Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 09. května 2022 19:35

Zuzuli jinak u nás je top fialová. To jde docela slušně kombinovat s růžovou a dalšíma holčicima věcma..

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 09. května 2022 19:37

Zuzuli Jo a ještě jsem ji kupovala vloni docela dost tmavou, černou, antracit, ji to fakt slušelo....ale malamala v tom vypadá tak divne vyloženě jako ,,proč na to díte řvou černou,,. To jako zas zlata růžová:-D

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:22

Karja starší byla se školkou v divadle,  tak jsem ji oblékla přes šaty jediný slušný žlutý propínací svetřík, no byla v něm jak housenka. Tak jsem po návratu domů okoukla cedulku a mily svetr je do 24 mesicu:D tak jsem ji dnes koupila nový svetřík, a dítě udělalo hysterak, že chce žlutý a ne růžový:D a malá v pepcu na vše jeee, to se mi líbí, to chci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2022 20:23

Karja malá ségra měla taky takové období, ani světle modrá nebyla dost holčičí, mohlo jí být tak těch pět. U ní neprošly ani třeba světle modré kalhoty a růžové tričko, když na nich nebyla aspoň jedna kytička.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:50

Evaeva Přesně:-D ale aspoň bere kočky, srdíčka, třpytky:-D Jako dá se nakoupit, ale nepočítala jsem s tím dopředu....:-D

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:52

Karja U nás docela funguje, když na jakýkoli kus oblečení vyšiju nebo přišiju srdíčko :) a teda dcera je schopná vyloženě sportovní outfit doplnit třpytkovou kabelkou, když na to má náladu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2022 20:55

DruI sportovní elegancenavíc třpytkama nikdy nic nezkazíš!

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:58

Evaeva No samozřejmě, třpytek není nikdy dost! :)

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 09. května 2022 21:05

Malenge Chudáček.Nemohla bych pracovat na chirurgii, je mi těch rozbitých děti vždycky hrozně líto.

Bude to znít blbě, ale jsem ráda, že se nestalo nic horšího. I když já vždycky doufám, že to hlavně neodnesly zuby.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 09. května 2022 21:09

Malenge strašne šikovný na alergologii!

A ten úraz ma mrzí

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 09. května 2022 21:11

Karja včera na fotke s automechanikom si si všimla ružové tričko a ružové tepláky ale do škôlky už to mať nemôže, lebo Aďko by povedal, že je to dievčenské

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 09. května 2022 21:12

letfenixa Jj všimla jsem si toho. No je to teda módní guru! 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 09. května 2022 21:20

Já to tu mám na stížnosti a blbý dotazy, dneska to jdu naředit a podělit se o radost. Syn konečně chodí a je to úplně skvělý! Má z toho ohromnou radost a za těch pár dní se nám neskutečně zvýšila kvalita života, najednou se venku hejbe (a dokonce ze svý vůle) a nemusíme z každý procházky utíkat domů, aby se ještě stihl fyzicky vybít. A poprvé jsem ho dneska viděla lézt venku.

Vůbec jsem si dneska připadala jak na dovolený. Vzala jsem mamku a malýho na zahrádku kavárny a vypila jsem si na sluníčku teplý kafe, syn zatím ťapal kolem a balil kolemjdoucí. Vůbec mě tam nepotřeboval.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 09. května 2022 21:39

Karja světle modrý šaty... To by spravila nažehlovačka Elsy, ne

Ale já se vám tady smát můžu, já kupuju oblečení bez obrázků a výhradně ve schválených barvách už několik let

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 09. května 2022 21:52

Len Tak uz! Gratuluju!  Chuze to fungovani s batoletem uplne zmeni, to jsou najednou uplne novy moznosti, jak to dite utahat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2022 21:57

Len chůze je fakt obrovský skok

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 09. května 2022 21:57

No naše dite se rozebehlo, ale je to nějak porad v opačným směru, než bych rada já, do kočáru nechce, nosit nechce...

ze by si mohla oblečení vybírat, na to ještě neprišla, takže musí zatím nosit to, co na ni matka navlikne

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 09. května 2022 22:04

Myrtila No nemohl už dál čekat, když jsem mu řekla, že jeho brněnský dvojče už chodí!

Potrefenáhusa Fotku jsem viděla na ig, housátko je super roztomilý

(Za dvacet let budou nad fotkama protáčet oči, co jsme to na ně navlíkali.)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2022 22:07

Potrefenáhusa třeba jí zaujme to odrážedlo

Do oblečení mi teď začal mluvit starší syn. Proužky jsou ošklivý, chce tričko s obrázky a hlavně si přeje tričko s těma měnícíma se flitrama, co má Šimon. To mu teda klidně splním, ale za tričko vhodné třeba do divadla odmítám prohlásit tričko s dinosaurem. Prostě bude nosit ta pěkná trička s knoflíčky

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 09. května 2022 22:11

Len Je kouzelnej. 

Mně se taky nějak rozbily děti! Jsou hodný, normálně jsou hodný, hrajou si spolu, ani moc neotravujou, vetsinu si dají vysvětlit, normálně se s nima dá úplně všechno udělat včetně vytření celého bytu(!!! Normálně čekaj v tom suchym pokoji než jim řeknu)...nechápu, čekala jsem dlouho a dočkala jsem se:-D....

Zato se mi rozbila mama, ona má snad nějakou poruchu bejt nepříjemná na lidi fakt že jo, já už se s ní vlastně nebavím, když to není neco nutného provozního. Já bych si mohla snad dělat čárky kolikrat mi za tejden rekne, že jsem neschopná, někde mám bordel nebo tak něco urazlivyho. Dneska měla hrozny problém s tím, že si chtějí holky zasadit do květináčku řeřichu...byla na ně tak nepříjemna, na mě stekava, ona má neustále tendence prostě nad něčím rozhodovat, ale protože není schopna rozhodovat nějaký důležitý věci, tak musí rozhodovat zda je vhodný aby si dítě zasazelo řeřichu do jeho vlastního ozdobnýho květináče. Život s takovymhle člověkem je hroznej a fakt lituju svýho tátu, zasloužil by si lepší důchod. Jeden příklad za všechny, synovec chtěl uvařit nějaký jídlo, co jedl u babičky, ségra aby nemusela prý poslouchat ,,jaký je tele, neschopná, co ve 40 neumí uvařit šunkofleky,, nechala radši zavolat svoje děti jakože to vařej ony a dala si to na hlasito. Já to prostě nechapu, babička umřela v mých 16, a nepamatuju si, že by kdy na svoje děti byla nepříjemná nebo je urážela, byli jsme tam každou sobotu to bych si musela všimnout. Myslím, že ta moje máma má nějakou už diagnózu. Omlouvám se za traktat, ale muselo to ven.