Mohučanka
i my
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa díky
Tak u nás hodné dite nebolo, včera zákaz telky a aj dnes ráno si ho stihol už vyslúžit ![]()
Tak starší v noci teploty, a dnes se oběma spustila echt zelená rýma...tak mám obě doma:)
Starší ráno blinkala, takže nešla do školky a zůstala doma s tatínkem, já dostala opušťák kvůli objednané návštěvě úřadu, a teď se mi děsně nechce domů ![]()
Muslik Ja mam pro dvojcata TFK, jeste jsem nenarazila na teren, co by neprojel a po skoro dvou letech denniho pouzivani je furt v super stavu. Kamaradka ma monokocar TFK a taky si ho nemuze vynachvalit, je to sice tank, ale projede vsechno a dobre se ovlada.
Mohučanka chápu! Dej si někde kafe, to je taky nezbytné![]()
zajela jsem z úřadu dvě stanice metrem do obchoďáku, kde je Dm, "pro plínky" ![]()
Doma ovšem velký špatný, dcera blinka a má průjem naráz. Snad pomůže kulíšek.
Mohučanka kulíšek, enterol - dá se ta kapsle i vysypat, akorát je to hnusný.
Mohučanka a vypije ti to? Syn to nezvládol. Takže len dieta.
letfenixa kulíška ucucává po doušcích z lahvičky a nic neříká, takže snad dobrý. Enterol nemám, ale dokáže vypít i hylak, když jí kolem toho manžel udělá divadlo.
Mohučanka chudák, snad to nic nebude a rychle to přejde. Moji hylak taky vypijí, i když to náležitě komentují a doplňují zvuky. Možná bych se poradila s doktorkou a preventivně ho dala i miminku ![]()
letfenixa tak ve chvíli, kdy skončila Tlapková patrola, se kulíšek stal nepoživatelným ![]()
Sehnat v Praze dětského neurologa, je
. Zlatý dva měsíce čekání na endokrinologii.
Pinot Noir A sehnala jsi? V tom Koline kdyžtak berou, ale chápu že je to výlet i s manželem na půl dne
Koupila jsem synovi to tričko s překlápěcími flitry. Deset minut si to překlápěl a teď na něm leží a něžně si ho hladí![]()
Mohučanka tak nejak u nás ![]()
Evaeva musim se priznat, ze mikinu pro vnuka jsem si taky doma parkrat preklopila a pohladila ![]()
Kokoska no je to celkem lákavé![]()
Evaeva A jak si ho vezme do školky, budou ho něžně hladit kamarádi :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí