Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2022 14:16

DruI teď právě hladí tričko nejlepšího kamaráda, proto potřeboval svoje

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 10. května 2022 14:38

Evaeva 

Jaké a odkud, prosím?

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 10. května 2022 14:40

Tak mám za sebou obihacku školek, fronty byly, ale malé. V té"naší" školce, kam bych ho chtěla dát nejradši, mi na férovku řekli, že ho přijmou, že do těch dvou dalších ani nemusím chodit. Takže mám radost.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 10. května 2022 14:51

dzizisketa tyjo tak super!

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 10. května 2022 14:59

dzizisketa gratuluji!

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 10. května 2022 15:03

dzizisketa vy se máte... U nás to i s plusovejma bodama za sourozence bude nejspíš o prsa.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. května 2022 15:17

Syn je taky přijaty, do Riegrových sadů. Mám radost, je to tam krásný, ale máme to kilak do kopce  (možná si tu ještě někdo pamatuje, jak jsem popisovala, ze stávajících 250 m do školky jdeme deset minut)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2022 15:52

dzizisketa paráda 

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 10. května 2022 15:57

MP Meri gratuluji. On bude pořád větší a ten dochod se věkem fakt zlepšuje. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. května 2022 21:40

Dnes se nám s dětmi podařilo vyčistit gauč...normálně si u toho hodinu hrály, pak šly na hodinku ven s dědou. Odpoledne taky půlhodinku vydržely. A když jsem šla pak čistit ještě sedačky do auta, tak si vedle malovaly kridama!!!!!! Nechápu nechápu,pamatuju v mlze ty časy kdy s nima nesla ani uvařit rýže. A to se mnou ještě pro ten vysavač jely a zvládly jsme uvařit vývar a loupáky, pohrát si chvili venku na zahradě, vrátit ten vysavač, zajistit nějaké věci na stavbe.....jako já nakonec s těma dětma udělám víc než kdybych byla sama, to bych si furt sedala a pila kafe že jsem přetažena:-D. Nechápu, co se to s nima stalo:-D:-D:-D. 

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 10. května 2022 21:43

Karja normálně, vyrostly. Jsme ti to tady říkaly, že se to stane.

Ještě to bude chvilkami horší než dnes, ale globálne se to bude už jen zlepšovat. Hlavně si to uzij, za chvíli tě vyhodí z pokoje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2022 21:45
Reakce na continuity:

Za chvíli tě vyhodí z pokoje. 

​Tohle už se u nás docela dlouho děje "A teď už mě nechej, mami" nebo "Teď už mi nic neříkej"

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. května 2022 21:47

continuity No jako hustý, teď si to musíme užít naplno dokud jsou takhle roztomilý a zároveň se s nima clovek už domluví

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 10. května 2022 21:48

Evaeva no přesně, běž pryč, my si tady budeme hrát. 

Teda teď už máme na dveřích několik cedulí Nevstupovat. Prakticky z každé návštevy Obi nějakou přinesly. Můžu tam pokud neprudim, jinak ukážou na ty dveře.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2022 21:52

continuity když jsou oba, tak mě taky vyhazují, ale tohle dělá hlavně starší syn, on docela potřebuje být sám a u některých věcí mně vyloženě nechce. 

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 10. května 2022 21:57

Evaeva to je starší introvert taky, ona se to docela brzo naučila si zalézt, jen to cizí lidi moc nechápali. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2022 22:01

continuity no přesně tak. Mně to přijde docela roztomilý, ale taky už jednou křičel na babičku "Běž už pryč!", když s ní strávil už moc času.

Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 10. května 2022 22:14

Děkuju moc všem za ty tipy na sporťák, projdu to a nastuduju, pro mě jsou ty kočárky (nejen ty) španělská vesnice; o tom jak kočár pro novorozence kupoval partner den před porodem na první dobrou přes inzerát raději pomlcim:-)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. května 2022 22:17

Evaeva syn teď má taky premiéru, minule mi řekl "nechoď pořád za mnou, " když jsem šla podívat co dělá v ložnici. A dneska se tam zavřel a dveře zabarikádoval krabicemi her a řekl tatínkovi, že tam chce mít soukromí a potřebuje se soustředit

Potichu a nenápadně se směju tomu nastavenýmu zrcadlu, teď často velmi trefně používá různý naše hlášky.

A aby byl vesmír v rovnováze, tak zatímco Karjiny holky dnes měly marieu den, syn byl celý odpoledne úplně nesnesitelnej. Je zas nemocnej, má strašnou rýmu, asi mu není vůbec dobře, ale je to teda peklo.

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 10. května 2022 22:22

žluťásek 

Já se včera dočkala příkazu, ať na něj nemluvím a "nedýchám ten svůj smradlavý dech"

Kde na tom byl, nevím.