Malenge ten je ale statecnej. Doufám, že dostal něco super za odměnu. U nás by to bylo s uplatkama, bojem a řevem.
Vše o těhotenství a dětech
Karja u nás ty hlásitelný věci jako "neštovice, noha ruka, pusa, vsi, roupi, střevní chřipka" píšou.
Evaeva děti mohly chodit do školky jen úplně zdravý. Takže taky žádná imunizace neprobíhala.
Tabea u mladšího to hodně řeší, ale stejně vždycky něco přitáhne. Ty virózy jsou nejnakažlivější než propuknou příznaky. My máme letos asi fakt smůlu, no. Ale naštěstí jen na ty "rýmičky"
Pinot Noir už je to velkej kluk!
Tabea za odměnu dostal banán, čokoládu a džus
moje nezrave dítě si stěžovalo, ze má hlad, musel totiž nalacno, tak abych ho rychle probrala pomoci cukru. Čokoláda teda byla z ordinace. No a jízda tramvaji do skolky samozřejmě, my normálně jezdíme autem. A úplně nejvíc bylo, jak se na nej kamarádi v cele s bráchou ve skolce sesypali a on super pyšně ukazoval fleky na predloktich a náplast v loketní jamce.
Malenge náš velkej kluk byl v pátek na druhé dávce klíšťovky, až do vstupu ordinace pořád machroval, že už se těší na očkování (a hlavně na Lego Minecraft, které si pak mohl vybrat), ale jak měl sundat triko, odvaha ho opustila. Pobrečel si řádně. A náplast má dodnes, protože odlepení náplasti je strašná bolest, kdybyste to náhodou nevěděli! Začínám se obávat vypadávání mléčných zubů, to bude v jeho podání slušné drama! ![]()
Pinot Noir nemusí být. Já hrozně obrečela první vypadlým zub, dodnes si pamatuju tu šílenou scénu, přitom jinak jsem s doktory problém neměla. Tak to třeba u vás bude opačně
A sundávání náplasti u nás bolí víc než to očkování![]()
Pinot Noir no zuby!! Malej v sobotu hodil takový tlamopad z kola, ze vzal betonovou podezdivku u plotu spodní polovinou obličeje a kromě rozsekleho rtu se mu podařilo moc pekne si rozdrobit horní dvojku
takže to má vedle te jedničky, ze které si kus odstipl už loni. Opravdu upřímně doufam, ze z těch svych eskapad vyroste a ze to neodnesou pak jednou i stále zuby.
Jinak u nás jsou nejstrasnejsi scény doma, nechat si vyndat trisku neexistuje, nechat si vyndat klíště je akce na hodinu. U doktoru má asi respekt či co a fakt se hodně snaží, doma je ale aféra z každé naplasti. A stále zuby nás už čekají prý brzy, rikal doktor.
Malenge ještě že se mu nestalo nic horšího![]()
Malenge taky jsou děti (u mně doma například), co padnou a ten kejvajici zub si vyrazí.
Zub řešit nemusí, v nejhorším vypadne sám, až šéf do něčeho kousne. ![]()
Vytáhla jsem dětem krabici podedenych hadru. Co je jim ještě velka. Už přes půlhodiny hrabání a zkoušení a myho klidu, složený to už dávno nebylo. Takže v cajku.

Karja
ty nohy!
viktorka_od splavu Jj, bordel byl po celém pokoji, ale musela jsem to oříznout nešlo jen o ty rozsypané hadry:-D
Karja Už samotná krabice musí vzbuzovat velkou radost! Jak jim ty nohy pěkně čouhají :o)
Karja ty maly ruzovy nozicky
Uz slysim Chci veeen, mamiiii, ja chci veeeen!
Kokoska Ne, vzaly si baterku a svítily si tam...ale velkamala je tak vybíravá. Novykosilovy šaty z HM fakt jako hodobozovy, jsem ji koupila, nechce je, protože jsou svetle modrý(!!!) ale z ty krabice si dala do šuplíku hadry snad ještě po mně sukni....
Karja neslo by ji na ty modry dat neco ruzovyho? Nejakou maslicku, nasivku?
Karja me dohnala karma, kdyz jsem vykladala, jak nemam rada male holcicky od hlavy k pate v ruzove. Proc je proboha ty matky tak blbe navlikaj, vzdyt je to trapny
ttakze moje slecinka maximalne preferuje ruzovou, modrou absolutne odmita (modre saty jsem darovala kamaradce, po asi sesti pokusech je male obleknout pri jejim odporu). Toleruje cervenou, zlutou, oranzovou a fialovou. Nastesti i bezovou a sedou. Nechce nosit vzory. Az na male vyjimky. A taky podle nalady. Obcas ji presvedcim na kocicky. V obuvi ted neomylne vytahala z polic vsechny zarive ruzove boty, ostatni barvy mijela. A do hnedych kozenych celorocek jsem ji ted davala ruzove tkanicky s koralky, aby byla ochotna si je obout ![]()
Zuzuli U nás projde i šedá a jiné barvy, ale musí to mít nějaký dívčí motiv, takže tepláky nosí jedny, legíny troje, teď v tomhle počasí nosí na zahradu punčocháče...neměli jsme vypráno a nějak na sebe ty třpytky musela dostat...
Kokoska To je velice dobrej nápad, jen jsem ji je neměla ukazovat bez toho ozvlastneni, jak to jednou odmítla, už to na ní nenarvu:-D. Jediné kdyby ségra měla něco stejnýho to pak udělá výjimku:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí