Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2674 příspěvků moje polička 09. května 2022 22:21

Karja Je to těžký, protože je to máma, ale dost tě chápu. Moje mamka má taky dost nehezký stránky osobnosti. Od doby, kdy s ní nebydlím se ale vztahy hodně zlepšily a co se narodil syn, je to zas o dost lepší a mně teda i dost pomáhá. Svýho tátu ale lituju, tak moc toxickýho člověka bych za partnera nechtěla. Pasivní agresi by mohla vyučovat...

No ani nevím, co jsem tím chtěla říct, asi že věřím, že se vám oběma stranám trochu uleví, až se odstěhujete a neuvidíte se každej den. 

Rozbitý holky ale dobrý, držím palce, ať to takhle vydrží!

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. května 2022 22:27

Potrefenáhusa . Nas syn je ted tak skvely, ze snad ani nechci, aby vyrostl. On je tedy opravdu zlaty, nenarocny. A ted tohle obdobi je takove pohodove. Dneska jsem byli na hristi, pak zasli na urad, do obchodu a na tocenou zmrzku. Nebezpecne rozhodnuti . Vecer si pak v hypermarketu vybral plastove kolecko na zahradu a usnul jako dudek uderem osme. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 09. května 2022 22:31
Reakce na Zuzuli:

Karja me dohnala karma, kdyz jsem vykladala, jak nemam rada male holcicky od hlavy k pate v ruzove. Proc je proboha ty matky tak blbe navlikaj, vzdyt je to trapny ttakze moje slecinka maximalne preferuje ruzovou, modrou absolutne odmita (modre saty jsem darovala kamaradce, po asi sesti pokusech je male obleknout pri jejim odporu). Toleruje cervenou, zlutou, oranzovou a fialovou. Nastesti i bezovou a sedou. Nechce nosit vzory. Az na male vyjimky. A taky podle nalady. Obcas ji presvedcim na kocicky. V obuvi ted neomylne vytahala z polic vsechny zarive ruzove boty, ostatni barvy mijela. A do hnedych kozenych celorocek jsem ji ted davala ruzove tkanicky s koralky, aby byla ochotna si je obout

​to je normálne vývojová záležitosť, najprv jemná ružová, neskôr "bárbinovská ostrá", malo by sa to týkať aj chlapčekov, ale tí sú už vo veku tej ostroružovej väčšinou spracovaní kolektívom.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 09. května 2022 22:33

Len Jj určitě já se na to stěhování těšim, jako ségry jsou úplně v klidu, frekvence nějakých kolizi se dost snížila a mají ten odstup, ale nějaký zrychlený odjezdy a obcasne zklamání tak stejně je...A teď to bylo v pohode, ale přes ty letní měsíce se prostě víc potkáváme venku na zahradě, tak je to děsný. No jako fakt des, úplně je i vidět, jak hledá každou kravinu jak nás shodit, sambo se s ní nebaví vůbec a prakticky se ani nevidaj a ona se jako kolikrát vysmívá i věcem co si říkají s mým tátou o stavbě, prostě něčemu čemu vůbec nerozumí....Děs no, ten toxickej člověk je přesný pojmenování. Mě spíš někdy napadá, jestli jako se mi to taky nemůže stát, že budu takhle desna jednou....

Jo jako holky jsou fakt dobrý, úplná reklama na sourozence, zpívají si spolu pisnicky, objímají se, i se postuchujou, ale dá se to docela v klidu zarazit včas. No jako chudák sambo, on když je dlouho doma tak taky začíná vymyslet a prudit a teď chudák neměl co v rukávu, protože děti neřvaly a jedly zdrave, takže jeho dva hlavní taháky poučování naprosto selhaly a musel chudák vytáhnout úklid...ano úklid...v jeho pripade naprosto troufalé až směšné, což později uznal a omluvil se. 

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 09. května 2022 22:47

Karja to stěhování jistě pomůže. To lecos obrousi, já teda z domu zdrhla v 18 a přesně vím proč. Teď jsou ty vztahy takové docela normální, ale déle než víkend tam fakt nevydržím. Ale ty dva dny jsou prima. To akorát vše hezky probereme a je.

