů, rýma, kašel, jen mi ty ATB sundaji teploty a tak....continuity viz výše, myslím že máme nějakej novej SARS. Prostě něco jako virozovej bacil nějakej odolnonej, proberu to příští týden s dětskou i svoji praktickou, ať udělají nějake výtěry nebo tak. Krk ale máme čištej ani nás neboli. Asi zas něco z Číny. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 10:53

Karja kašel může být na dlouho, ale to noční kašlání se mi moc nezdá. No snad to nebude nic vážného.

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:56

continuity 999 

Synek byl v zápřahu od čtyř let, začal chodit nejdřív na judo (jako malej samozřejmě spíš pro zábavu, tam s ním moc nepočítali), a v takových deseti jedenácti plynule přešel na rugby, a to teda nastaly fest tréninky a závody, v létě soustředění... navíc na to dojížděl přes celou Prahu do Sparty... Ale já byla docela ráda, že (je od něj pokoj ) se vyřádí a nemá čas na blbosti. Naštěstí mi brzo zakázal chodit na zápasy, protože jsem fandila a dělala vostudu  Když měl ale začít hrát za dospělý, tak s tím seknul a neudělali jsme nic

Zřítelnice začla s plaváním, dobrá v tom byla hodně, a pak přešla k volejbalu, trénink dvakrát týdně a o víkendu zápasy a už trénuje i malý děti. Baví ji to moc a zjevně jí v tom ani nález boyfrienda nepřekáží, tak jsem taky ráda že jen neciví do mobilu!

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 11:02

No ono to asi na maloměstech vypadá s tím sportem jinak. My tu máme celkem slušnou házenou, má to tradici a na maloměsto výsledky, vedle zase mají pingpong a volejbal dobrej. A pak samozřejmě nějaký ty fotbaly a hokeje a dalsi, kde se hraje ta vesnicka liga a jako žádné výsledky to nema. Já chci holky dát už od příštího roku do ,,míčku,, což je ta házená pro prtata. Neteř i synovec chodí je jim 12 a 8 a je to tak akorát, dvakrát týdně trénink, zápasy nevím tak jednou za 14 dní možná týden, nevím jaké mají sezóny. Na zápasy taky jezdí mimo město, ale nejdelší cesta je třeba trochu přes hodinu, spíš kolem pul a jezdí se autobusem, rodiče se o to starají jen ti ,,kluboví,,. 

Líbí se mi to, že je ségra nemusí řešit v ty dny, nemusí vymyslet žádný rodinný program,odhánět je od tabletu, prostě ví že tři dny mají děti kvalitní pohybový program s kamarádama. A hlavně když jsem chodila já do školy, tak jsem tem holkám z házeny a volejbalu hrozně záviděla, že mají tu partu a mají ji i teď furt i když nehrajou. 

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 07. května 2022 11:05
Reakce na Evaeva:

brrr v Praze je samozřejmě spousta oddílů, kde na děti tlačíjá chodila do oddílu lokálního významu;) tam se to tolik nehrotilo

​hAle sambo se v dospělosti zapsal do oddilu pingpongi lokálního významu a dost mu vadilo, že na něj tlacej a musí po Praze jezdit na nějaké zápasy. Tak se na to taky vykašlal, jen na tréninky ho kupodivu nechtěli:-D 

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 07. května 2022 11:09

Karja já bych se nechala pořádně dovyšetřit, výtěry a tak, můžete mít nějakého bacila, který se projevil až teď, vsichni. Hlavně pokud už dostáváte všelijak antibiotika a ty výsledky jsou jak píšeš. Mohla jim na to nasednout nějaká bakteriální infekce. Krk bolet nemusí, to je občas na začátku, ale u zánětu průdušek nebo dutin krk neboli často vůbec. 

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 07. května 2022 11:11

999 já nevím, jestli je to způsobem financování nebo jen ambicemi ten činovníků. 

Poznám dost děti, které prošly nějakou přípravkou a pak se musely rozhodnout. A rekreačně je už nikdo nechtěl. 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 07. května 2022 11:14

Pinot Noir perfektne

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 07. května 2022 11:24

Karja Jo, to je výhoda těch venkovů, že i ty sporty bývají víc na pohodu. Tady ani ten fotbal moc nehrotí.

I když včera přišel mladší, že mají příští sobotu turnaj v šachu. Naštěstí ve vedlejší vesnici

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. května 2022 11:28

Jos kdybys chtěla, můžeme půjčit bugaboo bee

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 11:35

Karja já to měla jako ta házená, 2x týdně tréninky, dohromady tak 5 závodů za sezónu, rodiče se mnou byli přesně jednou, odvedení/odvoz i návrat zajišťuje oddíl. Když jsem na závody nechtěla, tak jsem nechtěla, jako menší tlak proběhl, spíš bych řekla přemlouvání, ale když jsem řekla ne, tak bylo, neplynuly z toho pro mě žádné nevýhody, nikdo se na mě nekoukal přes prsty,... Poslední roky už jsem fakt nezávodila, nemělo to žádný význam, nikdo s tím problém neměl. Vím, že tam je to tak pořád. Tak mě právě zajímalo, jak probíhá to nucení a podobně. Protože vím, že jinde to taková pohoda nebyla a nějaké tlaky tam byly.

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2022 11:57

Karja Na vesnici je to se sporty dost slabe, s vyberem. Doufam, ze kluka budou bavit bezky, to je tak jedine, co je u nas na urovni. A biatlon samozrejme, kdyz tu zije pulka reprezentantu.  Kamaradka, co vede krouzek uz s nim pry pocita . Muz ma rad sportovni strelbu, ale ta je vhodna az v adolescenci kvuli pretezovani patere. Ja nyla na sporty vzdy leva, tak snad kluk nebude po me. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2022 11:58

MPLee Jsi hodna, ale my jsme nicitele. Radsi koupim a znicim sobe.