Len Jj určitě já se na to stěhování těšim, jako ségry jsou úplně v klidu, frekvence nějakých kolizi se dost snížila a mají ten odstup, ale nějaký zrychlený odjezdy a obcasne zklamání tak stejně je...A teď to bylo v pohode, ale přes ty letní měsíce se prostě víc potkáváme venku na zahradě, tak je to děsný. No jako fakt des, úplně je i vidět, jak hledá každou kravinu jak nás shodit, sambo se s ní nebaví vůbec a prakticky se ani nevidaj a ona se jako kolikrát vysmívá i věcem co si říkají s mým tátou o stavbě, prostě něčemu čemu vůbec nerozumí....Děs no, ten toxickej člověk je přesný pojmenování. Mě spíš někdy napadá, jestli jako se mi to taky nemůže stát, že budu takhle desna jednou....
Jo jako holky jsou fakt dobrý, úplná reklama na sourozence, zpívají si spolu pisnicky, objímají se, i se postuchujou, ale dá se to docela v klidu zarazit včas. No jako chudák sambo, on když je dlouho doma tak taky začíná vymyslet a prudit a teď chudák neměl co v rukávu, protože děti neřvaly a jedly zdrave, takže jeho dva hlavní taháky poučování naprosto selhaly a musel chudák vytáhnout úklid...ano úklid...v jeho pripade naprosto troufalé až směšné, což později uznal a omluvil se.