Akorát teď zdivočeli tou válkou, to zas bude pořízení. 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 09. května 2022 22:55

Karja mozna jak tvoje mama citi, ze se brzo vymanis z jejiho okruhu poddanych, tak pridala obratky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2022 23:00

Karja k tvojí mámě nemám co říct, ještě to těch pár měsíců výdrž.

Ale moje děti byly dneska taky zlaté. Staršímu se dopoledne nechtělo ven, tak jsem řekla, že když si budou hrát, tak můžeme být doma. Celé dopoledne jsem o něm nevěděla, pořád si s něčím hrál, ani nechtěl něco číst nebo vyrábět, akorát jsem musela namalovat monster truck. Neuvěřitelné. Na závěr mladšímu postavil překážkovou dráhu a i odpoledne si spolu hezky hráli.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 09. května 2022 23:02

Kokoska Ano, jak píšu, chudák táta.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 09. května 2022 23:23

I my byli dnes zachvaceni epidemii hodnych deti. Uplna reklama na sourozence. Dnes jsem prisla z prace, doma binec, venku hezky, tak jsme jen s klicema v kapse vybehli na hriste a udelali male pesi kolecko po obci, bylo to uplne obycejne a pritom hodne mile, a to cestou neprobehl ani drink/zmrzlina. A ten malej blahem ani neduta, kdyz si ho vede starsi bratr. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. května 2022 23:26

Karja Ja nechci moc rikat, ale jestli se to nejak stupnuje, mozna by se hodilo nejaky vysetreni (i kdyz takovyho cloveka tezko presvedcis, no). U moji babicky se to tak stupnovalo, az napsala, ze mame co jsme chteli a spolykala prasky. Je v lecebne, diagnoza paranoia (zatim nevime na co nalepena), dostala prasky a je zas uplne normalni. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. května 2022 02:22

Solathis No to asi není tento případ. Tohle je nějakej charakterovej rys bych řekla. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 10. května 2022 02:35

Jos pandorinu skříňku se zmrzlinou už jsme taky otevřeli 

Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 10. května 2022 06:44

Výhledově bych chtěla pro naši momentálně šestiměsíční pořídit nějaký terénní sporťák do přírody na výlety, nedáte nějaké tipy? (takový ten chariot či podobné nechci, ani bych to neměla kde skladovat) Na značky kašlu, momentální městský kočár je nějaký vcelku no name z druhé ruky a spokojenost veliká a parady udělal taky dost.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 10. května 2022 06:57

Muslik já nedám dopustit na tfk joggster adventure.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 10. května 2022 07:05

Muslik my máme xlander, jízdní vlastnosti má v přírodě skvělý, ale má úplně debilni strechu, která nejde skoro sklopit, když se rozepne takový to rozšíření střechy, tak to nejde zaaretovat a za jízdy to pak blembá. Tu strechu bych si u dalšího nákupu kočáru hodně prohlidla, do města máme oyster zero a ten jde sklopit až skoro k madlu a v létě je to neocenitelny (ale zas ten terén úplně nedava)

Offline Jimik
příspěvků moje polička 10. května 2022 07:15

Len gratuluji k velkému milníku, chůze je skvělý vynález a malý je v tom klobouku moc roztomilý

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. května 2022 07:53

Muslik Mela jsem to co husa souhlasim, ale v globale je to fajn kocar a je zatim u jedne z babicek. Ted mam Tfk mono. Z plusu: opravdu robustni kocar dobterenu, obrovska kola, kotoucove brzdy, dite ma mnoho prostoru vcetne fusaku, snadne polohovani. Minusy: brzda (ta k zastaveni kocaru) je rucni, takze se psem na voditku dost problem, ve meste je proste prilis velky (mhd, kavarny), nekomu by mohla vadit estetika, je takovy nemecky nenapadny (proti Thule urban glide). O tomhle thule jsi neuvazovala? Ja o nem dost premyslela, ale je o dost uzsi (prostor, misto na fusak), jinak se mi libil i nazivo moc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2022 08:42

Poraďte mi, prosím, nějakou kavárnu/bistro/restauraci v centru Prahy, kde je vnitřní nebo venkovní prostor pro roční dítě? Tak abysme mohli sedět někde poblíž a mohlo tam být nejlépe samo.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. května 2022 08:46

Muslik my jsme objeli všechny terény s valcem

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 10. května 2022 08:55

Evaeva kampus Hybernska, je tam piskoviste